Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיקרן אותי לראות בעצמי מה יש בתוך הקופסה הקטנה שנמכרת באלף פרצופים תחת ההבטחה "משפר ביצועים מוריד צריכת דלק". באתר ebay יש המון קופסאות כאלו עם 2-4 חוטים במחירים מגוונים מאד. מצאתי המון ביקורות חיוביות על המשלוח והשירות, אבל בעצם אף אחד לא יודע להגיד בוודאות מה יש שם ואם זה עובד. לדוגמה: http://myworld.ebay.com/ebaymotors/thegtpstore_3

יש להם פידבק חיובי מיותר מ- 99 אחוזים מהקונים, שזה מאד מאד נדיר. נראה לי חשוד.

אז החלטתי שזה שווה 25 דולר. קניתי, קיבלתי הוראות לרכב הספציפי שלי, ופירקתי את הקופסה.

להלן התיאור: קופסה מפלסטיק בגודל 2*3 ס"מ, שני חוטים (אדום ושחור), כינוי מפוצץ (performance chip), והוראות כיצד לחבר לשני חוטים שיוצאים מחיישן טמפרטורת האוויר שיושב על הפילטר. המוכר טוען שהקופסה מתאימה "לכל רכב". בהוראות כתוב לנתק את המצבר, להרכיב, להתניע ולתת למנוע לעבוד 10 דקות בלי רדיו ו/או מזגן כדי שהצ'יפ ייסתגל למצב.

אז מה לדעתכם מתחבא בקופסה?

פורסם

תאילנדי שיקפוץ עלייך ויגיד לך בעיברית צולחת שלמד מאחיו הישראלים "חייך,אכלת אותה.."

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל התשובות נכונות!

יש שם נגד שמודבק לחוטים עם דבק חם. זה נגד 4.7 קילו אוהם בהספק של רבע וט. מחיר סיטונאי סנט או שניים. רווח נקי ליצרן 99%. הקופסה מסופקת עם מחבר מהיר שאמור לצבוט את החוטים ברכב ולהתחבר אליהם במקביל. הבעיה של המחבר הזה היא שהוא מיועד לחוטים עבים יותר. עשיתי ניסוי בבית וראיתי שהוא אפילו לא חודר את הבידוד של החוטים שמסופקים עם הקופסה. כלומר כל מי שמשתמש במחבר הזה בכלל לא מחבר את הקופסה.

אז למה אנשים נותנים משוב חיובי?

1. קודם כל בגלל אפקט הפלסבו. ברגע שאתה מתקין צ'יפ (בכאילו) אתה נוסע רגוע ורוצה שהניסוי יצליח.
  2. החבילה מגיעה מהר, התמיכה עונה תוך שעות ספורות, ובחוברת הם מתחננים שהלקוח ייתן משוב חיובי כי אחרת הם יקבלו קנס וזה ייקר את המוצר ללקוח בעתיד! הם גם מבטיחים להחזיר את הכסף למי שמאוכזב.
  3. פיברוקים של הספק המתוחכם? אפשר לדווח על מכירה פיקטיבית, לשלם עמלה לפייפל ואיביי, ולתת משוב מעולה. זה שווה את הכסף.

יש על זה סיפור שחוה אלברשטיין שרה עליו (נדמה לי): ביריד היה אוהל אטום שלפניו תור ארוך של אנשים שרוצים להיכנס. מחיר הכניסה היה חמישים דולר, אך זה לא הרתיע איש. כל מי שיצא מהאוהל המליץ לעומדים בתור להיכנס גם, כמו שהוא עשה. ומה היה בפנים? מי שנכנס פגש שם איש ענק שדפק לו סטירה מצלצלת וזרק אותו החוצה...

פורסם
כל התשובות נכונות!

יש שם נגד שמודבק לחוטים עם דבק חם. זה נגד 4.7 קילו אוהם בהספק של רבע וט. מחיר סיטונאי סנט או שניים. רווח נקי ליצרן 99%. הקופסה מסופקת עם מחבר מהיר שאמור לצבוט את החוטים ברכב ולהתחבר אליהם במקביל. הבעיה של המחבר הזה היא שהוא מיועד לחוטים עבים יותר. עשיתי ניסוי בבית וראיתי שהוא אפילו לא חודר את הבידוד של החוטים שמסופקים עם הקופסה. כלומר כל מי שמשתמש במחבר הזה בכלל לא מחבר את הקופסה.

אז למה אנשים נותנים משוב חיובי?

1. קודם כל בגלל אפקט הפלסבו. ברגע שאתה מתקין צ'יפ (בכאילו) אתה נוסע רגוע ורוצה שהניסוי יצליח.
  2. החבילה מגיעה מהר, התמיכה עונה תוך שעות ספורות, ובחוברת הם מתחננים שהלקוח ייתן משוב חיובי כי אחרת הם יקבלו קנס וזה ייקר את המוצר ללקוח בעתיד! הם גם מבטיחים להחזיר את הכסף למי שמאוכזב.
  3. פיברוקים של הספק המתוחכם? אפשר לדווח על מכירה פיקטיבית, לשלם עמלה לפייפל ואיביי, ולתת משוב מעולה. זה שווה את הכסף.

יש על זה סיפור שחוה אלברשטיין שרה עליו (נדמה לי): ביריד היה אוהל אטום שלפניו תור ארוך של אנשים שרוצים להיכנס. מחיר הכניסה היה חמישים דולר, אך זה לא הרתיע איש. כל מי שיצא מהאוהל המליץ לעומדים בתור להיכנס גם, כמו שהוא עשה. ומה היה בפנים? מי שנכנס פגש שם איש ענק שדפק לו סטירה מצלצלת וזרק אותו החוצה...

"צרת רבים חצי נחמה...."

אז קיצור, אתה מוכר לי את הצ'יפ ב20$ לסמארט? לפי מה שתיארת מדובר במשהו רציני, לא סתם כתוב עליו performance cheap :-P

ועוד באתר כתוב GT אז זה בטח רצחני ביותר!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מחקר טיפה יותר מעמיק ב- ebay היה מגלה לך שזה רק נגד

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לכל השואלים מה בקפוסא, אז ככה, ברכבי מאזדה לאנטיס 97 מנוע 1.8, הייתה בעיה שתגובת הדשווה הייתה מתאחרת בימים חמים, מחפירות באינטרנט ודיבור עם אנשים מקצועיים(אנשים העוסקים בהזרקות דלק, ומאבחנים במאזדה שלא אפרסם את שמם אלא אם כן הם יגיבו כאן ויסכימו לכך) קיבלתי תשובה שהיה לרכב הזה מעיין תיקון לבעיה הזו, או יותר נכון פיתרון למוסכים המורשים, הם היו מתקינים על חיישן הIAT נגד כדי שירמה את המחשב שנכנס אוויר מעט קר יותר, ממה שנכנס בפועל.

מה שעשיתי בקיצור חיברתי בטור לחיישן נגד 3K אום לחיישן הIAT, ולא יודע אם תאמינו או לא זה פתר את הבעיה של התגובת דוושה והרכב מרגיש זריז יותר, וזה לא פסיכולוגי כי אני מכיר מצויין את רכבי, העניין נבדק על כמה לאנטיסים בשנים 94-98 ומאמין שבכל רכב זה יתן שיפור קל לביצועים, החישן עם חיבור לסורק תקלות הראה מינוס 7 מעלות בערך.

כשמרמים את המחשב ניהול שנכנס אוויר קר יותר, הוא בעצם מקדם מעט את ההצתה ומעלה מעט את היחס אוויר דלק.

(אפשרות שניה שלא מומלצת היא )שאם מבטלים את החיישן IAT לגמרי ובמקומו בין שני החוטים מחברים נגד 4.7K אום זה מדווח למחשב שהטמפרטורת יניקה כ מינוס 10 מעלות, ואכן יש שיפור, לי אין שום סיבה לכתוב דברים סתם, נגד של אגורה אחת יתן הבדל קל לטובה בביצועים.

אני ממליץ למי שמבין באלקטרוניקה לבדוק את העניין ברכבו רוב חיישני הIAT כמעט בכל הרכבים ההתנגדות כמעט זהה, ונגד בטור, בערך של 3K אום יתן שיפור.

ולמתעניינים עם הוספת הנגד עברתי טסט כמו גדול עם ערכי למדה 1.0.

על אחריותכם בלבד ושוב אין לי סיבה לעבוד עליכם או להרוויח מזה משהו, למי שמתעניין הנה קישור ממועדון מאזדה (למנהלים אם אסור לפרסם את הקישור בבקשה למחוק רק את הקישור ולא את כל התגובה)

http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=164

תהנו

פורסם
לכל השואלים מה בקפוסא, אז ככה, ברכבי מאזדה לאנטיס 97 מנוע 1.8, הייתה בעיה שתגובת הדשווה הייתה מתאחרת בימים חמים, מחפירות באינטרנט ודיבור עם אנשים מקצועיים(אנשים העוסקים בהזרקות דלק, ומאבחנים במאזדה שלא אפרסם את שמם אלא אם כן הם יגיבו כאן ויסכימו לכך) קיבלתי תשובה שהיה לרכב הזה מעיין תיקון לבעיה הזו, או יותר נכון פיתרון למוסכים המורשים, הם היו מתקינים על חיישן הIAT נגד כדי שירמה את המחשב שנכנס אוויר מעט קר יותר, ממה שנכנס בפועל.

מה שעשיתי בקיצור חיברתי בטור לחיישן נגד 3K אום לחיישן הIAT, ולא יודע אם תאמינו או לא זה פתר את הבעיה של התגובת דוושה והרכב מרגיש זריז יותר, וזה לא פסיכולוגי כי אני מכיר מצויין את רכבי, העניין נבדק על כמה לאנטיסים בשנים 94-98 ומאמין שבכל רכב זה יתן שיפור קל לביצועים, החישן עם חיבור לסורק תקלות הראה מינוס 7 מעלות בערך.

כשמרמים את המחשב ניהול שנכנס אוויר קר יותר, הוא בעצם מקדם מעט את ההצתה ומעלה מעט את היחס אוויר דלק.

(אפשרות שניה שלא מומלצת היא )שאם מבטלים את החיישן IAT לגמרי ובמקומו בין שני החוטים מחברים נגד 4.7K אום זה מדווח למחשב שהטמפרטורת יניקה כ מינוס 10 מעלות, ואכן יש שיפור, לי אין שום סיבה לכתוב דברים סתם, נגד של אגורה אחת יתן הבדל קל לטובה בביצועים.

אני ממליץ למי שמבין באלקטרוניקה לבדוק את העניין ברכבו רוב חיישני הIAT כמעט בכל הרכבים ההתנגדות כמעט זהה, ונגד בטור, בערך של 3K אום יתן שיפור.

ולמתעניינים עם הוספת הנגד עברתי טסט כמו גדול עם ערכי למדה 1.0.

על אחריותכם בלבד ושוב אין לי סיבה לעבוד עליכם או להרוויח מזה משהו, למי שמתעניין הנה קישור ממועדון מאזדה (למנהלים אם אסור לפרסם את הקישור בבקשה למחוק רק את הקישור ולא את כל התגובה)

http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=164

תהנו

מדבריי היה אפשר להבין שאני טוען שזה לא עובד. אבל האמת שהיא שזה כן יכול לעבוד. לפחות בחלק מהרכבים. אבל צריך לשים לב שזה לא צ'יפ. וגם לא בטוח שזה יעבוד. אני גם מתקשה להאמין שבכל רכב וכל מזג אויר הנגד בדיוק מתאים. דרך אגב, מדדתי התנגדות אצלי ביום נעים אחרי נסיעה והיא היתה פחות מ- 1K. במקרה זה נגד 3K בטור יעלה את ההתנגדות באופן משמעותי. הם בכל אופן שמים 4.7K במקביל, כלומר מורידים את ההתנגדות תמיד.

פורסם
מה שעשיתי בקיצור חיברתי בטור לחיישן נגד 3K אום לחיישן הIAT, ולא יודע אם תאמינו או לא זה פתר את הבעיה של התגובת דוושה והרכב מרגיש זריז יותר, וזה לא פסיכולוגי.

דעתי מנסיוני בעבר כמכונאי רכב היא שזה ממש לא פתר את הבעיה, התקלה עדיין קיימת אבל אתה עשית קומבינה שלא גורמת לך להרגיש את הבעיה (שכמובן עדיין קיימת), בפעם הבאה שתהיה תקלה שקשרה לעניין אתה תתקשה מאוד לתקן אותה כי המערכת לא מקורית ועדיין לא תקינה והיא לא תגיב בהתאם להוראות התיקון.

עצה אישית, תוריד את הנגד, פתור את הבעיה בדוושת התאוצה (זה לא טויוטה, כן? :wink:) ואם אח"כ תרצה, תרכיב את הנגד בחזרה.

מה שעשית עכשיו זה לשבור רגל, לשתות חצי בקבוק מורפיום, להמשיך ללכת על רגל שבורה ולהגיד "מי שם גבס?, הנה תיקנתי את הרגל השבורה שלי בחצי שניה".

עם ההשלכות של מה שאתה עושה לרגל, תצתרך להתמודד ללא ספק בעתיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שעשית עכשיו זה לשבור רגל, לשתות חצי בקבוק מורפיום, להמשיך ללכת על רגל שבורה ולהגיד "מי שם גבס?, הנה תיקנתי את הרגל השבורה שלי בחצי שניה".

שאפו על הדימוי סטייל "ארץ קשוחה"

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עכשיו תקנה את ה"טורבו החשמלי" שהם מציעים ב- $25 ותספר לנו אם זה השפיע :-o

לעומת זאת, לא מזמן קניתי חיקוי IPHONE ב- $49, בערך 170 ש"ח והוא עובד. נראה דומה, מערכת הפעלה דומה מאוד, אותם אייקונים, מקבל ומוציא שיחות, יש מצלמה לא הכי טובה, יש BT, נגן מדיה, רדיו, ועוד. אמנם 2.5G אבל אפילו המסך מגע עובד, יש GYRO שהופך את התמונה כשמסובבים את הטלפון (כמו ב - IPHONE), אפילו יודע לעבוד עם 2 SIM בו זמנית. אני זמין ב- 2 מספרים וכל אחד מצלצל שונה ועוד...

אני לא מוכר כאלה ולא מתעסק בזה, סתם קוריוז....

פורסם
עכשיו תקנה את ה"טורבו החשמלי" שהם מציעים ב- $25 ותספר לנו אם זה השפיע :-o

כבר ידעתי שאני יקבל תגובות כאלו, וחבל בכלל שהתאמצתי להגיב באשכול הזה, ניסתי לעזור בסוף אני צריך לספוג תגובות מסוג זה חבל.

יקיר.

• תוכן חדש...