Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם חלקי פלסטיקה וחלקי חילוף פשוטים , לא מנועים וגירים שראיתי שניתן לרכוש באתרי אינטרנט.

מישהו יכול להמליץ על אתר אמין.

מה לגבי EBAY .

האם יש חנות או אתר בגרמניה שמוכר חלקים לפולסוואגן , אולי ניתן להזמין באינטרנט או אפילו לבוא לקחת שמה .

( כמובן בנסיעה לשם ).

יונדאי שופ - חלקי חילוף מקוריים ליונדאי

פורסם

יש בלי סוף חלקים באיביי. לגרמניות כדי לבקר גם באיביי גרמניה. חלון אחד איביי גרמניה והשני גוגל טרנסלייטור ותעשה קניות בכיף.

פורסם

איביי אופציה מצויינת. אני מזמין משם את רוב החלקים שאני צריך.

איביי גרמניה אכן עדיף מבחינת גרמניות, אבל הוא בגרמנית,

מה שקצת מקשה על החיפוש.

כמו כן, הרבה לא מוכנים לשלוח לארץ, לעומת איביי ארה"ב, בו לא חסר

כאלה ששולחים.

פורסם

קיימת אפשרות להריץ את איביי גרמניה דרך הממשק של איביי UK. אפשר גם להשתמש באיביי הבינלאומי שמראה מוצרים מכל העולם, ואז אתה בעצם מכוסה מכל הצדדים (רק שלפעמים לא מציגים שם מוצרים שלא כתוב בהם במפורש ששולחים לישראל, אבל אם היית שולח הודעה למוכר היית מגלה שהוא דווקא מוכן).

הנקודה היא, כמו שציינו כאן, שהמוכרים הגרמניים לא תמיד מוכנים להתעסק במשלוח לישראל. לפעמים הם בכלל לא יודעים אנגלית וזה קצת מקשה על התקשורת. בארה"ב, גם אם המוכרים לא מוכנים, אפשר להשתמש בכל אחד ממאות שירותי העברת הדואר שקיימים במדינה, בעלות של כ-10$ למשלוח באתר שאני משתמש בו. דרכם אתה גם מקבל תעריפים די אטרקטיביים למשלוח FedEx ו-DHL לישראל.

אופציה אחרת למכוניות אירופאיות היא איביי בריטניה.

פורסם

לגבי הרצה דרך הממשק של UK באמת לא ידעתי, טוב לדעת.

לגבי משלוח ארצה, אני מתכוון לזה שהרבה לא מוכנים לשלוח

ארצה, גם אחרי שאתה שולח להם הודעה עם שאלה לגבי

משלוח לישראל.

בנוסף, מהכרותי עם הגרמנים, אם הם לא יודעים אנגלית טוב,

הם פשוט מעדיפים לכתוב לך "סליחה, אבל לא יודע אנגלית/לא שולח

מחוץ לגרמניה". אין מה לעשות, גרמנים זה גרמנים, ובגלל זה כנראה

המכוניות ושאר המוצרים שלהם עובדים ככה... ;-)

פורסם

בפעם המיליון עד 50 דולר לא כולל משלוח!

תקנה משהו עד 50 דולר ועוד 20 דולר משלוח ולא יקחו לך מכס!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...