Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות של כריות אויר ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתהליכי רכישה של רכב חדש והיום ביצעתי נסיעת מבחן בטיוטה קורולה וסוזוקי SX4 (גירסת ה-5 דלתות)

בהתעלם מכל מה שקורה למותג טויוטה לאחרונה מאוד הופתעתי מכך שהקורולה 2010 מגיעה רק עם 4 כריות אויר

האם מי שקונה כיום רכב מעדיף אמינות וסחירות על בטיחות, חשבתי ש-6 כריות אויר הן סטנדרט אצל כל יבואני הרכב. היכן אני טועה ?

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

אכן מרגיז. כדאי להבהיר שהנושאת באחריות היא יבואנית טויוטה לישראל ולא החברה עצמה. דווקא טויוטה שמה דגש גדול על בטיחות בשנים האחרונות.

פורסם

יוניון לא משווקים את הקורולה עם 7 כריות מהסיבה הפשוטה שהציבור (במיוחד זה שקונה טויוטה) לא מעניין בטיחות, אז למה להוסיף כריות אוויר כאפשר להוסיף קורא MP3 עם מחליף דיסקים במקום? אני מוכן להתערב ששליש מקוני טויוטה בכלל לא יודעים איפה נמצאות כריות האוויר הצדיות/וילונות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אתה צודק, אבל באופן כללי המודעות לכך גוברת בשנים האחרונות. חוץ מזה, יש מעט מכוניות שלא משווקות כיום עם 6 כריות אוויר כסטנדרט או כאופציה בתוספת תשלום סמלית. והייתי בשמחה מוותר על שתי כריות אוויר לטובת מערכת ESP (לא שהדילמה הזאת רלוונטית, רק להדגיש שכריות אוויר הן לא הדבר הכי חשוב בבטיחות).

פורסם

לא מזמן חבר עשה תאונה, לקח פנייה עם הרכב החלק ונכנס בעמוד. היה לו ברכב ESP(אבל גם למערכת הזו יש מגבלות) הוא נכנס בעמוד במהירות של יותר מ80 ומה אני יגיד לך, אם לא הייתה כרית אוויר סביר להניח שהוא היה אוכל מקשית ושובר עוד כמה דברים בפרצוף. כרית אוויר מצילה חיים, היא לא נמצאת שם סתם.

פורסם

לא כל כרית אוויר ברכב ממלאת אותו תפקיד. לפי מה שאתה מתאר, אותו הצילה כרית האוויר על ההגה. אני התכוונתי שאני מוכן לוותר על שתי כריות אוויר (מתוך 6) עבור בקרת יציבות חיונית בהרבה. בכל אופן, הדילמה הזאת לא רלוונטית משום שחובת התקנת מערכת בקרת יציבות מעוגנת כיום בחוק.

פורסם

דווקא אני הבנתי שכרית הצד היא זו שהצילה אותו.

עם הגשמים של אתמול וניקוז המים המשובח שלנו גם הדור האחרון של הESP לא יתמודד תמיד, המעמסה נופלת גם על צמיגים ("מה? יש לי ESP, אני לא יכול להתחלק... נשים צמיגי צ'ינג יונג מקסימוס ב150 ש"ח").

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...