Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה זורם איתי, אני בתגובה אזרום איתך :wink:

אני מעריך שקובעים איפה עושים גדר עפ"י 2 פרמטרים, נפח התנועה ומספר התאונות.

אז עפ"י מספר התאונות, עכשיו יפרידו בגדר גם את כביש 40, מחר יהיו תאונות בכביש הערבה, אז יפרידו גם אותו, מחרתיים את כביש 90, שבוע הבא תהיה תאונה בכביש פרדס חנה- בינימינה אז יפרידו גם אותו?

בקצב הזה, כביש 1,2,4, וכו' יהפכו לכבישים עם בורות בגודל קרונות רכבת כי כל התקציב ילך על מיגון כבישים שוליים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל , אי אפשר להאשים פה את התשתית , אפשר אך ורק להאשים את החינוך.

מתי שמעתם או ראיתם מורה לנהיגה שמלמד עקיפה?

אני על עקיפה למדתי מאבא שלי ורק ממנו.

כשההורים של החייל הזה יסתכלו במראה , קשה לי להאמין שהם יחשבו שהם אשמים במשהו.

כי זו התרבות פה (למי שראה בחדשות איזה יום את ההורים של הרוצח הדוקר מקללים ומאיימים על ההורים של הנרצח).

ומה הכי אבסורד? הבחור יצא לחיים כנכה צהל עם מימון ממשלתי.

זה אחד המקרים שאני מקווה שהוא יזדקק לכל שקל לפיליפיני שיחליף לו חיתול , כי זה העונש שמגיע לו.

קו לבן זה קיר ולא עוקפים עם טנדר של 3 טון בלי 2 קילומטר של כביש נקי מול העיניים (אם בכלל).

מה לא מובן בזה?

:wink:
פורסם

הורים לא אשמים. לא במקרה הזה לפחות. האשם היחיד כאן זה החייל שיצא לעקיפה מסוכנת ברכב כבד שמוגבל ל-100 קמ"ש. אני מקווה שהוא ישב בכלא שנים רבות ולא יצליח לישון עד סוף חייו.

פורסם

גדר הפרדה בין מסלולים תמנע בוודאות את ההרג ובהתחשב במחיר העצום שמשלמים לכל משפחה של הרוג, תהיה גם זולה יותר.

ככה זה בכל העולם אבל כאן תמיד חכמים יותר מכולם.

אני לא הייתי בכל העולם, אבל הייתי בכמה מדינות די מתקדמות, וגם שם אין גדר הפרדה בכל כביש.

האמת היא שנגד נהג עם שיקול דעת כל כך לקוי, שהוא עוקף עם רכב כבד, על קו הפרדה לבן, בתוך עקומה, אין הרבה מה לעשות נקודתית. מערכתית יש, כי מדובר במישהו שבטח ייצבור הרבה הרשעות במהלך הקריירה כנהג, וכנגד עבריינים סידרתיים צריך שיהיה פתרון כולל.

זאת כמובן בהנחה שהחשד נכון והנהג ביצע עקיפה, ולא רק איבד שליטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמה פעמים יצא לי לראות נהגים עושים דברים שבחיים לא הייתי חושב לעשות,ואז לגלות שברכב יושבת משפחה שלמה (עם ילדים לא חגורים כמובן).

אתה רוצה להגיד לי שהילדים של אותה משפחה לא לומדים מהאבא את אותה תרבות נהיגה?

:wink:
פורסם

הנה כביש אמריקאי טיפוסי שמזכיר את כביש הערבה:

יתכן שזה אכן כביש דו-סיטרי, אי אפשר להיות בטוח מהתמונה.

נהגתי בכבישים כאלה באיזור נוואדה-אריזונה-יוטה ויש כבישים כאלה שהם חד סטריים - פשוט את הכביש של הכיוון הנגדי לא רואים, כי הוא מקביל לו, עם מרחק של כ 100 מטר בין הכבישים.

אני לא יודע גם מה זה כביש אמריקאי "טיפוסי".

הכבישים האמריקאים שאני מכיר הכי טוב הם בפלורידה - והם עם ארבעה מסלולים לכל כיוון, מישוריים ועם תעלה עמוקה ורחבה בין הכיוונים.

לגבי הטרגדיה הנוראה שקרתה - אין לי פתרון. כמו שמצבנו הבטחוני מאלץ לתת לבני 18 נשק, הוא מאלץ לתת להם הגה של משאית. אני בגיל הזה נהגתי על מאן במשקל 19 טון.

האם אני הייתי שקול יותר? לא יודע. אולי ניצלתי מתאונות עם נפגעים מכיוון שעם המאן גם אם הייתי רוצה לצאת לעקיפה, לא הייתי יכול.

הצבא רק צריך לשאול את עצמו האם לנסיעות שבהן מספיק רכב קל, מוציאים לפעמים פורד F350, כי זה מה שיש ביחידה.

למיטב ידיעתי, יחידות נמדדות כיום בצריכת דלק - ואולי זה יגרום להפחתת נסיעות ברכבים גדולים שלא לצורך.

כשאני הייתי בצבא, את הפטרול סביב הבסיס עשו עם משאית מרצדס מעל 15 טון - כי זה מה שהיה ביחידה.

היו גם שתי התהפכויות במהלך הפטרולים האלה, בגלל חיילים שהשתוללו, שבנס הסתיימו ללא נפגעים.

פורסם

רק לי נראה שיש עלייה בכמות הרכבים שנשרפים?

מישהו יודע למה?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יש ברכבים מודרניים מערכת ניתוק זרימת דלק בשעת תאונה.

אני חושב שגם בתאונה הזאת וגם בתאונה בכביש הערבה, קריסת המערכות והנזק הפיזי לרכב היה כ"כ קולסאלי, ששום מערכת לא הייתה מונעת מהרכב להדלק.

מיכל הדלק נפרץ, כל הדלק נשפך ולצערנו ההמשך ידוע ומזעזע :cry:.

נהג המשאית הצבאית ופצוע קל נוסף מהתאונה מעידים שהם שמעו את הצרחות של הילדה בת ה 5 נשרפת למוות אבל לא יכלו לעזור, שלא נדע מצרות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתאונה עם המשאית אין ספק.

אבל פה?

אולי לא הבנתי נכון, אבל נראה שזה חזית לחזית.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

שלילה לכל החיים + כמה שנים בכלא!

משפחה שלמה נמחקה בגלל ילד אידיוט אחד.

שהצרחות של הילדה נשפרת בחיים ילוו אותו כל לילה!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

כמה מן הנספים בתאונות דרכים בעצם שרדו את התאונה אבל לא את השריפה שאחריה?

האם מכוניות המונעות בסולר פחות חשופות לסכנת התלקחות אחרי תאונה?

פורסם
אני לא הייתי בכל העולם, אבל הייתי בכמה מדינות די מתקדמות, וגם שם אין גדר הפרדה בכל כביש.

האמת היא שנגד נהג עם שיקול דעת כל כך לקוי, שהוא עוקף עם רכב כבד, על קו הפרדה לבן, בתוך עקומה, אין הרבה מה לעשות נקודתית. מערכתית יש, כי מדובר במישהו שבטח ייצבור הרבה הרשעות במהלך הקריירה כנהג, וכנגד עבריינים סידרתיים צריך שיהיה פתרון כולל.

זאת כמובן בהנחה שהחשד נכון והנהג ביצע עקיפה, ולא רק איבד שליטה.

לא אמרתי בכל כביש. אבל כן בכבישים אדומים שכולם יודעים שהם בעיתיים.

מישהו זוכר את המשפחה באיזה כביש בגליל שכל חטאם היה שהם נסעו מול סמיטריילר בסיבוב?

שם אף אחד לא סטה, לא מיהר ולא עבר קו לבן. פשוט עקומת הכביש היתה חדה מידי לסמיטריילר לזוועת הנהג שהגיע ממול.

גדר היתה מונעת את התאונה שבה אף אחד לא היה אשם.

הדוגמה הכי טובה לכביש כזה הוא כביש מס 65. כביש דו סטרי בלי הפרדה שפשוט תקעו שם בטונדות לכל האורך.

פתאום אין שם הרוגים כבר כמה שנים..

פורסם
פשוט עקומת הכביש היתה חדה מידי לסמיטריילר לזוועת הנהג שהגיע ממול.

גדר היתה מונעת את התאונה שבה אף אחד לא היה אשם.

ceyal אני לא מכירה את התאונה המדוברת שהצגת בתור דוגמא, אבל אולי אם נהג המשאית היה מגיע במהירות סבירה הוא לא היה סוטה מנתיב נסיעתו?

ובמקרה הספציפי של התאונה האחרונה בדרום, זו לא בעיה של תשתית זו בעיה של שיקול דעת מוטעה חוסר אחריות ופזיזות מצד הנהג שיוצא לעקיפה כאשר המקום מסומן בקו הפרדה לבן רצוף.

אני לא מכירה תשתית של כבישים רבים בחול, אבל ממה שהספקתי לראות, ישנם כבישים מהירים בהם אין פנס תאורה אחד לאורך ק"מ רבים, כך שחושך ואפלה אינם הסיבה לתאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני קורא פה הרבה תגובות של להוסיף גדר הפרדה וכל מיני שטויות שבתאחלס כולנו יודעים שלא יקרה בקרוב.

אולי להביא לנהג עם וותק של שנה/שנה וחצי לפחות לעלות על רכבים מסוג פורד F350 .

אני בתור נהג שהיה בסדיר וממשיך במילואים שירתתי באחת המובחרות והיה לנו צי מכובד של פורדים וראיתי איך נהגים שעוברים הכשרה קצרה של 30 עד 45 שעות על הרכב הספציפי ו-וותק של חודש עד חודשיים רשיון אזרחי עולים על הרכבים ועושים שטויות שנגמרו הרבה פעמים בתאונות קלות בלבד במזל גדול.

כל הזמן נפתחים דיונים של נהגים צעירים עם כיסים די עמוקים שמבקשים הצעות לרכבים "ספורטיבים" ונשללים במיידי ע"י רוב הפורום עקב חוסר ניסיון או מקבל תשובה חיובית כדי שילמדו על הרכב , והינה התשובה שלי נהג עם וותק של חצי שנה בהגזמה עושה תאונה עם רכב במשקל נקי של 3.5 טון (שלא נדבר על עוד נוסעים ועל מטען של עד טון אחד מותר) והינה קיבלתם תאונה קטלנית שגוותה משפחה שלמה + נזק מטורף למשלם המיסים (פורד צבאית עולה היום לאזרחים בסביבות ה220K לגרסה הבסיסית ביותר+משאית שלא תעלה לכביש בזמן הקרוב).

עכשיו לשיקולכם הנהגים הצעירים שרוצים רכבים ספורטיבים זה התגובה שלי לכל ילד .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

נהג המשאית הצבאית ופצוע קל נוסף מהתאונה מעידים שהם שמעו את הצרחות של הילדה בת ה 5 נשרפת למוות אבל לא יכלו לעזור.

החבר'ה שנסעו בדנה הם מהבסיס שלי (כמו גם האמבולנס והחובשים שיצאו לשם במיידי), אני מכיר את שניהם, לכן גם שמעתי על התאונה ישר.

הם היו בהלם מוחלט.

אמרו שניסו להתקרב אבל האש הייתה חזקה מדי.

כואב הלב לשמוע על כאלה מקרים מזעזעים.

והכל בגלך הטיפשות של אותו נהג פורד.

מעניין איך הוא יוכל לחיות עם עצמו.

יהי זכרם ברוך.

• תוכן חדש...