Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער מאוד אבל הגיר הרובוטי של הטויוטה יאריס והמחיר המנופח שלה הופך אותה לקניה גרועה בעיני.

לדעתי היאריס הקודמת היתה אחת הסופר מיניז המוצלחות ביותר בשנתונים שלה ולמעשה חוץ מקצת צפיפות ותא מטען מיקרוסקופי אין לה יותר מדי מינוסים ,הגיר הרובוטי הגרוע של טויוטה פשוט הרס את החגיגה ורואים את זה בכבישים : היאריס הנוכחית נמכרת במספרים משמעותית יותר קטנים.

נ.ב. לא קונה את זה שברכב של 4K ק"מ - החלפת שמן מנוע גרמה לשיפור בתגובת דוושה, במיוחד כאשר הרכב יצא מריקול בו טופלה הדוושה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער מאוד אבל הגיר הרובוטי של הטויוטה יאריס והמחיר המנופח שלה הופך אותה לקניה גרועה בעיני.

לדעתי היאריס הקודמת היתה אחת הסופר מיניז המוצלחות ביותר בשנתונים שלה ולמעשה חוץ מקצת צפיפות ותא מטען מיקרוסקופי אין לה יותר מדי מינוסים ,הגיר הרובוטי הגרוע של טויוטה פשוט הרס את החגיגה ורואים את זה בכבישים : היאריס הנוכחית נמכרת במספרים משמעותית יותר קטנים.

נ.ב. לא קונה את זה שברכב של 4K ק"מ - החלפת שמן מנוע גרמה לשיפור בתגובת דוושה, במיוחד כאשר הרכב יצא מריקול בו טופלה הדוושה.

אסביר את עצמי,ייתכן שלא הייתי מובן.

החלפת שמן המנוע לא גרמה לשיפור בתגובת הדוושה.החלפת שמן המנוע גרמה לשיפור רעש המנוע בזמן הנסיעה.

ול EDWARD216-תגובתי לא היתה מתלהמת,ואני מתנצל מראש אם היא נלקחה ככזו.רציתי רק להדגיש שבסופו של דבר רק הבעלים של הרכב יכול להכיר טוב את התנהגותו (משהו בסגנון "יודע צדיק נפש בהמתו"..).לא התכוונתי להתלהם או לפגוע.

תודה רבה על האיחולים,מאחל לך גם נסיעה טובה ברכבך.

פורסם

סבבה, חשבתי שקשרת את זה להחלפת השמן, המשפט היה דו משמעי.

אגב אני מסייג את מה שאמרתי ולדעתי היאריס הוא רכב מצויין אבל הגיר הרובוטי פוגם בחוויה והמחיר הגבוה פוגע בכיס :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סבבה, חשבתי שקשרת את זה להחלפת השמן, המשפט היה דו משמעי.

אגב אני מסייג את מה שאמרתי ולדעתי היאריס הוא רכב מצויין אבל הגיר הרובוטי פוגם בחוויה והמחיר הגבוה פוגע בכיס :)

כפי שכתבתי בהתחלה-היאריס הוא רכב מצויין,הגיר הרובוטי לא מתאים לכל אחד (ישנה עדיפות לבעלי נסיון על ידני בנוגע להכרת התנהגות הרכב) והמחיר הגבוה הוא פשוט ביחס ישר לאמינות ולמוניטין :wink:

פורסם

כן,האמת היא שתכל'ס המחירון של הטויוטות נחשב ל"ברזל"..לפני שהלכתי לקנות את הרכב הזה חיפשתי משומשות..אף אחד מבעלי הטויוטות שדיברתי איתו לא היה מוכן לרדת ממחיר מחירון,ו90% מהן היו שמורות ובמצב מעולה עם ספר טיפולים..

אחת המכוניות הבודדות שכתבו עליהן באתר אינטרנט בחו"ל שבעליהן הישראלים נצמדים אליהן כמו זהב..

פורסם

טוב חברים, הקורולה 2008 רובוטית שלי חזרה לאחר תיקון ואני בשוק, שהרי שהרכב עם הגיר המעצבן שכל כך שנאתי ורציתי להחליף הפך לרכב האהוב עליי בן רגע, - אז זה הסיפור:

לאחר שטויוטה לקחו את הרכב למוסך למטרת תיקון דוושת ההאצה הרכב חזר, שטוף מבריק ונוצץ - שאלתי האם הם החליפו לי לרכב חדש.. אבל זה לא הסיפור,

טוב, אני עולה על האוטו מניע בודק את הדוושא, היא הרבה יותר קלילה, רכה, קפיצית ורגישה ללחיצות, בסדר, אחלה.. תיקנו.

אני מעביר להילוך "E" כמו תמיד, עוזב את דוושת המעצור ומיד עובר לדוושת הגז שכן האוטו לא יתרדר אחורנית כמו שאני רגיל..

הפלא ופלא המכונית מתחילה למשוך קדימה עוד לפני שאני נוגע בדוושת ההאצה, אוקיי אמרתי לעצמי שאולי אני מדמיין ולכן מיד נסעתי לעלייה הכי חדה ביישוב שלי, טוב אני מגיע לעלייה, עוצר באמצא ועוזב לאט את דוושת המעצור והרכב לא מדרדר אחורה !!,

לאחר מכן שמתי לב שהרבה מעביר הילוכים באופן חלק כמעט לגמרי ללא הורדת הרגל מהגז כאשר עולה הילוך ממש כמו אוטומט !!!

האם יכול להיות שהם עשו עוד משהוא במוסך שלא ידוע לי כמו עדכון התוכנה שאחראית לתיבה הרובוטית??

פורסם

הגעתי למסכנה שעשו עדכון תוכנה למחשב הרכב שעשה פלאים לתפעול הגיר, הכי הגיוני לדעתי..

זה עדיין לא מתפעל כמו רובוטי כפול מצמדים אבל למי שנוהג יום יום על הרכב ונמצא גם בפקקים בחלק מן הזמן זה פשוט מופלא..

אולי עוד בעלי קורולות רובוטיות כאן יוכלו להעיד על השינוי לאחר התיקון?

פורסם
.

אני מעביר להילוך "E" כמו תמיד, עוזב את דוושת המעצור ומיד עובר לדוושת הגז שכן האוטו לא יתרדר אחורנית כמו שאני רגיל..

הפלא ופלא המכונית מתחילה למשוך קדימה עוד לפני שאני נוגע בדוושת ההאצה, אוקיי אמרתי לעצמי שאולי אני מדמיין ולכן מיד נסעתי לעלייה הכי חדה ביישוב שלי, טוב אני מגיע לעלייה, עוצר באמצא ועוזב לאט את דוושת המעצור והרכב לא מדרדר אחורה !!,

לאחר מכן שמתי לב שהרבה מעביר הילוכים באופן חלק כמעט לגמרי ללא הורדת הרגל מהגז כאשר עולה הילוך ממש כמו אוטומט !!!

אתה מתלהב בגלל שהרכב שלך מתנהג כמו רכב רגיל ?

פורסם
טוב חברים, הקורולה 2008 רובוטית שלי חזרה לאחר תיקון ואני בשוק, שהרי שהרכב עם הגיר המעצבן שכל כך שנאתי ורציתי להחליף הפך לרכב האהוב עליי בן רגע, - אז זה הסיפור:

לאחר שטויוטה לקחו את הרכב למוסך למטרת תיקון דוושת ההאצה הרכב חזר, שטוף מבריק ונוצץ - שאלתי האם הם החליפו לי לרכב חדש.. אבל זה לא הסיפור,

טוב, אני עולה על האוטו מניע בודק את הדוושא, היא הרבה יותר קלילה, רכה, קפיצית ורגישה ללחיצות, בסדר, אחלה.. תיקנו.

האם יכול להיות שהם עשו עוד משהוא במוסך שלא ידוע לי כמו עדכון התוכנה שאחראית לתיבה הרובוטית??

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dעוד לקוח טויוטה מרוצה!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

פורסם
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dעוד לקוח טויוטה מרוצה!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

אני רק רוצה לציין שקראתי את הנושא הזה וכל העדכונים מאז שפתחת אותו ולצערי הרב ככל שהמשכת לכתוב עוד הודעות הבנתי שאין לקחת את מה שאתה כותב בתור מידע מהימן.

ההודעות שלך עברו מהודעות של "לקוח מרוצה שמפאר את היצרן של הרכב שלו" ל "לקוח משוחד שדואג למחירון של הרכב שלו" והגיעו מבחינתי לגבולות ה"מגיב בתשלום".

אני מאמין שיש כאן אנשים נוספים שחושבים כמוני ואינם טורחים להגיד לך זאת. אני בספק אם אכפת לך, אבל אם כן - בהצלחה בשינוי המוניטין.

כן, זה ככל הנראה בדיוק מה שהם עשו.

לבן דוד שלי יש יאריס רובוטית משנת 2007 אשר התנהגה כמו הקורולה שלך (התדרדרות בעליות). לפני כחצי שנה התעניינו ביאריס ובנסיעת מבחן ביאריס 100 שאלנו לגבי זה והודגמה לנו המערכת למניעת התדרדרות, הסוכן אמר שזה עדכון תוכנה לכל התיבות הרובוטית של טויוטה ולקוחות קיימים יכולים להכנס לעדכון.

פורסם
אני רק רוצה לציין שקראתי את הנושא הזה וכל העדכונים מאז שפתחת אותו ולצערי הרב ככל שהמשכת לכתוב עוד הודעות הבנתי שאין לקחת את מה שאתה כותב בתור מידע מהימן.

ההודעות שלך עברו מהודעות של "לקוח מרוצה שמפאר את היצרן של הרכב שלו" ל "לקוח משוחד שדואג למחירון של הרכב שלו" והגיעו מבחינתי לגבולות ה"מגיב בתשלום".

אני מאמין שיש כאן אנשים נוספים שחושבים כמוני ואינם טורחים להגיד לך זאת. אני בספק אם אכפת לך, אבל אם כן - בהצלחה בשינוי המוניטין.

noam_m,תסלח לי על הבוטות,אבל אני (בניגוד אליך) לא בודק בציציות ובמניעים של אנשים.את הכתיבה שלי והאם אנשים לוקחים אותי ככותב מהימן או לא-אנא השאר להם.אל תדבר בשם אף אחד.מי שיש לו בעיה עם חוות הדעת או השאלות שלי יודע ליצור עמי קשר בה"פ,וביקורת תמיד תתקבל בהבנה.וכן-אכפת לי מאוד מהסיבה הפשוטה:אני חסכתי בשביל הרכב הזה למעלה מ10 שנים בחיים שלי.

תאמין לי,שאם אתה היית קונה רכב שחסכת בשבילו למעלה מ10 שנים כל שקל בחיים שלך,ולא היית צריך להיות תלוי באף אחד (!!) כדי לרכוש אותו (ואפילו לא לקחתי הלוואה מהבנק!)אז היית דואג מכל פיפס ומכל אפשרות. אז כן,אפשר לומר שאני לקוח שמאוד אכפת לי מהרכב שלי ומההשלכות של כל אחד מהריקולים והטיפולים ואכפת לי מהאמינות,וזה אחד השיקולים שלי.

אחרי שתהייה בעלים של רכב כזה,ותקנה אותו ללא תלות באף אדם ובשום גורם או שתשתמש בו בעצמך ותהיה בעל רקע עליו.אז אולי תוכל להטיף לי מוסר בנוגע לחוות דעת וביקורת.השאר לאחרים גם אפשרות לבחון את אמינותי ואת שאלותיי בנוגע לרכב הנ"ל.

ואת הבושה בכינוי של "מגיב בתשלום" תשאיר למגיבים של YNET במדורים הפוליטיים.:evil:

פורסם

כל ההתנהלות שלך עם הרכב לא מובנית לי, למה להחליף באוטו שעשה 4500 ק"מ שמן? מה ההיגיון בכך? רק מניעת רעשי מנוע?

ממילא הרכב חדש ולא שומעים כלום לבינתיים, אני חושב שהיה עדיף לחכות לטיפול הראשון בכדי לעשות את זה בסך הכל עוד 10000 ק"מ והיה מתבצע.

מה שיותר גרוע בעיניי לפחות זה ההתלהבות ממשהו שלא היה אמור לקרות מלכתחילה בטח לא בחברה כמו טויוטה שהיא היצרן מספר 1 בעולם שמגדירה את עצמה עם רכיבים וטכנולוגיה יפנים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...