Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אין הנחות כשמדובר בתקלה בטיחותית ברכב, בלי קשר למוצאו. מי שרוצה לדעת כיצד מתייחסים האמריקאים לחברות מקומיות, די אם יריץ חיפוש קל על "פינטו" ו"קורבייר".

2. כל התאוריות המפורטות במצוטט, בכל הכבוד הראוי, נשענות על כלום ולמרות היצירתיות שבעיצובן, טוב יעשה יוצרן אם יתייחס לעובדות ולא להשערות בעלמא, כאלו הצומחות מ"הבנות" לא מבוססות וכרגיל שטחיות עד מביכות על החברה האמריקאית.

3. העמידה בגבורה על משמר הגנתו של היצרן היפני הזה, ראויה יחד עם זאת להערכה. ודאי שכך ההתמדה שבעמידה במערכה הזו שהיא ללא ספק שוחקת ומתישה. בהחלט ראוי לאיזה צל"ש מהקיסר הנוכחי.

ואתה לעומת זאת פרופסור בכל הקשור לחברה האמריקאית. תעשה קצת מחקר ואז תדבר.

לעניין הפוסט עצמו, אז כנראה שלא הבנת כלום. זה לא שאני מגן על טויוטה כמו שנראה לי הזוי שפתאום בטויוטה עושים לינץ' כשבאחרים לא. אני אגיד לך את האמת, לא חסר ריקולים בעבר שחשבתי ביני לבין עצמי שהנה, עומד להיות סקנדל בעקבות זאת אך לבסוף לה היה דבר ולא חצי דבר. עשו ריקול ובזאת זה נגמר, בלי כל השופוני בתקשורת.

לעומת זאת במקרה הזה, מבחינתי לא אכפת לי אם מדובר בטויוטה או ביצרן אחר, פתאום נזכרו להתעורר ועוד על תקלה שהיא לא מהחמורות שידענו. אז מה הסיפור?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שטויות , חוסר הידע שלך צועק לשמים.

גם חברות אמרקאיות למהדרין נחקרו על רשלנות ועל הסתרת מידע בעבר, האקספלורר של פורד הוא דוגמא טובה לנושא.

אף אחד לא רוצה לסגור את טויוטה בארה"ב , החברה היא פרה חולבת וספק עבודה רציני בארה"ב.

הנושא אם לא הבנת עד היום הוא התגובה האיטית \ והסתרת מידע אשר היה ידוע לטויוטה וגרם להרוגים.

אבל העובדות כרגיל אינן גורם אצלך.

תגיד, ז'אן ולז'אן, מה הקשר, לעזאזל, לתקלות של טיוטה? תסביר, אני מתחנן, איך הגעת לזה בכלל. בוא ננתח את תגובתי צעד אחר צעד.

תעשיית הרכב האמריקאית לוקחת מיליארדים מארצות הברית. אכן כן. תעשיית הרכב האמריקאית פשטה רגל וניצלה רק בזכות מענק כספי בסך 5.8 מיליארד דולר מכספי משלם המיסים.

GM זה סמל. בהחלט. GM הוקמה ב-1908 ובמשך מאה שנים הייתה סמל של ארצות הברית.

איפה ראית טויוטה? איפה ראית רכב צרפתי? איפה ראית תקלה? איפה?!?!?!

פורסם

הוא לא ראה תקלה,הוא ראה הסתרה,ההסתרה זה מה שמפריע לו בחיים....

סיבה למסיבה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ואתה לעומת זאת פרופסור בכל הקשור לחברה האמריקאית. תעשה קצת מחקר ואז תדבר.

לעניין הפוסט עצמו, אז כנראה שלא הבנת כלום. זה לא שאני מגן על טויוטה כמו שנראה לי הזוי שפתאום בטויוטה עושים לינץ' כשבאחרים לא. אני אגיד לך את האמת, לא חסר ריקולים בעבר שחשבתי ביני לבין עצמי שהנה, עומד להיות סקנדל בעקבות זאת אך לבסוף לה היה דבר ולא חצי דבר. עשו ריקול ובזאת זה נגמר, בלי כל השופוני בתקשורת.

לעומת זאת במקרה הזה, מבחינתי לא אכפת לי אם מדובר בטויוטה או ביצרן אחר, פתאום נזכרו להתעורר ועוד על תקלה שהיא לא מהחמורות שידענו. אז מה הסיפור?

איני רואה טעם להכנס לשאלה מי משנינו בקי יותר במשהו ומי חקר יותר או פחות, אני את מסקנותי כבר הסקתי. אלא שלענין העובדה שאתה "מתנער" מהגנה על טויוטה, אני מבקש בכל זאת להדרש. ברור שהכחשה טוטלית אינה מעשית שהרי אי אפשר להכחיש את העובדות שמושא הגנתך מודה בהן. הגנה מהסוג שאתה מנהל כאן, היינו התקפה על אחרים וטענת אפליה שאינה מוצדקת, היא ההגנה היחידה האפשרית בענין וכך אתה כמו גם חלק מחבריך נוהגים. אלא שגם הגנה כזו היא מעט שקופה והמשכה הופך לאיטו להיות מעט נלעג.

• תוכן חדש...