Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

Isibane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומר, אתה טועה.

אין שום איסור ו/או בעיה להשתלב בנתיב השמאלי בזמן שיש רכב בנתיב הימני. זה מותר ותקין לחלוטין.

עם היו שני רכבים בנתיב הימני ואחד היה יוצא לעקיפה בדיוק במקום שבו הבחור מחליט להשתלב, והם היו מתנגשים.

לרכב העוקף אסור לעקוף בכביש חד סטרי דו נתיבי? תחשוב על זה לרגע.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

בחיים המציאותיים המצב תקין ולא מסוכן, כל אחד והנתיב שלו.

בטסט צריך להפגין זהירות-יתר (עד מידה מסוימת) ומצפים ממך לפנות

כשאין שום תנועה שבאה מהצד, לא משנה באיזה נתיב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא אמרתי שיש איסור

זה בדיוק מה שאמרת

בפועל, אתה לא נתת לו זכות קדימה ולכן הבוחן עצר אותך

אם משתלבים בשמאלי בזמן שיש רכב בימני זה לא מצב של אי-נתינת זכות קדימה. כן, וכאן אנחנו מסכימים, זה מצב מסוכן יותר פוטנציאלית לתאונה, ואם ניתן להמתין קטנה ולהשתלב לאחר שהרכב האחר עובר ולהכנס לדרך פנויה לחלוטין - עדיף (בטח שבטסט).

יש בשביל זה מסלול השתלבות.

במקרה שלו,הטסטר צודק. לא היה שם מסלול השתלבות

לפותח,צריך ללמוד ולזכור את התיאורייה , לפני שניגשים לטסט.

אני מציע לך לבדוק את ספר התיאוריה ולחזור עם ציטוט שיציל אותך ממתן הערה על ייעוץ לא מבוסס.

עם היו שני רכבים בנתיב הימני ואחד היה יוצא לעקיפה בדיוק במקום שבו הבחור מחליט להשתלב, והם היו מתנגשים.

לרכב העוקף אסור לעקוף בכביש חד סטרי דו נתיבי? תחשוב על זה לרגע.

תחשוב על זה רגע, שבמקרה כזה הרכב העוקף עקף בצומת, אז ברור מי האשם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני נכשלתי במקרה דומה, אך בסיטואציה הפוכה. אני דווקא המתנתי בסבלנות עד שיתפנה הכביש והבוחן הכשיל אותי על "חוסר בטחון".

זהו כביש בעייתי, כאשר אתה חוצה כביש שבו שני נתיבים לכל כיוון הסבירות גבוהה שתמיד תהייה תנועה באחד מהנתיבים ואזי צריך להתנהג כמו במשחק עם הצפרדע אשר חוצה כביש מהיר, לא תמיד מזדמנת סיטואציה כזאת במדויק ואז הדבר נתון לשיקול דעתו של הבוחן.

אם כל הצער שבעניין, לא נראה לי שערעור יעזור כאן, שהרי יש תיאור שלך של המקרה שהוא בוודאי אמת אך הוא סובייקטיבי לחלוטין, גם תיאורו של הבוחן הוא סובייקטיבי אך הוא הבוחן וזה שיקול דעתו.

פורסם

זה מילה שלך כנגד המילה שלו

והאם ראית כבר את טופס הבחינה ?? אמור להיות שמה מסומן על מה הכשילו אותך ולכתוב בבירור למה.

עצתי אלך שכח מזה ותעשה טסט שני .

אני אישית עברתי בשני כי לא יצאה לי חניה כמו שצריך ואז הוא אמר לי "סע" [אחרי שניסתי פעם שניה ולא הלך לי היתי לחוץ וזה השפיע לי על הדיוק ברוורס ]

אני התעצבנתי מעט הרבה כי זה לא פייר לא להעביר על חניה הרי לא כל נהג על הכביש עושה חניה במקביל פרפקט תמיד בפעם ראשונה.

אבל ויש אבל גדול אין מקום לטעויות בטסט של 10+- דקות שאמור לראות את הכישור שלך בנהיגה ומה לעשות הטסטר מקבל את הרושם שלך בנהיגה נטו מהטסט .

ואגיד לך משהו מספיק שהוא ראה שאתה מנסה לבצע איזשהו אקט מסוים בלי להביט במראות או להפגין את עצמך בכביש במובן חיובי של בטיחות [איתות וכו'] זה כבר בעיה.

באמת בתור נהג האיתות על הכביש במיוחד אצלנו בישראל וזה מרגיז אותי אצל נהגים רבים הוא בגדר המלצה ולא חובה נהגים מטזזים לך בנתיבים בלי שום איתות

תקשיב יש אנשים שנוסעים בכביש מסוים על מהירות מסוימת שאתה חולף על עצמים במהירות מספיק שכרגע הנהג ראה שהנתיב השמאלי פנוי והוא בראש חושב שהוא פנוי והמשיך לנהוג והיה לנהג מצב של נהיגה עיוורת למשך כמה שניות [רב עם החברה בטלפון,נוהג 200 שנה על אותו דרך וכו'] והוא החליט לעבור לנתיב השמאלי ולא שם לב אליך אז זה בעיה.

שוב הבעיה היא לא להשתלב לנתיב השמאלי שיש תנועה בנתיב הימני ,כנראה הטסט הרגיש שיש פה חוסר זהירות מצדך לגבי המצב באותו רגע בכביש ,אל תתעצבן בכל מקרה קשה לבחון את זה רק מ ציור בצייר את המצב כנראה היה שמה יותר מזה ואם הוא בלם יש סיבה הוא לא מקבל עודף כסף בגלל שאתה לא עובר או כן עובר הוא ימשיך לבחון תלמידים בלי קשר אליך .

פורסם

תחשוב על זה רגע, שבמקרה כזה הרכב העוקף עקף בצומת, אז ברור מי האשם.

בכל צומת אסור לעקוף? זכור לי שברמזור אסור לעקוף אבל לא זכור לי שגם בצומת מהסוג הזה אסור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אסור, בדיוק מהסיבה הזו (שינוי נתיב בצומת יוצר בעיה). השאלה היא תמיד, האם הצומת סומנה?

אבל, כמו בכל מקרה של שני רכבים שיוצא להם להשתלב לאותו מקום פנוי, תמיד יש בעיה להוכיח מי היה ראשון, ונכון יהיה לסבור שבמקרה כזה ייקשה על הרכב המשתלב (זה שצריך לתת זכות קדימה) להוכיח שהשתלב לנתיב פנוי.

לכן, כמו תמיד, עדיף לעשות את התמרון הבטוח יותר ותמיד להפעיל שיקול דעת. ועדיין, השתלבות לשמאלי פנוי, כאשר יש רכב בימני, כשרה חוקית.

פורסם

אז שאלה נוספת.

רמזור בצומת T (לך יש ימינה או שמאלה), יש לך פניה עיוורת ימינה, וזוג נתיבים לפנות שמאלה כאשר בפניה שמאלה אתה נאלץ לעמוד ברמזור עד שיהיה לך ירוק. אתה עומד בנתיב הימני שפונה שמאלה, הנתיב השמאלי ריק.

הרכבים שבאים מצד שמאל, נכנסים אל הצומת וחוסמים אותה בגלל פקק וכשיש להם אדום, הם נשארים בתוך הצומת וחוסמים אותך (את הנתיב הימני שבפניה שמאלה)מלפנות שמאלה. האם חציית הצומת באלכסון כדי לחצות את הצומת זה חוקי או שאתה חייב לחכות עד שהנתיב שלך יתפנה?

להזכירך, הבאים משמאל יעמדו עכשיו גם 10 רמזורים רצוף בתוך הצומת כדי לא לחכות עור רמזור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קח מצב בו אתה רוצה להשתלב לכביש, כשאתה צריך לתת זכות קדימה, ואין רגע אחד בו לא זורמת בו התנועה. מה אז? תעמוד לנצח?

אתה ברחוב דו סיטרי עם קו הפרדה לבן, ומשאית חוסמת את הנתיב שלך. אתה לא יכול להתקדם בלי לעבור על הקו. מה אז?

יש עוד הרבה דוגמאות בהם מפעילים שכל ישר, אבל כמו בשני המקרים למעלה, אם התמרון שלך ייגרור תאונה, אתה תהיה האחראי.

• תוכן חדש...