רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
רכב צבאי ניסה לבצע עקיפה, חצה קו הפרדה רציף, נכנס במשאית שהגיע מולו ולאחר מכן פגע בעוד שתי מכוניות נוספות. מפתיע נהג הרכב האשם נשאר בחיים. לא רק שהוא חצה קו הפרדה רציף הוא יצא לעקיפה ברכב שמוגבל ל-100 קמ"ש (למיטב זכרוני). פשוט רוצח. אין מילה אחרת לתאר אותו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3859255,00.html
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. (אני מקווה שההודעה במקום.. אני חדש כאן ) אחרי שמועות על הנורברגרינג הישראלי ולאחר חיפושים ארוכים בפורום והאינטרנט, לא הצלחתי למצוא את המיקום של הכביש המדובר. מישהו יכול לשלוח לי בפרטי או לפרסם כאן את מספר הכביש? תודה רבה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת dabab, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. אני מחפש כמה חלקים לאיסוזו טרופר בניהם איינג'ל אייז, פנסים שקופים מאחור ומגני רוח. אשמח לכל פיסת מידע. המשך יום נעים.
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אבי רכש אלפא רומאו 159 האם תוכלו להפנות אותי למידע על הרכב ? תודה .
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
sorry for not writing in hebrew ,but my Pc make some troubles i think photos will talk when i will get back will post more Admin if you can change the post to hebrew
הודעה אחרונה מאת SHON2402, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 915 צפיות
מישהו יודע איפה ניתן קנות אנטנה לרכב GOLF במחירים סבירים?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הזכויות שמורות לסיקור של YNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3859430,00.html לדעתי זו יצירה מדהימה, פיניפארינה לא מפתיע. מבאס שהיא לא מתוכננת להיות מיוצרת בינתיים.
הודעה אחרונה מאת shay106460, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
השאלה בכותרת. אחדד - ברור שלא בכל תאונה הרכב יעלה באש, אבל כשזו פורצת מדובר באירוע מסוכן במיוחד. ממה שאני יודע ברכבים החדשים הרכב מנתק את אספקת הדלק למנוע בשעת תאונה, תא הדלק עשוי סוג של גומי ועוד אלה ואלה פיתוחים למניעת התלקחות הרכב. מדוע זה בכל זאת קורה?
הודעה אחרונה מאת dor8, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי מכתב מלובינסקי שהמוסך הראשי בב"ב מבצע גם טסט שנתי. למי יש ניסיון בעניין? האם זה מקצר את משך הטסט?
הודעה אחרונה מאת usafun, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 865 צפיות
מנוי שלי ל-"אוטו" נגמר. התקשרו אליי להודיע שפאשר לחדש. הדיל הוא של שנתיים ועלות לגיליון יוצאת 28 ש"ח. אני מנוי מעל 10 שנים והתחלתי להתלבט - אולי כדאי לגוון? מדי פעם אני רוכש מגזינים מחו"ל ועד היום מאוד אהבתי את PERFORMACE CAR שלצערי נבלע בתוך EVO (שגם הוא נחמד אבל קצת יותר מדיי מתעסק עם מכוניות קיצוניות ולא ברות השגה) ו-SPORT COMPACT CAR שנרכש ע"י MODIFIED (לא מכיר אותו בכלל). אהבתי מבחני ארוכי טווח, בכל גיליון ביקורות קצרות על הרבה מאוד מכוניות חלקן מאוד מעניינות עבורינו, כתבות יד שניה וכו' וכו'. בכלל זה נחמד לצאת מהביצה שלנו - גם מבחינת דגמים זמינים, גם מבחינת ספורט וגפ מבחינתץ מוצרי שיפורים ו-AFTERMARKET. עלויות מנוי אצל שניים הנ"ל הן כ-38 ש"ח אצ…
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
האם מישהו יודע באיזה שנה יצאה ההגבלה למהירות 90 קמ"ש בכבישים בינעירוניים? כי אם הדבר נכנס לתוקף לפני כמה עשורים לא הגיע הזמן לעדכן? הרי המכוניות בימינו בעלות יכולות עמידה במהירויות יותר טובות, יותר ניתנות לשליטה, בעלות בלמים יותר טובים ובכלל יותר בטוחות. גם ככה הרוב המאוד גדול של הבנהגים לא שומר על ההגבלה.
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום. חברים יש לי שאלה. ברשותי רכב אמריקאי בו הוחלף מנוע מיבוא לפני כחצי שנה, במבחן הטסט השנתי השבוע הפנו אותי לעמדה מס' 1 לצורך אישור הטבעה,אף על פי שבשטר המכר מצויין דגם ומספר המנוע החדש (בניגוד למנועים אמריקאים המגיעים לארץ ללא מספר מקורי מוטבע). בעמדה מס' 1 הפנו אותי למוסך ספציפי באזורי לצורך הטבעת מספר. כל נסיונותי לשכנע את הפקיד מהעמדה שבמנוע החדש קיים מימלא מספר וכי הטרטור והבזבוז מיותרים עלו בתוהו. הבוקר שלחתי את אישתי למוסך המדובר לצורך הטבעת המספר וסיום הסאגה, אך כעת אני רואה בניירות שהמספר שהוטבע זהה לחלוטין למספר המנוע המופיע בשטר המכר. אז מה בעצם העניין פה? אין מספר מנוע? אוקיי להטביע חדש. יש מספר מנוע? למה להטביע מחדש? של…
הודעה אחרונה מאת סטוורוס, -
- 1 תגובות
- 835 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות חיישני רוורס אני מחפש משהו זול אני לא צריך משהו יותר מזה מישהו מכיר מאיפה אפשר להביא משהו זול שיעשה את העבודה? (אם יש איזה ערכה שכוללת גם מצלמת רוורס זה יכול לבוא בחשבון) תודה
הודעה אחרונה מאת maiki101, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, יכול ליהיות שזה לא המקום אבל אני מבקש לקבל עזרה! היום, תוך כדי רכיבה על האופניים, עברתי מלפנירכב שעמד בצד. באותו רגע הנהגת החליטה שהיא מתחילה לינסוע,_נתנה לי מכה לא חזקה ונפלתי עם האופניים. אין לי נזק גופני._בכל מקרה, כתבתי תפרטים [את הפרטים] שלה_(מ" נייד-מ"ס רכב-מ"ס רישיון-פוליסת ביטוח) כש היגעתי [כשהגעתי] הביתה גיליתי שיש נזק לאופניים_(כ 500 שח). מה הדבר הנכון לעשות?
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
- 3 תגובות
- 813 צפיות
האם ניתן להשתמש בפסק דין זה לתביעות עתידיות? http://www.auto.co.il/כתבה-24908-נצחון-לאזרח-נגד-הממל-ז.aspx
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם . תעלומה שמטרידה אותי ואיני מוצא לה פתרון . מדוע בכל הרכבים (שאני ראיתי ) בעלי דלת חמישית (האצ'בק) יש וישר מאחור ולרכבים בעלי 4 דלתות אין . מה השוני בין הרכבים ? הרי זה לא עניין של רמת גימור או משהו בסגנון מכיוון שגם ברכבים מפוארים בעלי 4 דלתות לא ראיתי וישר שלישי . בנוסף הזוית של החלון האחורי לא כל כך שונה ממרכב בעל 4 דלתות ! תודה לכל העונים !
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
חיפשתי מיקומים של מצלמות מהירות כדי שאוכל להכניס לGPS שלי.. אני מתכוון למיקומים עם קו אורך וקו רוחב, כמו כן מחפש רק מיקומים של מצלמות קבועות אמיתיות. כל מה שמצאתי זה היה קובץ מיקומים של IGO שזה לא עוזר לי מכיוון שאני משתמש בSYGIC על הפלאפון, יש לי כבר כמה מיקומים בתוכנה הקטע שרובם של מצלמות דמה בכלל! יש סיכוי למצוא?
הודעה אחרונה מאת TheTool, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך מודדים את צריכת הדלק של האוטו?
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 163 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
אין כמה להתחיל את השבוע עם עונה חדשה של טופ גיר! זה הולך להיות מטורף! http://www.youtube.com/watch?v=7sXp3Kc-PXw&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.finalgear.com/news/2009/11/07/top-gear-season-14-teaser-commercial/
הודעה אחרונה מאת gil gheler, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה משמעות התוצאה? קיבלתי 9 והמקסימום זה 60. מצבי טוב מאוד. הרכב : פיאט סקודו. שאלתי את הבוחן בטסט, והוא אמר שזה אחוזים. אחוזים של מה? לא רציתי לצאת smart ass ולא חפרתי לו. למישהו יש מושג מה התוצאות אומרות?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הדרך הכי טובה? לכל אחד יש דרך שונה. מורה נהיגה קלאץ לחוץ. חברים להוריד לפני כל רמזור לניטורל ולעצור בניטורל כמובן לא לחוץ. כמובן ידני,רכב בנזין אם זה משנה. עזרה להבנת הנושא?
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר פתחו כאן שרשור לפני זמן מה בנושא על כך שהמצלמה החדשה "מעירה לחיים" גלאי רדאר על טווח הX. מאז עשינו כמה נסיונות עם וולנטיין (דגמים מהשנים האחרונות), ואכן קורה לא פעם שהגלאים זועקים X בסימון על המצלמה הזו (למי שמכיר את הוולנטיין, הוא נותן התראה על מיקום האות). מה שגרם לנו לתהות שמא המצלמה מחוברת לאיזשהו מרכז בקרה או לחילופין טיימר (יותר הגיוני שהיא מחוברת בLAN או משהו בסגנון) והיא מופעלת לסירוגין. האם יש כאן עוד אנשים עם גלאים כאלו או אחרים שקיבלו התראות בקירוב למצלמה הזו?
הודעה אחרונה מאת speeder555, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
כל הפרטים כאן
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבת שלום. אני מעוניין לשים פנסי אנג'ל אייז בפיאט פונטו 98, אך מתלבט עקב עניין החוקיות. למבינים פה, או לכאלה שעברו\לא עברו טסט עם אנג'ל אייז, האם העניין חוקי? מצריך התקנה במוסך?
הודעה אחרונה מאת NiK019, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לינק לכתבה בדה-מארקר: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=dsh20100110_938746 חבל שאין את הרשימה המלאה, ויותר מזה חבל שאיגוד יבואני הרכב לא טורח לפרסם את זה , אלא הנתונים נמסרו ע"י Jato. ובשום מקום ברשת לא הצלחתי למצוא את הנתונים המלאים. מספר נקודות מעניינות: 1. יונדאי i30 במקום השלישי ולמעשה רכב ההאצ'בק הנמכר ביותר בישראל. 2. רק סופר מיני אחת (מאזדה 2) בעשרת הגדולים. 3. למרות כל הקטילות שהיא סופגת בפורום, שברולט אוויאו במקום ה-2 בקטגוריית הסופר-מיני. 4. מאזדה מקום ראשון גם בסופר מיני, גם בקומפקטי/משפחתי וגם במנהלים. 5. 291 סוזוקי אלטו נמכרו בסה"כ. לא ברור לי איך לאחר שנמכרה כמות כזאת לקוחות צריכים לחכות עד יוני כדי לקבל רכב. …
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 3 תגובות
- 864 צפיות
http://photo.netcarshow.com/Citroen-GQ_Concept_2010_photo_01.jpg http://photo.netcarshow.com/Citroen-GQ_Concept_2010_photo_02.jpg http://photo.netcarshow.com/Citroen-GQ_Concept_2010_photo_04.jpg http://www.netcarshow.com/citroen/2010-gq_concept/1024x768/wallpaper_08.htm
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלתי שלילה בגלל נקודות. ערערתי על כך בגלל שהיתה טעות בספירה. אז האריכו לי את הרשיון בחצי שנה נוספת ונתנו לי רשיון זמני נייר. העירעור לא התקבל והחליטו בתום החצי שנה לשלול לי את הרשיון. לשלוש חודשים עכשיו הרשיון כבר לא בתוקף . אני צריך להפקיד אותו או שהשלילה נכנסת מהיום הראשון שפג תוקפו? עו"ד שלי אמר לי שאין צורך להפקיד רשיון שלא בתוקף. תודה ניסים.
הודעה אחרונה מאת audi 80, -
ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה. העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד). שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיג…
הודעה אחרונה מאת =Adi=, -
- 3 תגובות
- 680 צפיות
היום קראתי כתבה ב"ישראל היום" על כך שארה"ב מימנה חברות ונתנה הטבות לחברות שפועלות באירן. בכתבה היה מוזכר מאזדה פיאט ומיצובישי שקיבלו הטבות מארה"ב, השאלה שלי היא מה הקשר בין החברות לאירן כי אני מאמין שבאירן יש את כל סוגי המכוניות למכירה? (לא ידוע לי על יצור מכוניות באירן של אחת החברות) קישור לכתבה: http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F03%2F08 (בצד ללחוץ על חדשות ,"ארה"ב מימנה חברות באירן")
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. ממה שידוע לי אוטו או קודמו "טורבו" בדקו במגרש מכוניות עם מד טמפרטורה האם המכוניות השחורות אכן מתחממות יותר, התוצאה הייתה, כמדומני, הבדלים זניחים בין המכוניות. אם מישהו מחזיק במצבור מגזינים, אודה לו מאוד אם יסרוק את הכתבה או חלק ממנה (אם מותר). תודה!
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 838 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikyl
- GTI33
- BoazB11
- לב טוב
- אורון שנער
- borsood
- ronrobin
- itaysamurai
- yoav911gt2
- gollu
- sperial
- RedLabel