Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בעת ביצוע פרסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נכנס בי רכב בטמבון מקדימה בעת ביצוע פרסה

שנינו עשינו פרסה ברמזור הוא עשה פרסה לא הצליח לעבור בגלל מדרכה ועשה רוורס אחורה בזמן שהוא עושה רוורס הוא נצמד אלי ואני מצפצף לו וכלום לא עזר ונכנס לי בטמבון (מצורף תמונה) הנהג הביא לי את פרטי הביטוח שלו ואומר שהוא לא אשם "אולי אתה נכנסת בי?" הישראלי המצוי.

מה אפשר לעשות במצד כזה?

כמה בערך עולה תיקון של מכה כזאת? הרכב (אודי A3 2002)

תודה

Photo0259.jpg

Photo0260.jpg

Photo0258.jpg

פורסם

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לדחוף את הפלסטיק החוצה.

אני בספק אם ישאר סימן לאחר מכן.

והמלצה שלי -

להבא, אל תיצמד לרכב שנוסע לפניך, בין אם הוא נוסע ישר ובין אם הוא מבצע פרסה. תמיד תשאיר מרווח לטעויות שלך ושל נהגים אחרים, שהרי כולנו - רק בני אדם..

דני G.

פורסם

אפילו אם הוא נכנס בך, זה יכול להראות שלא שמרת מספיק מרחק. וסתם שאלה, זו פונטו? אם כן פעם ראשונה שאני רואה אחת שחורה.

פורסם

גם לי קרה שבוע שעבר תאונה דומה שבן אדם לקח רוורס ונכנס לי ברכב ועשה לי נזק ואחרי זה בגלל העצבים שהוא טעה אז הוא אמר שאני ניכנסתי בו

אבל אחרי שאמרתי לו שאני מגיש תביעת ביטוח { כי לי היה את הפרטים שלו ואני לא נתתי לו את שלי}

הוא פשוט הכין לי צ'ק עם סכום התיקון של הרכב שלי! ;-)

המכה ברכב שלך יכולה לחכות תדבר עם הבן אדם אם הוא רוצה לסגור את זה בניכם בתיקון של הרכב שלך ואם לא אז פשוט תגיש תביעת ביטוח ותחכה עם זה !

בהצלחה!!!

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

זה מכשיר בעל לוחיות עגולה שטוחה שנדבקת למשטח ובעזרתו אפשר לעיתים למשוך את הפח החוצה, ראיתי פחחים שמשתמשים בזה. לא יודע מה שמו של המכשיר אבל חושב שניתן להשיג בחנויות לכלי עבודה.

פורסם
אפילו אם הוא נכנס בך, זה יכול להראות שלא שמרת מספיק מרחק. וסתם שאלה, זו פונטו? אם כן פעם ראשונה שאני רואה אחת שחורה.

אתה רוצה להסביר איך שומרים מרחק מרכב שנוסע לאחור?

אי השלמת פרסה "במכה אחת" זו עבירה. נסיעה לאחור מטילה את האחריות על המבצע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתקנים את זה בעזרת מכשיר מיוחד שנראה כמו פן ליבוש שיער,

אבל המכשיר הזה מייצר חום גבוהה מאד.

החום מרכך את הפלסטיק,

ואז דוחפים את המכה החוצה.

זה יעלה לך בסביבות 100 (מאה) שח.

פורסם

לפי הסכומים האופטימיים שפיזרתם זה אומר שאפילו לא כדאי להתחיל את כל הבלאגן עם הביטוח ופשוט ללכת לתקן.

• תוכן חדש...