Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מבחוץ אחרי שכמה שעות היה מבול בחוץ, הצפות ושיבושים (ראשל"צ) וראיתי כל כך הרבה תאונות שזה לא יאמן, בצומת ליד אסף הרופא הייתה אימפרזה של לימוד נהיגה שכל הקדימה שלה מפוצץ ואחריה פז'ו שגם הייתה מפוצצת מקדימה, בשדרות הרצל ראיתי שברולט אוואו שחורה מרוחה על עמוד בניגוד לכיוון התנועה ובהמשך פוקוס שפשוט נהייתה חלק מהגדר הפרדה, המשכתי למערב והיו שם מאזדה שלוש וברלינגו שהתנגשו חזיתית לא האמנתי כמה תאונות וכולם עם נזק רציני מאוד, מה קרה קצת גשם וכל הנהגים שכחו איך לנהוג? או שמלחתחילה רובם לא יודעים? :shock:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה זה כשאתה לא מבין שעל כביש רטוב צריך לנהוג קצת אחרת.

מי שלא מבין לומד מטעויות (במיוחד טעויות שעולות הרבה).

פורסם

קח בחשבון שהכביש הכי מחליק הוא אחרי הגשם הראשון. הנהגים לא שומרים מרחקים, לא נוסעים בזהירות, וזו התוצאה.

פורסם

^

כן זה גם משהו שהיווה בעיה, 90% מהרמזורים בעיר על רק שלא הבהבו על צהוב אלא לא עבדו בכלל ככה שבקושי ראית שיש רמזור אלא אם כן אתה יודע שהוא קיים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני מפחד לסוע בכביש רטוב רצח, צריך להיות זעיר כפול מהרגיל, נסעתי עכשיו עם הג'טה של אמא שלי הכביש היה מחליק רצח וכל ראש העין פה שלוליות ענקיות, לא עברתי את ה40 בעיר ורק בירידה הגעתי ל50 מקסימום 55.. נסעתי לאט והכי בזהירות שיש - כמו שההורים אומרים תמיד :lol:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שאלה - לכמה מהמכוניות האלה יש ESP ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

גם אם יש להם ESP וגם אם אין להם

הESP לא ממש יכול לעזור עם הגשם שירד היום למרות שהוא יכול להוריד את הנזק אבל לעצור תאונה ,אהה, קשה

וכן גם אני היום עם המזל שלי נכנסתי בבור התעקם הגלגל רבאק.

תאמין לי שבאיביזה שלי יש ESP

וESP זה סתם שטויות הדבר היחיד שהוא מתקן אותך זה כולה 10 קמ"ש יותר

לדוגמא אם אני יכנס בלי ESP לפניה ב50 אני יחליק ועם ESP אני יחליק ב60 למרות שההחלקה תהיה פחות משמעותית זאת עדיין וואחד החלקה.

***הערת הנהלה - מה שכתוב למעלה לגבי ESP זה שטויות***

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ESP בהחלט יכול להציל חיים אבל אסור לנהג להסתמך עליו בכלל!!

הוא נועד לתקן טעויות בנהיגה שנהגים לא מקצועיים, לא ידעו איך לתקן את הטעות שגרמו.. אבל גם למערכת אלקטרונית יש גבול וכשנוהגים ברכב מסויים עם (או בלי) ESP, צריך להיות מודע למגבלות והתקינות של הרכב!

בגלל זה מומלץ לכל נהג לעשות קורס נהיגה מתקדם שבהחלט יכול להציל חיים של רבים! ולחסוך הרבה כאבי ראש עם הביטוח..

סעו בזהירות ותהיו עירניים כשאתם נוהגים ולא לשכוח כל כמה שניות להתעדכן במצב הכביש מצדדיכם, מאחוריכם ומלפנים! (קוראים לזה מראות!!, לא סתם שמו אותם ליופי! או להתאפר :?)

תמיד לקרוא את הכביש ולהסתכל מעבר לכמה המכוניות שלפניכם!

שיהיה לנו חג שמח ובטוח על כבישי ישראל, אחרי היום ההזוי הזה על הכביש..:shock:

פורסם

נסעתי לסינמה מכפר סבא (נסיעה קצרה) וראיתי 2 תאונות, אחת על כביש 4 ואחת בגהה (שנראתה רצינית מאוד, הרמזורים לא היו פעילים, היו מלא גררים ומשטרות, ראיתי 4 מכוניות שניזוקו).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
מה קרה קצת גשם וכל הנהגים שכחו איך לנהוג? או שמלחתחילה רובם לא יודעים? :shock:

זה לא היה "קצת" גשם. הייתי על הכביש והיו כמה דקות, לפחות בת"א, שבקושי יכולת לראות מטר קדימה. במקרה הייתי בתוך שכונת מגורים, אז אפשר להזדחל על 20. כשתופס אותך מבול כזה באיילון, אתה בבעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תאמין לי שבאיביזה שלי יש ESP

וESP זה סתם שטויות הדבר היחיד שהוא מתקן אותך זה כולה 10 קמ"ש יותר

לדוגמא אם אני יכנס בלי ESP לפניה ב50 אני יחליק ועם ESP אני יחליק ב60 למרות שההחלקה תהיה פחות משמעותית זאת עדיין וואחד החלקה.

כמה שטויות בהודעה אחת ראבק... :lol:

כל ראשון-לציון הפכה לנהר, לפחות האוטו עכשיו נקי!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רק בראשון רוב הרמזורים קרסו?

מפחיד להכנס לעיר. או לצאת ממנה. במיוחד כשהגשם היה בעיצומו.

אני לא מבין את טענתך, ראשון היא עיר שגם כשאין גשם מפחיד להיכנס אליה או לצאת ממנה...

אף אחד לא רואה פה חדשות בחודשים האחרונים?

Confidence In Motion

פורסם
אני מפחד לסוע בכביש רטוב רצח, צריך להיות זעיר כפול מהרגיל, נסעתי עכשיו עם הג'טה של אמא שלי הכביש היה מחליק רצח וכל ראש העין פה שלוליות ענקיות, לא עברתי את ה40 בעיר ורק בירידה הגעתי ל50 מקסימום 55.. נסעתי לאט והכי בזהירות שיש - כמו שההורים אומרים תמיד :lol:

נראה לי שהסמארט עלתה לך קצת לראש ונעשית קטן כמוה.

עם הסמארט אתה גם זעיר, גם צעיר וגם זהיר... :lol:

פורסם
שאלה - לכמה מהמכוניות האלה יש ESP ?

נראה לי שהשאלה הייתה צריכה להיות: לכמה מהמכוניות האלו אין צמיגים סיניים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...