Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שניה בתוך חודש הרכב מתחרפן.

פעם ראשונה הרכב פשוט השתפגע וקרטע ולא סחב עד שהפסיק להניע

מהחלפה של פלאגים ובדיקת הדלק היא נתגלה כמהול.

אני מתדלק באותה תחנה מעל שנתיים ולכן אמרתי שהמקרה הינו מקרי בהחלט וזה לא הגיוני!

אתמול תדלקתי באותה תחנה (כמו תמיד) והיום הרכב שוב התחיל להשתגע

גם לאחר כיבוי המנוע הרכב לא נדם מייד אלא המשיך לקרטע

לא ידעתי את הסיבה וניגשתי לאנטולי (המכונאי שלי) היא מייד אמר שמדובר בדלק מהול

הוא דגם מעט את מה שיש בצינור הדלק על ידי שפיכה של קצת דלק מהמסנן אל כוסית

בחינה שלו על ידי הרכב ושמיעת המנוע והרבה הרבה תשומת לה הוא שוב הדגיש חד וחלק כי מדובר בדלק מהול!

נשבר לי כבר מיזה!

נכון בפעם הראשונה הייתי צריך ללמוד אבל אני מתדלק באותה תחנה מאז שיש לי רישיון נהיגה (8 שנים) ומעולם לא הייה לי בעיה באף רכב

בחיפושית שלי שנתיים וחצי מעולם לא הייה בעיה אלא רק בחודש האחרון

אני רוצה להלחם בתחנת דלק.

אין לי בעית תקציב של מלחמה כנגד התחנה

גם אם זה לקיחת דגימה למעבדה ומלחמה בבית משפט

לא הגיוני שאני ישב וישתוק על דלק ששילמתי עליו לא עורערין!

אני בא לחתנת דלק בשביל שהרכב שלי יסע בכבוד ובצורה תקינה לאחר תשלום מלא!

אם הייתי מים, סולר, נפט , בנזין או קולה בתוך הדלק הייתי יוזם זאת!

אבל אני הולך לקנות דלק 95 וזה מה שאני מצפה לקבל.

אשמח לקבל קצת עצות איך להלחם בתחנה הזאת.

נכון, לתחנה הזאת אני לא חוזר

גם לא חבריי ולא משפחתי וכל סובבי ישמעו על המקרה.

אבל אשמח לנעוץ סכין משפטית וכואבת בתחנה שחושבת שאפשר לשלם על דלק , ולא לקבל דלק!

מדובר בתחנת הדלק של חברת, דלק.

בגבעה הצרפתית ליד מעונות הסטודנטים .

בעיר ירושלים..

תודה למגיבים.

פורסם

נשמע מקרה חמור.

אני במקומך פונה לעו"ד שלי או לוקח אחד ומתייעץ איתו מבחינה משפטית מה כדאי לעשות.

מה גם, זה יכול להישמע כמו תביעה ייצוגית נגד התחנה הספציפית.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

צריך עורך דין שמתמחה בדברים האלה

מעולם לא תבעתי אף אחד, ואין לי מושג מה צריך לעשות

יש לך אולי הצעות לעורך דין שיתדך אותי

אני לא יכול לחשוב על זה ששילמתי כסף ממביטב כספי אולי בכל חודש אני שם שם 1500 שקל

כפול שנתיים ודפקו אותי!

פורסם

חרא של תחנת דלק, כל פעם אני משתדל לתדלק לפני שבת שאני לא יתקע בשבת בלי מקום קרוב לתדלק (גר בפסגה).

כל פעם שהייתי מתדלק שם פתאום ההספק של הרכב היה נחלש והייתי מרגיש כאילו אני נוהג על עגלה של שופרסל (לא שבכללי הלאנטיס זה יותר טוב מזה)

פורסם
צריך עורך דין שמתמחה בדברים האלה

מעולם לא תבעתי אף אחד, ואין לי מושג מה צריך לעשות

יש לך אולי הצעות לעורך דין שיתדך אותי

אני לא יכול לחשוב על זה ששילמתי כסף ממביטב כספי אולי בכל חודש אני שם שם 1500 שקל

כפול שנתיים ודפקו אותי!

אני ממליץ לך בנוסף להתקשר לכולבוטק שיהיו לך יותר הוכחות (שהתחנת דלק לא תגיד שאתה שמת מים)

ומשם להמשיך לעורך דין.

כזכור לי לפני חודשיים בערך היה כתבה שלמה בכולבוטק על תחנות דלק שנותנות לך בנוסף לדלק אוויר

ככה אתה משלם יותר ומקבל פחות.

אני גם גר בירושלים אם תרצה ללכת לתחנה ביחד בכיף שלח לי הודעה בפרטי

ומשם נזרום הלאה.

לחיי החיפושיות

פורסם

גם אני מתדלק שם מידי פעם (משהו כמו פעם בחודש על 50 שקל בערך, קורה שאני נוסע לעיר ולא שם לב שאין לי דלק) ואף פעם לא שמתי לב לירידה בביצועים.

קח דגימת דלק ושלח אותה למעבדה, זה הצעד הראשון לפני שאתה מתחיל לעשות משהו.

שלב שני קח עורך דין ותבע את התחנה, אם יש עוד אנשים שנפגעו מהתחנה הנ"ל תוסיף אותם לתביעה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לכל הירושלמים

אני גם גר בפסגת זאב!

יש לי דגימה בבקבוק

איך ולאן אני שולח את זה ולאיזה מעבדה?

עכשיו אני מתחיל לקשר כל כך הרבה תקלות ושגעונות של הרכבים שלי

הפעם זה כבר עבר את הגבול

אני ישלח מכתב לכלבוטק נראה מה תיהיה תגובתם.

למרות לפחות 3 תחנות דלק בירושלים מוכרות כמוהלות בדלק שלהם

רמת אשכול

פסגת זאב

וגן הפעמון

אסור להתקרב אליהם!

שנתיים וחצי לא הייה תקלה ועכשיו הבעיות מתחילות

למישהו יש איזה טלפון של עורך דין שיוכל לעזור לי או לתת לי עזרה ראשונית הכיצד לנהוג

אני לא הולך לעשות רעש ומהומה בשביל כסף!

חשוב לי לעורר את בעל התחנה שעשה טעות ושהוא צריך לשלם עליה!

פורסם

לדעתי הכי "טר"י ו"חי" זה לקחת בקבוק נקי, לפנות לתחנת דלק ולתדלק ישירות מהמשאבה ישר לבקבוק, כדי שלא יטענו שהמיכל דלק שלך היה מלא במים מתחנה אחרת.

את הבקבוק שלח למעבדה שעוסקת עם הבדיקות הרצויות, ואם התגלה כי התחנה מוהלת דלק תוכל לתבוע אותם.

פורסם

חשוב גם לשמור קבלות על התידלוקים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כאשר העלתי כאן בעבר טענות נגד מכון רשוי קומבינטור הודעתי נמחקה.

אין לי טענות לאתר ולמנהליו, אבל איזה כוח יש לי? מה נותר לי לעשות?

אני האזרח הקטן שמנסה רק לשרוד, שחלק מתחנות, מוסכים, מכונים, חברות, שמאים והסדרים, בעלי מקצוע ואחרים מנסים רק לרמות אותי ולגנוב את כספי צריך ללכת למעבדה, לשכור עו"ד, להוכיח, להביא ראיות ועובדות, עדים, מסמכים ועוד.

עד אז ירשה לעצמו בעל העסק לעשות בי כרצונו. מה היית עושה פותח השרשור עם היה הולך לך מנוע?

לכן, מה שנשאר לי זו האפשרות לפגוע באותו מקום דרך פרסום.

כאשר תחנת הדלק מוהלת והרשויות לא סוגרים תחנה כזו או שמטילים עליה איזה קנס מגוחך הסנקציה היחידה זה הפרסום, יראה הציבור ויזהר.

אדם המפרסם הודעה בגנות בעל עסק יעשה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו וישחרר את האתר מכל אחריות.

פורסם

פנה לחברת הפורום ליטל.

היא עבדה בתחנת דלק תקופה ארוכה. אני בטוח שהיא תוכל לעזור לך לאן לשלוח ואם מי לדבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מתדלק באותה תחנה מעל שנתיים

אני מתדלק באותה תחנה מאז שיש לי רישיון נהיגה (8 שנים)

תחליט, שנתיים או שמונה שנים?! אני לרגע לא מפקפק בסיפור שלך, אבל זו סתם דוגמא לסוג הדקויות שתצטרך להתמודד איתן אם אתה מחליט לתבוע את התחנה.

אתה צריך להיות מדויק מאוד בפרטים שלך אם אתה מתכוון לקחת את זה לבית משפט, כי על חוסר תאימות בעובדות כמו שנתיים או שמונה שנים כל התיק יכול ליפול.

גם את תהליך איסוף הראיות אתה צריך לעשות בצורה מתועדת ומדוייקת ביותר, חייבים להיות הכי מדוייקים שאפשר פה, כי סוללת עורכי הדין שיש לחברות הדלק הגדולות תעשה צחוק מהרבה עורכי דין טובים ואיכותיים.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם
תחליט, שנתיים או שמונה שנים?! אני לרגע לא מפקפק בסיפור שלך, אבל זו סתם דוגמא לסוג הדקויות שתצטרך להתמודד איתן אם אתה מחליט לתבוע את התחנה.

אתה צריך להיות מדויק מאוד בפרטים שלך אם אתה מתכוון לקחת את זה לבית משפט, כי על חוסר תאימות בעובדות כמו שנתיים או שמונה שנים כל התיק יכול ליפול.

גם את תהליך איסוף הראיות אתה צריך לעשות בצורה מתועדת ומדוייקת ביותר, חייבים להיות הכי מדוייקים שאפשר פה, כי סוללת עורכי הדין שיש לחברות הדלק הגדולות תעשה צחוק מהרבה עורכי דין טובים ואיכותיים.

הוא לא רשם "כבר שנתיים", הוא רשם "מעל לשנתיים" כך שזה גם יכול להיות 40 שנים.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אתה כתבת איך נלחמים בתחנת דלק ששמה (מוהלת) מים בדלק?, יכול להיות שזה בכלל המוביל של הדלק לתחנה מוהל את הדלק ולא התחנה .

• תוכן חדש...