Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מציגה דור חדש לPorsche Cayenne.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסעת הרבה יותר טוב ממה שהיא נראית..

גם לי לא ברור מה בדיוק הם חשבו. האחוריים שלה די מזעזעים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי וישבתי באחת בתערוכת פרנקפורט. מבחינת עיצוב, בזיון, לפחות לדעתי.

קרוב משפחה הזמין אחת, מיותר לציין שכל נסיונותיי להמיר את דתו (למאזרטי Quattroporte) עלו בתוהו ואני הוא הפנט של פורשה במשפחה. מקווה לפחות שהיא נוסעת לא כמו שהיא נראית.

היה את המבחן עלייה בחודש אוגוסט במגזין אוטו ע"י דני פרומצ'נקו.

הוא קיבל הרבה תשבוחות...

מעבר לכך, קפוץ לסוכנות פורשה בפ"ת, מוצג שם הפאנמרה עם ג'אנטים יפייפיים, אני דווקא אהבתי את העיצוב, את החלק הקידמי מרשים, עם החלק האחורי עוד אפשר להשלים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
היה את המבחן עלייה בחודש אוגוסט במגזין אוטו ע"י דני פרומצ'נקו.

הוא קיבל הרבה תשבוחות...

מעבר לכך, קפוץ לסוכנות פורשה בפ"ת, מוצג שם הפאנמרה עם ג'אנטים יפייפיים, אני דווקא אהבתי את העיצוב, את החלק הקידמי מרשים, עם החלק האחורי עוד אפשר להשלים.

מעניין אם דואני ישלים עם תשלום מופחת באיזה שליש ככה? באותה מידה שהקונה ישלים עם העיצוב...

בקרוב יגיעו לארץ מאזרטי ולדעתי ה-Quattroporte עדיפה בהרבה. אף אחת מהן אינה רכב 0-100 וגם לא רכב ספורט טהור ולכן עדיפות הביצועים של פורשה זניחה כפרמטר לדעתי.

המאזרטי כנראה עדיפה מבחינת נוחות וגם מבחינת הנאה מנהיגה, כשעל עיצוב אין מה לדבר בכלל. המאזרטי הרבה יותר אלגנטית ויש לה קווים הרבה יותר הרמוניים. וכן, אני מודע לדימיון הקיים בין הפנסים האחוריים של המאזרטי ושל רכב אחר מלפני כמה שנים, אבל לפחות על המאזרטי זה נראה טוב!

אני אולי נשמע נלהב אבל באמת שאין לי שום קשר למאזרטי. הייתי אומר שגם ב.מ.וו 760 חדשה עדיפה על הפנאמרה (האמת גם auto-motor-und-sport.de חושבים ככה).

פורסם

דווקא במבחן של TOP GEAR המזראטי התגלתה כנחותה מהפורשה בכמעט כל פרמטר (למרות שבסופו של דבר, כצפוי, בחרו במזראטי ש"פונה ללב ולא לשכל").

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אין ספק בכלל שהמזראטי עדיפה על הפורשה, כשאתה הולך לבחור אוטו כזה אתה לא הולך במטרה לקנות ביצועים של מאזדה 3 אבל גם לא של מורצ'ילאגו, ולכן צריך להסתכל על עוד פרמטרים ולא רק מהירות וביצועים, מבחינת יופי אין ספק שהקוואטרו נמצאת בכמה רמות מעל הפנאמרה, ואני אקצין ואומר שהיא אולי המכונית היחידה בעלת 4 דלתות שנוצרה על ידי יצרנית על ובאמת נראית טוב... להבדיל מהאסטוקה והפנאמרה שאלוהים יודע מה הם חשבו לעצמם, הראפיד עוד איכשהו בסדר, אך ארוכה מדי, לא מספיק שאסטון גם ככה ארוכות בלי תוספת של עוד דלתות...

אין ספק בכלל שבהתלבטות כזאת אני לוקח את הקוואטרו, לא יודע איך היא מבחינת נוחות משום שאף פעם לא ישבתי באחת אבל אני מאמין שהיא אמורה להיות לא רעה :lol:

בקשר לקאיין, עיצוב אומנם לא יותר מדי מרשים, אבל היא לא רעה, מבפנים היא באמת יפה ומנסיעה קצרה שיצא לי היא דווקא נוחה מאוד, וכשמעבירים למצב טורבו, הסאונד מזכיר לך שהיא פורשה לכל דבר

פורסם
דווקא במבחן של TOP GEAR המזראטי התגלתה כנחותה מהפורשה בכמעט כל פרמטר (למרות שבסופו של דבר, כצפוי, בחרו במזראטי ש"פונה ללב ולא לשכל").

יש סרטון מצוייר מצחיק (בטח רבים כבר ראו אותו אבל למי שלא) הממחיש את ההבדלים.

http://www.youtube.com/watch?v=28-P_pc8tmM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש שם את הסיטואציה של הקפה של הבוקר, במכוניות אחד לאחד D:

פורסם

1.

"לדעתי, אין ספק בכלל שהמזראטי עדיפה על הפורשה..."

2.

"...אני אקצין ואומר שלדעתי היא אולי המכונית היחידה בעלת 4 דלתות שנוצרה על ידי יצרנית על ובאמת נראית טוב..."

3. מבלי להביע דעה לגבי דעותיך (שזכותך להחזיק בהן), אציין כי אני חולק עליך במקצת לעניין ה"יצרנית על", אך בשל הוויגנס, מבליג.

פורסם

ראיתי אחת פונה לכיוון הנמל בתל אביב היא הרבה יותר יפה במציאות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
במוכוניות זה מתאים יותר לישראל

אני התכוונתי להבדלים בין מכוניות גרמנית לאיטלקיות :)

ואגב, לאיטלקים אין אלוהים על הכביש...הם פשוט פחות גסי רוח בהשוואה לארץ אני מניח.

פורסם

בכ"מ בכל הסרטון הזה אפשר להחליף את האיטלקיה בישראלים וזה עדיין יתאים, הצחיק אותי ממש המטוס, אפילו בזה אנחנו אותו דבר ישר מחיאות כפיים ובלאגן :)

אולי בקרוב גם נייצר מכונית שתהיה זהה לאיטלקיות

פורסם
להבדיל מהאסטוקה והפנאמרה שאלוהים יודע מה הם חשבו לעצמם, הראפיד עוד איכשהו בסדר, אך ארוכה מדי, לא מספיק שאסטון גם ככה ארוכות בלי תוספת של עוד דלתות...

זכותך לדעתך, אבל לטעמי האסטוקה מדהימה. וכך גם הראפיד.

ראית אותן במציאות או שאתה מתבסס על תמונות?

הייתי מעדיף את הראפיד על הקוואטרופורטה ANYDAY.

במיוחד שהקוואטרופורטה כבר ישנה ואני לא ממש מתלהב מהעיצוב שלה (אני גם לא מחשיב אותה לסלון-קופה כמו הCLS, פאנאמרה, אסטוקה והראפיד).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זכותך לדעתך, אבל לטעמי האסטוקה מדהימה. וכך גם הראפיד.

ראית אותן במציאות או שאתה מתבסס על תמונות?

הייתי מעדיף את הראפיד על הקוואטרופורטה ANYDAY.

במיוחד שהקוואטרופורטה כבר ישנה ואני לא ממש מתלהב מהעיצוב שלה (אני גם לא מחשיב אותה לסלון-קופה כמו הCLS, פאנאמרה, אסטוקה והראפיד).

דווקא הרפיד נראתה משמימה לחלוטין. כנראה אחרי הביקורות ה"נלהבות" מה-SUV אב טיפוס שלהם ואז הביקורות האוהדות של הפנאמרה ברחבי העולם החברה באסטון פחדו כבר לעשות משהו מקורי.

אבל גם בינוניות קיצונית אינה טובה!

פורסם

הבא שיכתוב "אסטוקה" יקבל שרשרת סמיילים זועמים :evil:

:x

אסטוק! מאיפה ה "ה" הגיעה?

כמו אלה שהחליטו שאומרים פורש (במבטה אמריקאי סנובי):x

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...