Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אמא שלי מטלפנת אליי בסערת רגשות: "דפקו לנו את האוטו, יש נזק לגלגל מגנזיום, כנף ודלת". לא ראיתי את הנזק, אבל מסתבר שנהג מוכשר עשה רוורס לתוך הרכב שלנו, יש פרטים של נהג הרכב הפוגע (מדובר ברכב ליסינג - מאזדה כמובן).

לבן דוד שלי יש מוסך לפחחות וצבע שעובד גם עם הביטוח, רציתי לשאול מה הפרוצודורה של כל העסק כדי להכניס את הרכב למוסך שלו ושהביטוח הרכב הפוגע יישלם? כי זו חברת ליסינג.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

כשזה קרה לי תיקנתי על חשבוני ותבעתי את חברת הביטוח (הרכב היה של ניו קופל והם היו המבטחים) הם שילמו את ההוצאות והתחמקו מ500 ש"ח, אני ויתרתי.

פורסם

יש לך סוכן ביטוח?

דבר ראשון, תודיע לו על התאונה, הוא כבר ינחה אותך לגבי ההמשך ההתנהלות (שמאי, מוסך , תביעה צד ג').

אם אתם מבוטחים בביטוח ישיר כלשהו, את הריצות תצטרכו לעשות לבד.

בכל מיקרה, אל תתחילו לתקן לפני דו"ח שמאי.

אין גם שום טעם לנסות "להסתדר" עם הנהג הפוגע , בגלל שהרכב הפוגע שייך לחברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בזמן האחרון ישנם יותר ויותר מקרים בהם חברות הליסינג מחייבות את הבעלים על נזקים, אפילו פעוטים(חורים במגש האחורי למשל).

נסה לסגור את העניין עם הצד השני לאחר הערכת שמאי.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

אני מבוטח ב- 9 מיליון, הודעתי - אמרו שיחזרו תוך חצי שעה. יש לי צילומים של כל המסמכים של הרכב הפוגע (רישיון רכב, תעודת ביטוח וכ'). אמא שלי מכירה את הנהג, הם עובדים ביחד וזה קרה בחניה של החברה, כך שלא צפויות בעיות של התחמקויות מצידו. הבנתי שגם קצין הרכב של החברה ראה את כל העסק ורוצה פרטים של הפאביה - בשביל מה? לתת לו?

פורסם

חס וחלילה! ברגע שיהיו בידיו פרטי הפאביה שלך, הוא יתגנב לביתך באישון לילה, יוציא את המפתח ממקום מחבואו הסודי, יניע ויברח עם הפאביה הפגועה.

הכי טוב לא לתת פרטים, אפילו אם הוא סתם צריך להעביר אותם לחברת הביטוח שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שאלעד אמר - הוא צריך את הפרטים כדי להעביר לחברת ביטוח של הליסינג את הפרטיי מקרה - זה סה"כ אומר שהוא נוהג כראוי ומדווח על התאונה כדי שחברת הביטוח תדע מזה שרכב שלה פגע ברכב אחר.

כמו שנאמר פה - קח את פרטי הרכב , פוליסה , פרטיי הנהג ותתחיל לתזז (חברת ביטוח , שמאי , מוסך) מקסימום תצתרך להשאיר איזה צ'ק ביטחון עד שהביטוח ישלם.

CARTER - אני לא יודע איזה ליסינגים אתה מכיר - ברובם יש כיסוי השתתפות עצמית ל"תקרית" אחת בשנה (או מוחלט אפילו). לנהג אין שום אינטרס ורצון להתעסק , לא מפריעה לו עליית פרמיה ומאחוריו עומד קצין רכב עם עוד עשרות עד מאות מכוניות שיכול ללחוץ על הביטוח. אין לו מה לדבר עם הבחור במיוחד.

ודרישה לתשלום על נזק בסוף תקופת הליסינג - זה משהו אחר לגמרי ולא קשור בכלל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קרה לי מקרה עם פגיעה דומה, רק שאני הייתי זה שנסע רוורס לתוך חניה ומישהו ברכב ליסינג החליט שהוא אופנוע ויצליח לעבור ברווח הצר מאוד שנשאר.

פרטי הרכב הפוגע נמסרו לחברת הביטוח שלי (שירביט), בנתיים הרכב תוקן במוסך שלא בהסדר בכסף שלי ולאחר חצי שנה הגיע צ'ק שכיסה את סכום התיקון מחברת הביטוח של חברת הליסינג.

למרבה הפתעתי הם לא ניסו להתנער מאחריות ושילמו את מלוא הסכום, אפילו לא הלכו על שיטת מצליח כדי לחסוך כמה שקלים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב אז ככה: ניגשתי לראות את המכה - זה סתם שטויות, אין נזק לשלדה (צילמתי גם תמונות שיהיו). בכל אופן הביטוח מציעים לתקן את הרכב שלי במוסך הסדר שלהם עם השמאי שלהם, אני סירבתי (האינטרס שלהם ברור וזה לא מוצא חן בעיני).

רציתי לשאול איך זה הולך עם השמאי? אני רוצה שמאי לא מהביטוח. אחרי שאני משלם לו אני מקבל את הכסף חזרה או שזה כסף אבוד? ואיך זה הולך אם אני מכניס את הרכב למוסך שלא בהסדר עם הביטוח מבחינת תשלום הנזק ע"י הרכב הפוגע?

הרכב הפוגע הוא של חברת באג'ט. תודה.

• תוכן חדש...