רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,581 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
שלום, חזרתי מבילוי ונסעתי על שאול המלך לכיוון דרך נמיר. זאתי צומת מאוד גדולה ועברתי באור צהוב שהיתחלף לאדום, האם המצלמה צילמה את הרכב? כמו כן לדעתי המצלמה שם בכלל לא עובדת...אבל אי אפשר לדעת. תודה!
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ניתן לברר במשרד הרישוי אם רכב מסוים היה מתי שהוא בעברו בהפקדת סוחר? תודה.
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב שימכר רק בארץ. קישור אחרי תרגום של גוגול
הודעה אחרונה מאת dts2, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם, האם תוספת זו היא אופציונאלית וניתן להוסיף אותה לכל הדגמים בבמוו סדרה 3 (סדאן לצורך העניין) ? או שהיא קיימת בסטנדרט בדגמים מסויימים? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חבריי פורום יקרים. קוראים לי שלמה ואני תושב ראשון לציון ולפני חודשיים בערך נגמר לי המלווה. בעייתי הנוראית היא ככה: היום נסעתי לי בערב ובגלל המבול הרבה מהרמזורים בעיר חדלו לפעול או עבדו באופן חלקי, כשבאתי לפנות שמאלה בירוק לפתע נעלם האור אז נלחצתי והמשכתי לנסוע ובשנייה שעברתי את קו העצירה היה אדום. לרוע מזלי ניידת משטרה הייתה מאחוריי ועצרה אותי בטענה שעברתי באור אדום. שאלתי היא כזאתי, האם כדי לי לערער על הקנס של 1000 שקל ו10 נקודות לרישיון או פשוט לשלם את הקנס ולשמוח שלא שללו לי את הרישיון? תודה מראש שלמה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עכשיו חזרתי מבחוץ אחרי שכמה שעות היה מבול בחוץ, הצפות ושיבושים (ראשל"צ) וראיתי כל כך הרבה תאונות שזה לא יאמן, בצומת ליד אסף הרופא הייתה אימפרזה של לימוד נהיגה שכל הקדימה שלה מפוצץ ואחריה פז'ו שגם הייתה מפוצצת מקדימה, בשדרות הרצל ראיתי שברולט אוואו שחורה מרוחה על עמוד בניגוד לכיוון התנועה ובהמשך פוקוס שפשוט נהייתה חלק מהגדר הפרדה, המשכתי למערב והיו שם מאזדה שלוש וברלינגו שהתנגשו חזיתית לא האמנתי כמה תאונות וכולם עם נזק רציני מאוד, מה קרה קצת גשם וכל הנהגים שכחו איך לנהוג? או שמלחתחילה רובם לא יודעים?
הודעה אחרונה מאת liran-18, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/כתבה-24844-סקודה-מותחת-את-הפאביה-והרומסטר.aspx http://www.auto.co.il/כתבה-24846-ניסאן-מעדכנת-את-הפאת-פיידר-והנווא.aspx
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
האוטו שבועיים על הכביש ואיזה חלק הלך שם והחליפו,בחברה במוסך המורשה... דגם 2010 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני בתהליכי רכישה של רכב חדש והיום ביצעתי נסיעת מבחן בטיוטה קורולה וסוזוקי SX4 (גירסת ה-5 דלתות) בהתעלם מכל מה שקורה למותג טויוטה לאחרונה מאוד הופתעתי מכך שהקורולה 2010 מגיעה רק עם 4 כריות אויר האם מי שקונה כיום רכב מעדיף אמינות וסחירות על בטיחות, חשבתי ש-6 כריות אויר הן סטנדרט אצל כל יבואני הרכב. היכן אני טועה ? ערן
הודעה אחרונה מאת S^M, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לקנות מיני מחפרון לעבודה. רק רציתי לדעת אם צריך רשיון? ואם כן איזה רשיון זה?דרגה? ודה.
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
אהלן , הלדים בארץ על הפנים כמו שאתם יודעים , נותנים אור נקודתי וגם זה בקושי . אני מחפש לדים לבנים לאורות חנייה מצאתי בebay את אלו: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170451124956&ssPageName=ADME:X:AAQ:MOTORS:1123 לדעתכם הם לדים טובים שנותנים אור לבן מפוזר? והאם כל חיבור W5W יתאים לרכב שלי ? ( audi a3 98 )
הודעה אחרונה מאת Close, -
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ושוב, אודי לא מפסיקים להפתיע.. אחת במכוניות היותר מושכות בעיניי. קישור לכתבה.
הודעה אחרונה מאת Clutch, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הקומפקטית ההיברידית של לקסוס שתתחרה באודי A3 ו BMW 1 נחשפה. http://www.autoblog.com/2010/02/25/officially-official-lexus-drops-the-curtain-on-ct-200h/
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, גיליתי היום בבוקר שיש לי נזילה קטנה מהשמשה הקדמית באוטו, הסתכלתי מהיכן היא מגיעה, וראיתי שיש שם מן חומר אטימה שחור, ברצוני לקנות אותו,מישהו יודע מה שמו?או יכול להמליץ עלחומר אחר?
הודעה אחרונה מאת TalRaZ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שקיבלתי את הדוח הייתה לי שלילה אך עוד לא הופקד הרשיון.ככה שהם רק רשמו את הדוח בלי לבדוק במסוף. אם הדוח נכנס למערכות שלהם,זה אומר שאני יקבל זימון כלשהו בדואר לגבי נהיגה בשלילה או ש...?
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי בטעות, יכול להיות: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=180&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info
הודעה אחרונה מאת shay106460, -
-
אז אחרי שעבר הרבה זמן מאז שפורשה חשפו את הדגם האחרון שלהם.. ה911 טורבו S (בדיוק 3 ימים), היום חשפו בפורשה את ה911 GT3R בגרסאת ההייבריד. ותוך כדי דאגו להוציא טיזר קטן לקראת הדור החדש של הקאיין שאמור להחשף בשבוע הבא: (שימו לב לפנסים ברקע..) עם קצת פוטושופ (שנעשה ע"י בחור מWorldCarFans), ניתן לראות קצת יותר מאשר רק אלומות אור.. הדור החדש של הקאיין במלוא הדרו צפוי להחשף ביום שלישי הקרוב.
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(מכר=עשה טרייד אין) בשביל קורבט ZR1 וקצת מרשרשים. http://jalopnik.com/5478280/man-trades-in-16-million-bugatti-veyron-for-corvette-zr1-doesnt-look-back
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
מה אתם אומרים על השרשור? מעניין לדעת ממה כל-אחד התחיל, ואילו חוויות (משמעותיות) היו לכל אחד בדרך. אני אתחיל: הייתה לי קורולה 93 ידנית - זה רכב ראשון, ולרכב ראשון יש תמיד מקום חם בלב. אח"כ סיוויק 93 ידנית, אח"כ סופר לנסר אוט' שקניתי בגלל אילוצים (אוט' לאמא). אח"כ וולקן 96 (הרכב הכי כיפי שהיה לי, למרות שהיה חסר לה טיפה כח). תוך כדי הייתה לי פה ושם רנו קנגו. עכשיו אני נוסע על סיוויק 97 אוט' של אמא ומשתעמם. בחודשים הראשונים שאקבל משכורת (כרגע סטודנט) תבוא 106 GTI או קליאו ספורט. היסטורייה די משעממת - אני בטוח ששלכם תהיה יותר מעניינת יאללה
הודעה אחרונה מאת gti10, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
שמי סרגיי, בעל רכב מדגם סובארו אמפרזה שנת 2002 בתאריך 24 לפברואר 2010 עשיתי טסט שנתי לרכב בטסט קאר,נשר בבדיקת קשירות לתנועה התברר שעלי להחליף לוחיות זיהוי לחדשות. שילמתי עבורם 100 שקלים והעובד של מכון הכין אותם וניגש להחליף אותם למרות שבשני הפגושים קיימים מקומות קבועים לחיבור לוחיות זוהי עם הברגה פנימית בתוך המסמרת בעומק של 2ס"מ, העובד השתמש בבורג חודר ואינו עצר את הפעילות ההרסנית, למרות בקשתי. הוא גרם לי נזק בפגושים(שני חורים חדשים בכל אחד), יתר על כן, היות ולא עצר הברגה של בורג חודר בזמן - הוא הרס את ההבגה החדשה שיצר. כתוצאה מכך הלוחיות זיהוי לא מחוברות בצורה בטיחותית וכאמור נגרם נזק. לאחר התיעצות במוסכים התברר כי במקומות קבועים של ברגים ללוחות זיהוי יש …
הודעה אחרונה מאת miklush, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.smartmadness.com/servlet/the-660/smart-car-Sprint-Booster/Detail לפי מה שאני רואה זה לא רק לסמארט (יש סרטון של זה על סיאט). מישהו שמע על זה? לפי מה שסמארט מדנסס כתבו , אני מצטט: "If you can only do one upgrade, this is it!" "very impressed by the performance gain" דברים כאלה, נשמע משכנע מאוד. בנוסף יש החזר כסף עד 30 יום. יש משלוח חינם גם לתושבי אמריקה. 20$ משלוח לארץ. מחיר המוצר כולל משלוח לכאן 1300 ומשהו שקל. יש לי משהו כמו 1500 שקל, נראה לכם שווה להוציא את ה1300 שקל האלה למוצר? מישהו שמע עליו?
הודעה אחרונה מאת TheTool, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 614 צפיות
לא יודע אם הנושא הועלה כאן בעבר, בכל אופן יש פיתרון מסודר שמבוצע על ידי חברה מקצועים ומסודרת ביותר שהוא היחיד שאושר ע"י מעבדת הטכניון בחיפה ועם אישור הטכניון יש זימון לרישוי תוך יום! בדוק! מי שמעוניין, יפנה אלי בבקשה בפרטי ואשלח פרטי התקשרות, אני לא לוקח דמי תווך או עמלה והכל ישירות מול המתקין. אל תשאלו בבקשה כמה עולה כי אני לא לוקח כסף אבל זה לא יקר יותר מהניירת שלא הועילה לאחרונה. יוסי
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז הגורל החליט שהיא תישלח לגריטה בשעות הקרובות היא תשלח למגרש בכפר אתא. אז ככה אני עוד חודש 18 וחיפשתי לי רכב לפני גיוס, מצאתי את הפורום פה וחפרתי לכם אלף ואחת שירשורים עד שמצאתי את הכלה, סויפט 90' ידנית, הרכב נקנה ממש שמור מכנית פה ושם בעיות בלאי, קניתי אותו ב3900, השקעתי בו 1500 שקל על כל מיני תיקונים שונים שכללו צמיגים וסטרטר ושאר ירקות, שטיפה קטנה כמה מדבקות וספריי סקאיי ריפודים ורמקולים של מערכת ביתית בבאגז' שמחוברים לרדיו קסטות והייתי מאושר עד הגג הרכב נראה ממש שמור מבפנים, ואני שמרתי עליו ממש ותמיד היה ריח טוב בפנים. חויות? הוא צרך דלק כמו אלכוהוליסט בשבועיים האחרונים 1-9!! (שירדו מצריכה של 1-11.60) הוא עלה את פרויד בלי בעיה בהילוך 5 על 100, הבאגז' שלו הי…
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
- 4 תגובות
- 840 צפיות
הרגע צפיתי בכתבה, החרימו להם את כל הרכבים ובנוסף פתחו להם תיקים פליליים. מה יש לכם לומר בנושא?
הודעה אחרונה מאת מאור דוידי BORA, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים אולי תזדמן לינסיעה לאיטליה מתישהו במסגרת העבודה אם אני שם הייתי רוצה לטייל קצת ולבקר את המפעלים של פרארי ולמבוגיני האם מישהו יודע על טיולים מאורגנים/סיורים במפעלים האלו? מישהו מכם עשה את זה פעם? תודה רבה לסלי
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 6 תגובות
- 4 אלף צפיות
לקראת ז'נבה: הונדה 3R-C http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24849-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%96-%D7%A0%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-3R-C.aspx
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
אתמול חזרתי מסופ"ש בצפון עם החברה, ואני חייב להגיד - נראה לי שעליתי על מסלול הנהיגה האולטימטיבי לטיול הבא שלכם! מאיפה מתחילים? כביש בית אורן כמובן, מאסתי מזמן בכביש 65, ובד:כ הייתי מעדיף את 70, אבל הפעם - לא הייתי לחוץ בזמן והחלטתי לטייל!. אז התחלנו בכביש בית אורן, זה הביקור הראשון שלי שם - ונהניתי מכל רגע! בסופו, בצומת דמון פנינו שמאלה ומיד ימינה לירידה לכיוון נשר! גם היא מדהימה לא פחות! אחרי אתנחתא קלה בחיפה וכביש 4, שאיתו המשכנו כמעט עד ראש הנקרא, פנינו לכביש 899 ואיתו המשכנו עד סופו בצומת כ"ח. (על הכביש אפשר לקפוץ לחניתה או אדמית למשל - שם יש סלולמים מדהימים ויחסית נטושים.) אגב 899 היה נטוש כמעט לחלוטין בצהרי יום שישי והוא סלול מעולה ברובו! את החזור עשינו דרך…
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
שלום לכם, כפי שאתם יודעים,טויוטה פרסמו ריקול,שהיאריס שלי נפלה בו. נסעתי עם חברתי (שגם בעלת יאריס 2008) למוסך "רלקס" באשדוד,לביצוע הריקול. ביצוע הריקול לקח כחצי שעה.לפני הריקול,דוושת הגז חזרה למקומה אבל באיטיות מורגשת. אחרי הריקול,הדוושה מאוד קפיצית והרכב מגיב יותר טוב ממה שהיה מגיב.הבדל של שמיים וארץ. בנוסף,בוצעה בדיקת בלמים שהעלתה חריץ בכרית הבלימה בגלגל שנמצא בצדו האחורי של הנוסע שליד הנהג. ניתנה לי האופציה לשנות את זווית הכרית (??) אך העדפתי שלא יגעו בה.הסבר המוסך-יתכן שנכנסה אבן קטנה שגרמה לחריץ בכרית. בעצתו של חבר הפורום איתמר בוצעה החלפת שמן חצי שנתית לשמן חצי סינתטי 10w-30.ההבדל בנסיעה אחרי החלפת השמן היה מנוע חרישי הרבה יותר (לא ששמעו אותו …
הודעה אחרונה מאת oferelijah, -
- 4 תגובות
- 889 צפיות
שלום לכולם, לצערי נאלצתי לתבוע את AIG פעמיים בשנה האחרונה (יש לציין שהשרות שלהם היה מעולה). עכשיו הם הודיעו לי שהם לא יכולים להאריך לי את הפוליסה. כדי להימנע מבעיות סיפרתי לחברה אחרת ש-AIG סירבו לבטח אותי ומיד הודיעו לי שגם הם לא יכולים לבטח אותי (נא להימנע מתגובות מסוג "אתה אדיוט"). אני מבין שאני חייב לספר להם על התביעות שלי בשלוש השנים האחרונות אבל האם אני חייב לספר להם שלא מוכנים לבטח אותי בחברה אחרת? אני מעריך שלא אבל הייתי שמח לאישוש ממישהו שהיה לו ניסיון עם זה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.italiaspeed.com/2010/motor_shows/geneva/preview/abarth/abarth_500c/2402.html http://www.italiaspeed.com/2010/motor_shows/geneva/preview/abarth/abarth_punto_evo/2402.html
הודעה אחרונה מאת 504L,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 398 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- 3n
- llaavvii
- סולל הדרך
- ברווז
- fatboy1340
- flytomars
- Night Driver
- Jacko123
- איציק נ.
- dinnnn
- PYA
- gpm11