רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,581 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קצת דברים שונים שלא מופיעים באתרים רגילים. FRANCO SBARRO AUTOBAU CONCEPT HISPANO SUIZA BUFORI GENEVA DEFIES CRITICISM WIESMANN MF4 אבל הרכב הכי מרשים בתערוכה זה פיאט 500 עם מנוע 2 צילינדר. הם הולכים למכור מכוניות לאמריקאים שמודדים נפח מנוע במספר צילינדרים והם מייצרים מנוע עם שני צילינדר.
הודעה אחרונה מאת adamd1, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
אני מעוניין לבדוק את יעילותו של הולנטיין שלי, היכן יש מצלמות פעילות באזור המרכז? לילה טוב.
הודעה אחרונה מאת SniCkeR, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 972 צפיות
http://www.worldcarfans.com/110030324908/mansory-g-couture--mercedes-g-55-amg-on-high-carbon-fiber
הודעה אחרונה מאת amisha, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
עוד אוטו מוזר והפעם מבית היוצר של אסטון מרטין. הCygnet Concept הוא אוטו שחולק את הפלטפורמה של הIQ של טויוטה (וניתן להבחין בכך). הCygnet צפוייה ללכת לייצור בהמשך השנה או בתחילה שנה הבאה. לדעתי דבר ראשון אוטו מכוער ברמות, לא מתאים לאסטון בכלל לייצר אוטו כזה. דבר שני אם אסטון אכן יוציאו את המכונית הזאת הם יהרסו לעצמם את השם של מכוניות יוקרה ספורטיביות...
הודעה אחרונה מאת Scnell, -
-
- 7 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
ישנם חלקי פלסטיקה וחלקי חילוף פשוטים , לא מנועים וגירים שראיתי שניתן לרכוש באתרי אינטרנט. מישהו יכול להמליץ על אתר אמין. מה לגבי EBAY . האם יש חנות או אתר בגרמניה שמוכר חלקים לפולסוואגן , אולי ניתן להזמין באינטרנט או אפילו לבוא לקחת שמה . ( כמובן בנסיעה לשם ). יונדאי שופ - חלקי חילוף מקוריים ליונדאי
הודעה אחרונה מאת Yogevv, -
- 4 תגובות
- 797 צפיות
http://www.autoblog.com/2010/03/02/geneva-2010-nvl-quant-is-an-electric-dream-boat/
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
תאונה בעת ביצוע פרסה 1 2
מאת k1235-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, היום נכנס בי רכב בטמבון מקדימה בעת ביצוע פרסה שנינו עשינו פרסה ברמזור הוא עשה פרסה לא הצליח לעבור בגלל מדרכה ועשה רוורס אחורה בזמן שהוא עושה רוורס הוא נצמד אלי ואני מצפצף לו וכלום לא עזר ונכנס לי בטמבון (מצורף תמונה) הנהג הביא לי את פרטי הביטוח שלו ואומר שהוא לא אשם "אולי אתה נכנסת בי?" הישראלי המצוי. מה אפשר לעשות במצד כזה? כמה בערך עולה תיקון של מכה כזאת? הרכב (אודי A3 2002) תודה
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/071/820.html?hp=16&loc=3&tmp=3498
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 999 צפיות
הקונספט הזה הוא מאין "Shooting brake" לContinental. אין לי מושג מה הקטע של הקונספט הזה. לטעמי נראה כמו אוטו לוויות לעשירים...
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
אופנוען / קטנוען / נהג מצורפת הזמנה לאירוע מטעם מטה המאבק שיערך בשישי הקרוב, 5.3.10, בגן הארועים 'מול השדה', החל מהשעה 11:00. בזה את ואתה מוזמנים באופן אישי! כמובן שמותר, רצוי וצריך לפרסם הזמנה זו בכל המקומות ברחבי הרשת ומחוצה לה. בארוע ימסרו הפרטים הראשונים על ה"מסע הגדול" המחאה חוזרת לכבישים: בחול המועד פסח ייערך מסע אופנועים חוצה מדינה. המסע יימשך 3 ימים ויחל למחרת חג ראשון. אפשר כבר מעכשיו להכין את המשפחה והמכרים שבחוה"מ אתם מטיילים עם אופנוענים אחרים במה שעתיד להיות ארוע היסטורי בתולדות האופנוענות בישראל. פרטים נוספים בקרוב! להתראות בשישי הקרוב, 'מול השדה', רחוב הנשיאים פינת אסירי ציון, הוד השרון. מטה המאבק. ל…
הודעה אחרונה מאת Jochman, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום שמתי לב למשהו קצת מוזר. לפי מה ששמתי לב הונדה אקורד צורכת פחות דלק ממאזדה 6. זה לפי שמועות מהחברים וגם לפי נתוני יצרן. עכשיו, אני אומר לעצמי, איך זה יכול להיות? שהרי האקורד יותר כבדה עם יותר כוח סוס מהמאזדה והיא צורכת פחות דלק? או שאני טועה ויש הסבר אחר? דיברתי על שנים 2003-2006. תודה!
הודעה אחרונה מאת liorrrrrrrrrr, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני רוצה לדעת כמה דברים לגבי השלילה הארוכה שקיבלתי. קיבלתי שלילה לתקופה של 7 חודשים, בניכוי פסילה מנהלתית של 2 חודשים. (ככה כתוב בפרוטוקול וכבר הייתי בפסילה מנהלתית לפני כשנה במשך חודשיים) מה שאומר שיש לי שלילה לחמישה חודשים בפועל. את הפסילה קיבלתי בתאריך 10.1.2010 מישהו יכול להגיד לי באיזה תאריך הפסילה שלי נגמרת והאם אני צריך להוציא רישיון מחדש ואיך מחזירים לי את הרישיון תודה.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 829 צפיות
שלום, רציתי לדעת האם בכדי לקבל החזר על נזק בתאונה בית משפט מקבל רק הערכה שמאי או שגם חשבונית של המוסך תתפוס? תודה
הודעה אחרונה מאת k1235, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה איך קוראים למגינים מעל הגלגלים הקדמיים (השחורים האלו ששומרים שלא יעופו אבנים לגלגלים)?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אתם זוכרים את הקונספט של סיטרואן משנת 2009 Revolte (תמונה ראשונה) אז הקונספט הזה (Survolt) זה מאין המשך, גרסה חדשה יותר לו. הSurvolt הוא קונספט מרשים, מיוחד ולא שגרתי כמו שרק סיטרואן יודעים לעשות. תמונות:
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קונספט מבית היוצר של פינינפרינה. http://www.netcarshow.com/alfa_romeo/2010-2uettottanta_concept/
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/110030224855/peugeot-sr1-concept-car-unveiled-in-geneva
ניסאן מיקרה החדשה 1 2
מאת OR_RS6-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ניסן חושפת היום בז'נבה את המיקרה החדשה. לדעתי הרסו את העיצוב היא נראית כאילו דור קודם למיקרה הנוכחית.... המיקרה הנוכחית הייתה מיוחדת לטעמי וזאת נראית כמו עוד אוטו פשוט ומשעמם... מנועים: 3 צילינדרים 1.2 ליטר עם 80 כוחות סוס פלוס גרסה חדשנית ומתקדמת עם הזרקה ישירה ומדש על עם 98 כוחות סוס שישווק מאוחר יותר. שני המנועים יהיו בעלי גיר אוטומטי רציף. תמונות:
הודעה אחרונה מאת Haze, -
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
ההורים שלי מעוניינים למכור את אחד הרכבים שלהם , ברשיון הרכב הם רשומים יחד וביקשו ממני ללכת לדואר בשמם כיד לעשות את העברת הבעלות לבעלים החדש. האם אני צריך יפוי כח ות"ז של שניהם או שמספיק של אחד מהם? תודה
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2010/02/25/geneva-preview-hispano-suiza-is-back-and-packing-audi-r8s-v10/
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- 1 תגובות
- 753 צפיות
http://www.autoblog.com/2010/03/02/geneva-2010-touring-superleggera-flying-star-is-our-kind-of-coa/
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהי הצריכת דלק של פולו GTI שנת 2000 בין עירונית,עירונית ומשולב ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 5 תגובות
- 789 צפיות
היום נסעתי בכביש בין עירוני ועמדה בשוליים ניידת לבנה בלי מדבקות של משטרה הרכב היה מסוג פולקסווגן גטה רציתי לדעת אם לניידות האלה יש מכמונות תנועה ואיפה הם ממוקמות מה שמוזר שלא ראיתי שוטר תודה לעוזרים!
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מוסטנג שחורה ישנה או רכב שדומה לה חייב שיהיה קבריולט לצורך קמפיין שיווקי ידוע. אמרו לי שרק כאן יכולים לעזור לי בעניין אחרי חיפושים רבים, אז אשמח אם מישהו מכיר או שמע על רכב כזה בסביבה. סומך עליכם :wink::wink::wink::wink::wink:
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברה, מישהו יודע איפה הכי זול לרכוש סמל לפיאט פונטו סמייל?
הודעה אחרונה מאת BaruchFS, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חיפשתי וחיפשתי באתרים הישראליים (וגם בפורום, כמובן) ולא מצאתי תשובה חד משמעית. האם הדור הראשון של המרצדס CL, המבוסס על הW140 שווק בארץ? אם כן, באילו שנים, עם אילו מנועים ותיבות הילוכים (ידני/אוטומט)? תודה!
הודעה אחרונה מאת gil gheler, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לחבר טוב יש רישיון רק על אוטומטו כבר 16 שנה . הוא יודע לנהוג גם על ידני {נסע הרבה בחול}, ולפני שהוא מתחיל במסע של להמיר את הרישיון לידני הוא ניתקל בכתבה הזאת. http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-9bfd88bef335521004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455 האם למישהו יש מושג לאיפה זה מתקדם או שזה בוטל כבר לגמרי. בעצם אחרי שאני קראתי את זה רשום שזה ייקח עוד כמה חודשים אז תודה בכל אופן וסליחה. לא שמתי לב שהכתבה רק מלפני 3חודשים
הודעה אחרונה מאת ertgil, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000542240&fid=3220 לא שזו הפתעה כל כך גדולה , ועוד הוכחה ששוק הרכב הישראלי הוא מונופול שבשתיקה של כל יבואני הרכב. ביטול קבוצות הרכב הביא מיידית לעליית מחירי הרכבים בארץ על ידי כל היבואנים כולם. עם כל הרע , קבוצות השימוש ריסנו את היבואנים וגרמו להם למכור רכבים במחיר קבוע וידוע מראש, כל אילו אשר חשבו שהסרת קבוצות השימוש תגרום לתחרות והורדת מחירים התבדה ובגדול. יסבירו לנו היבואנים של הרכבים האירופאים למשל איך הם מסבירים את החלשות האירו ב12% מינואר שנה שעברה ועד היום , עם עלית מחירים בכ3% אשר בוצעה באופן גורף ב 1.1.10 ?? כולי תקווה שהיבוא המקביל יתפוס תאוצה ויפתור אותנו מהיבואנים החמסנים הללו.
הודעה אחרונה מאת georgesh, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מעניין אותי מה ההיגיון של חישוב תצרוכת הדלק. 1. ממלאים מיכל דלק מלא 2. מאפסים את מד המרחק המתאפס 3. נוסעים עד שהמיכל עומד להיגמר 4. נכנסים לתחנת דלק וממלאים שוב מיכל מלא. 5. מחלקים את מספר הקילומטרים שהרכב עבר מהתידלוק הראשון במספר הליטרים שמילאת בתידלוק השני. מה ההיגיון לחלק במספר הליטרים בתדלוק השני ? ולמה לא ליסוע למשל עד 100 ק"מ ואז זה מספר עגול שזה מגיע ל100 ק"מ לתדלק שוב ואז 100 ק"מ חלקי הליטרים שנכנסו בתלוק השני. אבל מה ההיגיון בליטרים שנכנסו בתדלוק השני ??? הרי עברתי 100 ק"מ מהליטרים בתדלוק הראשון.
הודעה אחרונה מאת elad771, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
בכפתור שמכוון את מראות הצד בגולף דור 4, יש מצב לכוון את המראה ימנית, השמאלית, וישנם עוד שתי מצבים שאין לי מושג מה הם. שאלה שניה היא מה עושה כפתור EPS (אני חושב שאלה האותיות, בכל מקרה הוא נמצא צמוד ללחצן של האורות מצוקה) ?
הודעה אחרונה מאת electric,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 398 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- 3n
- llaavvii
- סולל הדרך
- ברווז
- fatboy1340
- flytomars
- Night Driver
- Jacko123
- איציק נ.
- dinnnn
- PYA
- gpm11