Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתדלק באותה תחנה כבר כמעט חמש שנים, אז כשישאלו אותי: "כמה זמן אתה מתדלק פה?", אני אענה: "אני מתדלק בתחנה זו מעל ליום!". :shock: :shock: :shock: עברית שפה קשה!

בקיצור, אתם יודעים למה התכוונתי, ציינתי זאת מפורשות שאני לרגע לא מפקפק בסיפור שלו, ואני בטוח שהבלבול בכתיבה נוצר מהתרגשות / עצבים / עייפות / ריצת מרתון תוך כדי פרסום נושא בפורום - מחק את המיותר.

אבל, וזה אבל מאוד חשוב, בתור אחד שהתעסק לא פעם עם חברה גדולה (וחברות הדלק הן חברות גדולות, מאוד!), אתם צריכים להבין שסוללת עורכי הדין שהם מעסיקים עסוקים כל היום בלכסת"ח את איך שהם דופקים את הלקוחות שלהם.

חייבים להיות מאוד מדוייקים בכל פרט ופרט, ועל כתיבה או דיבר לקוי, עורכי דין מנקנקים תובעים.

שאו ברכה ותחי המהפכה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
תחליט, שנתיים או שמונה שנים?! אני לרגע לא מפקפק בסיפור שלך, אבל זו סתם דוגמא לסוג הדקויות שתצטרך להתמודד איתן אם אתה מחליט לתבוע את התחנה.

אתה צריך להיות מדויק מאוד בפרטים שלך אם אתה מתכוון לקחת את זה לבית משפט, כי על חוסר תאימות בעובדות כמו שנתיים או שמונה שנים כל התיק יכול ליפול.

גם את תהליך איסוף הראיות אתה צריך לעשות בצורה מתועדת ומדוייקת ביותר, חייבים להיות הכי מדוייקים שאפשר פה, כי סוללת עורכי הדין שיש לחברות הדלק הגדולות תעשה צחוק מהרבה עורכי דין טובים ואיכותיים.

שנתיים וחצי יש לי חיפושית (הרכב הראשון שלי)

שמונה שנים יש לי רישיון ולפני הרישיון תדלקתי עם הרכב של ההורים שלי.

לכן שמונה שנים אני מתדלק באותו מקום

אבל רק עם הרכב שלי ושאני המדתלק היחידי ברכב ואך אחד אחר ברכב לא נוסע זה שנתיים

ברור?

פורסם
אתה כתבת איך נלחמים בתחנת דלק ששמה (מוהלת) מים בדלק?, יכול להיות שזה בכלל המוביל של הדלק לתחנה מוהל את הדלק ולא התחנה .

זה באמת נראה לך שמעניין אותי?

מה איכפת לי מי המוביל או מאיזה מדינה או מאיזה יבשת הביאו את הדלק

אני קונה דלק

תפקיד התחנה לדאוג שהוא לא יהיה מהול

כמו שאני הולך למכולת וקונה חלב, לא מעניין אותי מי החלבן או מה השם של הפרה

אני רוצה חלב טרי ולא מקולקל.

ואם תגיד לי "איך בעל התחנה יכול לראות שאין מיים בדלק"

אני יענה לך.

שיקח אחת לחודש או שבוע אפילו למעבדה.

שיזמין לבורנטית לתחנה

שיבדוק עם חומר מיוחד המשנה את הצבע אם יש מיים.

אני יודע שבחייל האוויר בודקים כל יום עם חומר מיוחד כל משאבה ומשאבה אם יש בה מיים.

אם בחיל האוויר בודקים את זה שלא תיהיה תקלה במטוסים באוויר כל יום אז אחת לשבוע יהיה קשה לתחנת דלק?

(לגבי הסיפור של חייל האוויר, אני עשיתי את זה בצעירותי אז אני יודע מה הנהלים ואיך מחפשים מיים.)

פורסם
אני מתדלק באותה תחנה כבר כמעט חמש שנים, אז כשישאלו אותי: "כמה זמן אתה מתדלק פה?", אני אענה: "אני מתדלק בתחנה זו מעל ליום!". :shock: :shock: :shock: עברית שפה קשה!

בקיצור, אתם יודעים למה התכוונתי, ציינתי זאת מפורשות שאני לרגע לא מפקפק בסיפור שלו, ואני בטוח שהבלבול בכתיבה נוצר מהתרגשות / עצבים / עייפות / ריצת מרתון תוך כדי פרסום נושא בפורום - מחק את המיותר.

אבל, וזה אבל מאוד חשוב, בתור אחד שהתעסק לא פעם עם חברה גדולה (וחברות הדלק הן חברות גדולות, מאוד!), אתם צריכים להבין שסוללת עורכי הדין שהם מעסיקים עסוקים כל היום בלכסת"ח את איך שהם דופקים את הלקוחות שלהם.

חייבים להיות מאוד מדוייקים בכל פרט ופרט, ועל כתיבה או דיבר לקוי, עורכי דין מנקנקים תובעים.

שאו ברכה ותחי המהפכה!

לכן אני לא עורך דין!

וכמו שכתבתי, ואני אפרט:

שנתיים אני מתדלק עם החיפושית שלי שהיא בבעלותי ואני המתדלק היחידי ברכב ורק באותה תחנה.

לפני החיפושית הייתי חייל עם רכב של ההורים והתידלוק שלי הייה רק באותה תחנה. שאר התדלוקים של הרכב לא היו על ידי ואני לא יודע איכן תודלקו.

לכן ציינתי שאני אחראי על הרכב שלי ויודע מה הוא מתודלק.

מעבר לרכב שלי תדלקתי עם הרכב של הוריי ומעולם לא הייתה בעיה עם התדלוק או משהו שאני ידעתי.

עכשיו עברית שפה מובנת!

פורסם

אני אפנה לכלבוטק ואמנון לוי.

חבל שאני כאזרח פשוט לא יכול לעשות דבר לבד ואני צריך הגנה של טלויזיה בשביל להפחיד או לאיים.

אבל אולי תחילה כדאי לפנות למנהל התחנה לראות מה הוא אומר.

יש לי חבר שעובדב בתחנת דלק אמר שאצלהם זה קרה בגלל שנכנסו מיים למיכלים כתוצאה מהגשים וחדר מי תהום.

מנהל התחנה הודה ופיצה את מי שפנה אליו.

פורסם

אני מתדלק בקביעות בתחנת דלק של גן הפעמון, התחנה מוהלת!?

נו טוב, הגיע הזמן לעבור לתחנת דלק במישור אדומים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אני מתדלק בקביעות בתחנת דלק של גן הפעמון, התחנה מוהלת!?

נו טוב, הגיע הזמן לעבור לתחנת דלק במישור אדומים.

עצוב שאתה לא יודע את זה

הבנתי שמשאבות (דלק) הלכו על ימין ועל שמאל מתדלוק שם.

נזקי באלפי שקלים

עכשיו אתה יודע שצריך להזהר..

אתה יכול לחפש קצת פה פרטים

http://www.google.co.il/#hl=iw&source=hp&q=%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%A7+%D7%9E%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%AA&meta=&aq=8&oq=%D7%AA%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%A7+&fp=21fa6361e1c3dd72

פורסם

בדקתי, לא אמרו שם לגבי תחנת דלק סונול בגן הפעמון... (אני מדבר על התחנה לפני הכניסה לעמק רפאים)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
כאשר העלתי כאן בעבר טענות נגד מכון רשוי קומבינטור הודעתי נמחקה.

בדקתי.

ההודעה נמחקה בגלל שהיא היתה בשרשור לא נכון, לא בגלל התוכן.

ככלל, אנחנו לא מסירים תלונות נגד עסקים, אלא במקרים הנראים מאוד חשודים ו/או שהתלונה ו/או הכתיבה לא מוצדקת.

אני אפנה לכלבוטק ואמנון לוי.

חבל שאני כאזרח פשוט לא יכול לעשות דבר לבד ואני צריך הגנה של טלויזיה בשביל להפחיד או לאיים.

אבל אולי תחילה כדאי לפנות למנהל התחנה לראות מה הוא אומר.

יש לי חבר שעובדב בתחנת דלק אמר שאצלהם זה קרה בגלל שנכנסו מיים למיכלים כתוצאה מהגשים וחדר מי תהום.

מנהל התחנה הודה ופיצה את מי שפנה אליו.

1. עזוב אותך מכלבוטק. זו תוכנית בידור. פנה לרשות להגנת הצרכן.

2. לבדוק קודם כל מה העניינים עם תחנת הדלק זה רעיון טוב. גם לנסות לברר מה קורה עם מכרים אחרים שמתדלקים שם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני רוצה להלחם בתחנת דלק.

אין לי בעית תקציב של מלחמה כנגד התחנה

ומלחמה בבית משפט

מתוך הכרות רבת שנים עם תחום הדלק כדאי לפעול בדרכים הבאות:

1. לשמור ולתעד את הקבלות על התדלוק בתחנה.

על כל קבלה יש תאריך, שעה, סוג הדלק שתדלקת.

במידה ולא שמרת קבלה להגיע לתחנה אל המנהל בשעות המקובלות ולבקש להוציא שיחזור קבלה מתוך המחשב שנמצא שם.

לצורך זה יש לזכור בערך באיזה שעה תדלקת על מנת לצמצם את האפשרויות שיהיו על המחשב.

2. קבלות ותיעוד הדיאגנוסטיקה והטיפולים שהרכב עבר במוסך על מנת להחזירו מצב נסיעה.

3. ליצור קשר עם מנהל התחנה, להציג לו את שהתרחש, יכל להיות שאינך הלקוח היחיד שסבל מתופעה זו וכך תקבל פיצוי מהר יותר.

במידה והוא מתנער מכך, ליצור קשר עם חברת דלק בקשרי הלקוחות.

בדרך כלל זה מסתיים בפיצוי כספי על הנזקים, ואין צורך להגיע לבית משפט לתביעות קטנות.

בתחנות ישנות, כאלו שפועלות שנים ארוכות לעיתים מיכלים עלולים להסדק ומים יכולים להכנס לתוכן, את האפשרות הזו אני פוסלת מכיוון שיש מכשיר (נקרא וידירוד) בתחנה שמתריע על כל כניסה של נוזלים חיצוניים, וכאשר הנוזלים (דלק) נשאבים ממנו.

כמו כן יש פיאזומטרים, אשר נבדקים אחת לשבועיים אאל"ט ובהם בודקים את הקרקע מסביב למיכלים, על מנת לראות שאין חלחול או דליפה של דלק אל הקרקע.

לכן האפשרות העולה לי לראש והיא רק בגדר השערה, שהדלק נמהל על ידי המוביל, ששאב עבורו מספר ליטרים, ובמקומם הוסיף מים או נוזל אחר.

מיכלי הדלק נבדקים אחת לשבוע על ידי מנהל התחנה (זה מה שאני הייתי עושה בתחנות שלי) על ידי משחה מיוחדת אותה היתי מורחת על הסטיקים של מיכלי הדלק, במידה והצבע משתנה יש חשש לדליפת מים.

(צרפתי תמונות).

ל'

71.JPG

70.JPG

72.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם ניסו למלא פחות דלק בהוצאת הזרנוק מהמיכל לכמה שניות ועכשיו דלק מהול :x

פשוט בושה.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

• תוכן חדש...