Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב יש רישיון רק על אוטומטו כבר 16 שנה .

הוא יודע לנהוג גם על ידני {נסע הרבה בחול}, ולפני שהוא מתחיל במסע של להמיר את הרישיון לידני הוא ניתקל בכתבה הזאת.

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-9bfd88bef335521004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

האם למישהו יש מושג לאיפה זה מתקדם או שזה בוטל כבר לגמרי.

בעצם אחרי שאני קראתי את זה רשום שזה ייקח עוד כמה חודשים אז תודה בכל אופן וסליחה.

לא שמתי לב שהכתבה רק מלפני 3חודשים

פורסם

בכל מקרה אני נגד החוק. רוב מי שלומד על אוטומט, ובלי להיות שובניסט - אלו נשים חסרות ביטחון שאומרות "בכל מקרה יהיה לי אוטומט וידני זה קשה" כאשר הן לא היו אפילו שניה אחת ברכב עם גיר אוטומטי.

אני רואה את מי שלומד על אוטומט ומי שלומד על ידני - מי שלומד על אוטומט אפילו לא יודע למה יש מד סל"דים ולעובדה שיש הילוכים ברכב אוטומטי, שלא לדבר על מושגים בסיסיים אחרים כמו פמפום.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

עם החוק הזה יצא לפועל אתם תראו יותר מכוניות חונות אחת על השניה או חונות בתוך הסופרפם. יצור בילבול נוסף בין הדוושות לאנשים שמתקשים עם זה כבר באוטומט. חבל ואסור שיקרה!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אבא שלי מורה נהיגה, ובאמת ובתמים הוא אמר שזה החוק הכי מטומטם שחשבו להעביר במדינה המשוגעת הזאת, ידידה שלי לא מבינה כמו שאמרו פה מה זה המד סל"ד ושיש לה רק 4 הילוכים בגיר האוטומט,

טיפשי לחלוטין, כשאבא שלי סיפר לי על החוק הייתי בהלם מוחלט וחשבתי כמה "חכם" צריך להיות כדי לחשוב על חוק כזה "נאור"

פורסם

"ליישר קו עם מדינות באירופה ובאמריקה".

לא בכל המדינות האלה חובה ללמוד נהיגה עם מורה, בחלק לומדים נהיגה לבד וניגשים לטסט.

מעניין עוד כמה ממשלות יעלה שר תחבורה שישקול "ליישר קו" גם עם החוקים האלה. :?

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

חוק דפוק זה נכון, אבל נראה לי שהוא יעבור רק עם כמה מגבלות מסויימות.

נחכה ונראה, גם ככה במדינה שלנו זה הכל הפוך על הפוך.

פורסם
מי שלומד על אוטומט אפילו לא יודע למה יש מד סל"דים ולעובדה שיש הילוכים ברכב אוטומטי, שלא לדבר על מושגים בסיסיים אחרים כמו פמפום.

אתה יכול להיות רגוע, רוב מי שלומד נהיגה ורוב מי שכבר נוהג כיום לא יודעים מה זאת המחט הזאת שכתוב מתחתיה RPM.

זאת בדיוק גם הסיבה שיש הרבה מאוד רכבים שבכלל לא באים עם מד סל"ד. מגיעים במקום זה עם שעון :?

מושג בסיסי כמו פמפום?

פמפום של מה? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזכיר לי אותי בתור ילד בן 14 שאול את אמא שלי מה זה השעון טורים, היא בתגובה ענתה בגלל זה אוטומט ואין הילוכים אז זה מראה באיזה הילוך הרכב נמצא (מי ידע שבA4 דיזל מ98 כבר היה גיר 6 הילכים:lol:)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...