Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פתחו כאן שרשור לפני זמן מה בנושא על כך שהמצלמה החדשה "מעירה לחיים" גלאי רדאר על טווח הX.

מאז עשינו כמה נסיונות עם וולנטיין (דגמים מהשנים האחרונות), ואכן קורה לא פעם שהגלאים זועקים X בסימון על המצלמה הזו (למי שמכיר את הוולנטיין, הוא נותן התראה על מיקום האות).

מה שגרם לנו לתהות שמא המצלמה מחוברת לאיזשהו מרכז בקרה או לחילופין טיימר (יותר הגיוני שהיא מחוברת בLAN או משהו בסגנון) והיא מופעלת לסירוגין.

האם יש כאן עוד אנשים עם גלאים כאלו או אחרים שקיבלו התראות בקירוב למצלמה הזו?

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

ה X לא מגיע מהגאטסו אלא מהדחליל שנמצא על עמוד תאורה בין הנתיבים קצת דרומית לגאטסו.

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם
ה X לא מגיע מהגאטסו אלא מהדחליל שנמצא על עמוד תאורה בין הנתיבים קצת דרומית לגאטסו.

תקן אותי אם אני טועה, אבל הדחליל עובד 24 שעות 7 ימים בשבוע...

זה לפחות מה שאני זוכר מגלאי הקוברה הישנים..

בשעה 12:00 ביום שני שעבר, עברתי שם, שקט, כלום, נאדה..

בדרך חזרה (מצפון לדרום) בשעה 13:00 בערך, הV1 זעק וצעק עם דיוק PINPOINT על המצלמה...

ושוב.. אולי אני טועה.

פורסם

ועל פי מה אתה קובע את זה?

פורסם

בסרט שהיה ב FLIX ראו שהגילוי מתאים בדיוק למיקום הדחליל ולא למיקום המצלמה.

אני מציע שתעשה נסיעה לאיתור הדחליל שאני מדבר עליו ואח"כ תראה שהגילוי מתאים יותר למיקום הדחליל מאשר למיקום המצלמה.

אין מצב שהיו שמים במצלמה כזו שידור כל כך חזק ב X ! אלא אם כן זה ממש כדי לבלבל את האוייב ואני לא מאמין שהם כלכך חכמים

פורסם

אם זה היה דחליל כלשהוא, האות היה קבוע ולא מופיע בצורה אקראית.

גם לי קשה להאמין שמצלמה חדשה תשדר בX שהוא תדר ישן..

פורסם

הדחליל הזה בן 15 שנה בערך, הוא בטוח לא עובד קבוע, ועובדה שהרבה אחרים ניסו לקלוט את ה- X במקום הזה כולל אנוכי ולמרות נסיונות רבים ללא הצלחה.

כנראה שיש שם איזה מגע רופף או השד יודע מה שפעם בכמה זמן מוציא אות חיים.

פורסם

המממ

או קי.. השערת החוט הרופף יורדת מהפרק :) בחייך :)

אבל, אני אעשה את מה שהצעת, אעבור ואבדוק בדיוק מתי ה"עצבים" של קומנדר ולנטין עולים...

ד"א... טמטום לא קטן לשים דחליל בדיוק במיקום של מצלמה אמיתית, די חלם.. אבל.. אנחנו ישראל!!!!

פורסם
ועל פי מה אתה קובע את זה?

אפשר לעשות בדיקה פשוטה עם הוולנטיין ולראות אם הסיגנל ב X BAND מתחזק ככל שמתרחקים מהגאטסו / מתקרבים לדחליל ואני בטוח שכבר עשו זאת.

(אפשר גם להביא ספקטרום אנלייזר ולזהות את מקור האות אבל זה למתקדמים :))

אני אישית נוסע עם X BAND כבוי אחרת כל עוד לא יוכח אחרת.

הבנתי שיש עוד גאטסו מותקנת (שמעתי ממישהו) , מישהו ניסה לבדוק אם היא פולטת X BAND גם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תיקון קטן, הדחליל היה שם לפני המצלמה ופשוט לא פרקו אותו כאשר התקינו אותה.

בכל מקרה הפתרון למצלמות הגאטסו הוא חיפוש גוגל :

" גלאי מצלמות צ'יטה"

• תוכן חדש...