Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מציגה דור חדש לPorsche Cayenne.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקאיין אחלה רכב, אפילו בשטח וזה מנסיון.

איזה מסלול עשית בשטח עם הקאיין ועם איזה רכב אחר עשית את אותו המסלול שהשוות ליכולות הקאיין בשטח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת העיצוב, השינוי מהותי אבל עדין יש תחושה של פספוס (בדגש על הפנסים הקדמיים והאחוריים).

בכל מקרה, זה עדיף על הדור הנוכחי והסתמי.

פורסם
פשוט מדהימה.

כמה עולה להביא לארץ אחת כזאת מודל 2008 כחדשה ביבוא אישי?

הבנת הנקרא זה לא צד חזק שלך, אה?

רכב חדש. הוצג היום לראשונה. יתחיל להמכר בעולם בסביבות יוני-יולי.

איך תביא כזאת מודל 2008? איך??

איזה מסלול עשית בשטח עם הקאיין ועם איזה רכב אחר עשית את אותו המסלול שהשוות ליכולות הקאיין בשטח?

קאיין S. הר חורשן. בטיול עם טוארג (V10), טרופר ופיית'פיינדר. חוץ מהטוארג - היא "סחבה" והציגה עבירות טובה יותר מהאחרות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בית ספר? כי פשוט חבל שלא יהיה אפשר להיכנס לשטח עם הרכבים האלה(קאיין, טוארג, X5 וכו') הקאיין הקודם לא היה בעייתי בשטח וסיפק תמורה טובה מאוד, שזה ישאר כך.

חבר... אנשים שקונים X5/קאיין או טוארג קונים בידיעה מראש שהם לא הולכים לרדת איתם לשטח... זה גי'פ פוזה,אתה רוצה גי'פ לרדת איתו לשטח? קנה לאנד קרוזר או פאג'רו,הגי'פים היוקרתיים לא נועדו לשטח למרות שלא תהיה להם בעיה להתמודד יפה כמו הלאנד קרוזר אבל רובם המוחץ של הגיפים של ב.מ.ו\מרצדס\פורשה\VW פשוט לא רואים שטח כי החברה שקונים אותם כמו שאמרתי זה לפוזה בלבד ואני מדבר מניסיון.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני מודה שאני לא איש שטח, אבל דווקא בגלל זה התרשמתי מהקאיין.

נהגתי בו בשלג (ואני לא מתכוון לאספלט מושלג, אלא ממש שטח). ראיתי שם 2 ג'יפים שנתקעו ועוד כמה שבכלל לא תכננו להכנס לצרה מלכתחילה. בקאיין, בשונה מרכב שטח Old school, כל מה שצריך לעשות זה לדעת לתרגם את תוואי השטח לתוכנית מתאימה במחשב הרכב (יש שם מספיק מצבים שונים). אני מודע לכך שאנשי שטח אמיתיים יגידו (כנראה בצדק) שזה קוטל את ההנאה, אבל מצד שני היכולת נטו של הקאיין עדיין גבוהה.

חוץ מזה, פורשה מזמינים מדי פעם את לקוחותיהם לאירועים שונים המדגימים לך את יכולותיהן של היצירות מבית שטוטגרט. בפעם האחרונה במרץ האחרון לצערי לא הייתי שם בגפי אך קיבלתי תיאור מפורט (תמונות והמון סרטונים), מקווה להיות שם השנה. בשנה שעברה הייתה נהיגה על GT3 במסלול מירוצים עם נהג מירוצים צמוד (הוא עושה לך גם סיבוב היכרות), נהיגה ב911 טורבו, נהיגה בפאנמרה טורבו ו4S וגם נהיגת שטח בקאיין. אמנם מסלול השטח הנבחר סביר להניח כי מחמיא ליכולות הקאיין, אבל עדיין לא מדובר במסלול שכל ג'יפ יכול עליו ואין לזלזל בו. (גילוי נאות : אחיו של אבא הוא הלקוח המאושר...בינתיים :twisted: ).

מלבד זאת, יש לך אינספור מבחני דרכים הטוענים בדיוק זאת ומשבחים את פורשה על יכולותיו של הקאיין בשטח.

לגבי השאלה, האם הבעלים הממוצע אכן יורד לשטח...זה כבר משהו אחר לגמרי.

פורסם

WOW! מדהים! אהבתי את עניין העיצוב מכל הבחינות, המתיחה עשתה לה רק טוב!

http://www.porsche.com/cayenne

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לא מדבר במתיחה - מדובר בדגם חדש לחלוטין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא מדבר במתיחה - מדובר בדגם חדש לחלוטין.

זה ברור לי מאליו, למרות ששמתי לב שמדובר באותו מנוע לא?

חוץ מההיבריד כמובן.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...