Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציני מאוד, מה קרה קצת גשם וכל הנהגים שכחו איך לנהוג? או שמלחתחילה רובם לא יודעים? :shock:

מלכתחילה רובם לא יודע לנהוג..

ברוך הבא למציאות!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם יש להם ESP וגם אם אין להם

הESP לא ממש יכול לעזור עם הגשם שירד היום למרות שהוא יכול להוריד את הנזק אבל לעצור תאונה ,אהה, קשה

וכן גם אני היום עם המזל שלי נכנסתי בבור התעקם הגלגל רבאק.

תאמין לי שבאיביזה שלי יש ESP

וESP זה סתם שטויות הדבר היחיד שהוא מתקן אותך זה כולה 10 קמ"ש יותר

לדוגמא אם אני יכנס בלי ESP לפניה ב50 אני יחליק ועם ESP אני יחליק ב60 למרות שההחלקה תהיה פחות משמעותית זאת עדיין וואחד החלקה.

***הערת הנהלה - מה שכתוב למעלה לגבי ESP זה שטויות***

ממש לא נכון, אתמול נסעתי עם הרכב בכביש 40 לכיוון כפ"ס(לפני צומת מגה), הייתה שלולית בתוך הכביש, אני על 90 קמ"ש וידעתי שהולך להיות קטע לא נעים, איך שעברתי על השלולית נדלקה נורית ה ESP ונפתרה הבעיה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לסיכום המסקנה המתבקשת כאן זהה למסקנה המתבקשת מעוד אלף שרשורים והיא שרוב עם ישראל אינו יודע לנהוג.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

היום סמוך לצומת העמקים: רכב איבד שליטה ועלה על גדר ההפרדה מברזל, על שולי הנתיב הימני. נזק נגרם לחזית ולתחתית הרכב.

אגב, עמדתי היום ברמזור אדום בעלייה קשה, הכביש היה מלוכלך בבוץ ובלכלוך אחר. כשהרמזור התחלף לירוק התחלתי לנסוע, והגלגלים הקדמיים איבדו אחיזה והתחפרו כאילו אין מחר - נורת ESP הבהבה, אבל הרכב התחיל לנסוע רק אחרי שלחצתי ממש בעדינות על הגז.

במערכת גשם הקודמת כל חיפה היתה מוצפת - אני הייתי בשמאלי, בימני נסע ג'יפ טויוטה קצת מלפני. פתאום אני רואה שנהג הטויוטה בולם בשיא הכוח, הוא נכנס לשלולית והמים עפו 3 מטר למעלה. ידעתי שאני בבעיה ובלמתי בכל הכוח אבל לא עזר, הרכב נכנס לשלולית והמים גם כן עפו מהגלגלים 3 מטר למעלה עד לרמזור שהיה מעליי. הרכב התחיל לשוט שמאלה וימינה אבל ייצבתי אותו עם ההגה והגז, כשיצאתי מהשלולית הבלמים היו קצת חלשים אבל נורת ESP לא נדלקה. מוזר.

פורסם

בנוסף לכל התאונות האלה חבר עברה תאונה באילון , בחורה שהורידה את העיניים מהכביש נכנסה בו מאחורה.

התוצאה היתה פריקת כתף בלבד (מזל גדול מאוד) אופנוע טוטאלוס וכנראה עוד רכב ליסינג עם טמבון משופשף.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

מע' הראמזורים באמת קרסה,

אתמול מצומת לצומת במרחק של 100 מטר שעה ורבע פקק.

עוד תאונה, ועוד ג'אסטי שנתקעה באמצע הפקק... לא נעים.

Suzuki Jimny

פורסם
נראה לי שהסמארט עלתה לך קצת לראש ונעשית קטן כמוה.

עם הסמארט אתה גם זעיר, גם צעיר וגם זהיר... :lol:

וכך אהיה גם ל50 שנה הבאות כנראה :)

הכוונה לצעיר..

זהיר? בגלל שאני נהג חדש אני זהיר (מאוד), אחרי זה? אלוהים גדול..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
ממש לא נכון, אתמול נסעתי עם הרכב בכביש 40 לכיוון כפ"ס(לפני צומת מגה), הייתה שלולית בתוך הכביש, אני על 90 קמ"ש וידעתי שהולך להיות קטע לא נעים, איך שעברתי על השלולית נדלקה נורית ה ESP ונפתרה הבעיה.

ואם לא היית עם ESP אני בספק אם היה קורה משהו אולי היית מרגיש את ההגה רך כמו חמאה אם היית מסובב שלא ממש כדי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בראשון באמת היה קצת בלאגן אתמול. אני ראיתי שלוש תאונות וזה רק באיזור המזרח.

חוץ מזה שהפג'טה שלי הרגישה כמו תיבת נוח עם כל שלוליות הענק על הכביש. היו רגעים שפחדתי לטבוע :shock:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הפג'טה שלי הרגישה כמו תיבת נוח עם כל שלוליות הענק על הכביש

הקסנטיה דווקא הרגישה כמו USS Enterprise

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל כך אופיני. יורד גשם והפניקה מתחילה להרים ראש. כולם מתחילים לנהוג כאילו הם נושאים בבגז' ראש נפץ גרעיני שכל תזוזה קלה תפעיל אותו. פשוט לא יאומן. גבירותי ורבותי היקרים, מכונית מודרנית בנויה, למרות תחושותיכם, להתמודד גם עם גשם וכבישים רטובים. סיבוב קצר בכבישים של כל מדינה אירופית שתרצו ימחיש לכם זאת. והחשוב מכל הוא שנסיעה איטית מדי לתנאי הדרך, מסוכנת לא פחות ואולי אף יותר מנסיעה מהירה.

פורסם

לא מבין כ"כ מאיפה אתה מביא את זה שמכונית מודרנית בנויה לנסיעה בגשם, כשאתה נכנס לשלולית ב- 100 קמ"ש או שהצמיגים שלך צפים לא יעזור כמה טובה המכונית שלך, אין לך שום שליטה. כמו שאמרו פה כבר רוב המכוניות בארץ עם צמיגים תת רמה, בלי ESP וחלקם עדיין בלי ABS וההוכחה לזה זה ריבוי התאונות אתמול.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ככה זה כשאתה לא מבין שעל כביש רטוב צריך לנהוג קצת אחרת.

תאמין לי שבאיביזה שלי יש ESP

וESP זה סתם שטויות הדבר היחיד שהוא מתקן אותך זה כולה 10 קמ"ש יותר

לדוגמא אם אני יכנס בלי ESP לפניה ב50 אני יחליק ועם ESP אני יחליק ב60 למרות שההחלקה תהיה פחות משמעותית זאת עדיין וואחד החלקה.

2 דוגמאות לדברים שגויים מיסודם -

הראשון - לא צריך לנהוג אחרת. צריך לנהוג נכון, גם ברטוב וגם ביבש. צריך לנהוג נכון תמיד. התחשבות בתנאי הדרך נחשבת לאחר ממרכיבי הנהיגה הנכונה ולכן המשפט "על כביש רטוב צריך לנהוג אחרת" אינו נכון משום שהוא רומז על כך שבכביש יבש אפשר לנהוג בקלות ראש ואילו לרטוב צריך להתייחס ברצינות. מי שטכניקות הנהיגה שלו נכונות, כמעט אף פעם אינו נדרש להתמודד עם מצבי חירום והפתעות ,ומכאן שטיפול בבעיות שאינן מוגדרות כ"חירום" אינן מצריכות התייחסות מיוחדת בין אם רטוב ובין אם לאו.

השני - ESP היא מערכת מעולה, חשובה, ונדרשת בכל מכונית. רק מי שרמת הבנתו בנהיגה נמוכה מאד, אינו יכול להבין את מידת חשיבותה ואינו יכול להעריך כיצד היא מצילה חיים. דבר אחד בטוח, היא אינה תחליף לשכל והגיון בריא, ואכן יש גבול לרמת השטויות שהנהג ויעשה והיא תוכל לתקן ...

דני G.

פורסם

האמת שדי נהנתי לנהוג על כביש רטוב,רק השלוליות והבורות הרסו לי את החגיגה (הרכב מאוד נמוך) :oops:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...