Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100219_1150878

למרות שאיני מתומכיו של השר ישראל כץ, כשמגיעה מילה טובה אז צריך לתת אותה ובמקרה זה אכן מגיעות לו המון מחמאות. לרפורמה שהוא הוביל יש פוטנציאל לשנות את פני שוק הרכב הישראלי המוכר לנו כיום והיא בוצעה על אפם וחמתם של טייקונים וגורמים מאוד חזקים ומשפיעים בשוק הישראלי.

אגב, אני חייב לציין שאני די מופתע מכך שהפורום הזה מתעלם כמעט לחלוטין מהרפורמה למרות שהיא המהלך המשמעותי ביותר שנעשה בתחום שוק הרכב הישראלי בשנים האחרונות (אם לא בעשורים האחרונים!). אני לא משלה את עצמי שמחירי הרכבים ירדו באופן משמעותי בין לילה, אולם מדובר בתחילתו של תהליך שבסופו השירות והמוצר שנקבל יהיו טובים יותר וזולים יותר כמעט בודאות (זו התוצאה בכמעט כל סביבה תחרותית ואין שום סיבה שכאן זה יפעל אחרת). רק אם ניקח לדוגמה את השיטה של היבואנים בקשר לרכבי הליסינג (קרי, סיבסוד ההטבות החריגות הניתנות לחברות הליסינג באמצעות העלאת מחירים שערורייתית לצרכנים הפרטיים), הרי שהמשחק המלוכלך הזה יסתיים אחת ולתמיד ויוזיל את המחיר הסופי לצרכנים הפרטיים.

בקשר לראיון עם השר, אהבתי בעיקר את האמרה הבאה שלו שממחישה את הצביעות (הלא מפתיעה) של היבואנים: "היבואנים התחפשו לארגונים להגנת הצרכן, פתאום הם ביקשו שיהיו חמש שנות אחריות. הרי ליבואנים הקיימים בכלל אין תנאי סף - שום דבר. הם לא חייבים כלום. היבואנים הם לא המועצה לצרכנות. הם פשוט ידעו שהם הולכים להפסיד הרבה מאוד כסף." ממש רחמים על היבאונים. מהתגובות הרבות שלהם לרפרומה עולה שכל מה שהם רצו לעשות במשך כל השנים שבהן הם עשקו את הצרכנים זה להיטיב עמם ולדאוג לשלומם ולבטחונם.....Yeh right

• תוכן חדש...