Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביציאה מאשדוד לפני תחנת דלק דור אלון, אחרי העיקול הגדול ימינה, לכיוון צפון.

אני נוסע שם בדרך כלל בסופ"ש ואף פעם לא הבחנתי במצלמה ועברתי במהירויות טיפה יותר גבוהות את הצומת ואף פעם לא היה פלאש.

יום שישי שעבר חזרתי מאשדוד, בצומת היתה רק מכונית עומדת ברמזור אדום מאונכת אלי והיו ילדים ברמזור.

כשעברתי הייתי בין 100-110 לא בטוח בדיוק כמה, בטוח לא יותר מ 110.

היה פלאש קטן בדיוק כשעברתי, אבל בהחלט לא פלאש חזק כמו שמתארים אותו.

הרכב שהיה בצומת בטוח לא היה רכב עם מצלמה כי הוא היא מאונך אלי, לא מסוגל לקלוט את הלוחית רישוי,(ורכב ישן לא הסתכלתי יותר מידי לכיוון שלו)

הדבר ההגיוני שעולה לי בראש שילדים קטנים צילמו אותי משעמום.

ידועה לכם שיש מצלמה ביצאה מאשדוד דרום לכיוון צפון?(קצת לפני התחנה של דור אלון ואחרי העיקול החזק שעל הגשר ימינה).

שמעתי גם שהורידו את המהירות של המצלמות מתחת ל 120 והם מתחילות לצלם סביב ה 110, יש דברים בגו?

היום חברה שלי חזרה ממני, ביקשתי ממנה לבדוק והיא לא ראתה מצלמה, אבל קשה לסמוך בדברים האלה על בנות.

מישהו יכול להעיר קצת אור בעניין?

תודה והמשך שבוע טוב:wink:

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הייתי עונה לך תשובה רצינית אך אני בחורה ולא ניתן לסמוך על בחורות לפי המשפט האחרון שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה מדבר על צומת הכניסה לגן-יבנה קצת לפני תחנת הדלק? אם הבנתי אותך נכון, אז אין שם שום מצלמה, וגם לא הייתה.

פורסם
הייתי עונה לך תשובה רצינית אך אני בחורה ולא ניתן לסמוך על בחורות לפי המשפט האחרון שלך.

ל'

קודם כל, אני מתנצל אם פגעתי בך, וישנם בחורות שמבינות הרבה יותר ממני במכוניות ונוהגות יותר טוב.

אך רובן הגדול של הבנות פחות מתחברות לתחום המוטורי, וחסרות גישה כמו שיש לבנים למכוניות, וכן חברה שלי כזאת.(כמעט כל הבנות שאני מכיר ככה. בגלל זה המשפט האחרון)

ישנם בנות שכן מתחברות לזה יותר כמוך, ולא התכוונתי לבנות כמוך, הייתי מעדיף שירבו בנות כמוך אך זה לא המצב.

ובקשר לצומת, בוא נגיד שאתה נוסע בכביש 4 מצפון לדרום, יש 3 כניסות לאשדוד, אז הכניסה האחרונה(זה נקרא אשדוד דרום לא?) אז הצומת הזאתי רק בכיוון השני. בשישי בערב בדר"כ יש שם בסטות של פרחים.

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
כן, יש שם רק מצלמת רמזור אאל"ט לכוון דרום.

אז הפלאש סתם היה?

עברתי בירוק בטוח, אין לי ספק בכלל. ירוק קבוע.

נסעתי לכיוון ראשון. ואף פעם לא הבחנתי שם במצלמה, נבדוק את העניין בשישי הזה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בסביבה של אשדוד אין מצלמות. במיוחד לא בכניסה. ידוע לי על מס' מצלמות בתוך העיר אך הן אינן פועלות מסיבות כלשהן.

מה שניראה לך כמו פלאש יכל להיות פלאש ממצלמה רגילה, אור ממקור כלשהו ועוד אלף ואחת דברים..

• תוכן חדש...