Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט במוסך פיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם הגמפי של ההורים שלי זה לא מקצר ולא כלום, פשוט מוצאים לך כל מיני "תקלות" שאוטומטית אתה מתקן אצלם..

גש למכון רגיל

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לי יש נסיון מצויין עם המוסך בירושלים, שכבר שנתיים אני מבצע דרכו את הטסט.

עד היום, 4 טסטים (פעמיים לשני רכבי המשפחה) עברו ללא כל בעיה וללא שום מציאת "תקלות".

מבחינתי מדובר בשירות נוח מאד שחסך לי את ה"בילוי" במכון הטסטים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לי יש נסיון מצויין עם המוסך בירושלים, שכבר שנתיים אני מבצע דרכו את הטסט.

עד היום, 4 טסטים (פעמיים לשני רכבי המשפחה) עברו ללא כל בעיה וללא שום מציאת "תקלות".

מבחינתי מדובר בשירות נוח מאד שחסך לי את ה"בילוי" במכון הטסטים.

לקחו לי במוסך שם עשיתי הבדיקה 20.69 ש"ח עבור בדיקת CO וגם 1.73 ש,ח עבור "רישום מד אוץ".

זה גם מה שנהוג במכוני רישוי רגילים?

פורסם

רישום מד אוץ זאת תקנה חדשה ואין לי מושג אם הסכום הזה נגבה בכל מכון רישוי.

לגבי בדיקת CO, לא זכור לי שגבו ממני תוספות מעבר לעלות הטסט, שהיה עולה לי בכל מקרה. העלות הנוספת היחידה הייתה חצי שעת עבודה, מה שנראה לי סביר לגמרי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
רישום מד אוץ זאת תקנה חדשה ואין לי מושג אם הסכום הזה נגבה בכל מכון רישוי.

לגבי בדיקת CO, לא זכור לי שגבו ממני תוספות מעבר לעלות הטסט, שהיה עולה לי בכל מקרה. העלות הנוספת היחידה הייתה חצי שעת עבודה, מה שנראה לי סביר לגמרי.

ראה,

העלויות הנוספות באמת שטותיות, אבל למה להגיד שהטסט עולה כמו במכון רגיל?

• תוכן חדש...