Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הוא לא נוהג ושותה, רק נוהג ושוטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תמיד כשאני שומע על מקרים כמו אלו בפורום, אני חושב לעצמי על זה שאני נוהג כבר 8 חודשים ועד עכשיו (טפו טפו טפו), לא עצר אותי שוטר אף פעם.

בעוד שמישהו אחר (פותח הדיון לדוג'..) קיבל שלילה, נהג עם השלילה הזו (הייתי מצפה מנהג שנוהג ככה, שינהג לאט יותר וזהיר יותר) ובכל זאת נעצר בשנית.

סתם משהו שעולה לי לראש בכל פעם שמשהו כזה קורה.

תנהגו בזהירות! (ובלי שלילות:evil: )

פורסם

אל תחפש הגיון אצל כל האנשים. חבר טוב נוהג בלי רשיון בתוקף, בלי טסט חצי שנה ובלי ביטוח כבר שנה+ והמינימום שאני מזהיר אותו, שלפחות יסע לאט הוא גם לא עושה. כשאני אומר לו מה תעשה עם תפגע באיזה הולך רגל אז התשובה זה "אין לי כסף גם ככה מה הם יוציאו ממני"...לך תתוכח איתו.:|

פורסם
תגיד, אתה יודע שנהיגה בזמן פסילה דינה כלא?

אז את כל הפיסטוקים והקשיו שאספו כאן צריך לשלוח לפותח השירשור....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני תורם ווזלין לפותח השרשור ולחבר של ה-Ricer, שאם ייפגע במישהו יוכל גם למשכן את החיים שלו להוצאה לפועל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את החיים למשכן להוצאה לפועל ואת העכוז לשותף לתא :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תמיד כשאני שומע על מקרים כמו אלו בפורום, אני חושב לעצמי על זה שאני נוהג כבר 8 חודשיםועד עכשיו (טפו טפו טפו), לא עצר אותי שוטר אף פעם.

סתם משהו שעולה לי לראש בכל פעם שמשהו כזה קורה.

תנהגו בזהירות! (ובלי שלילות:evil: )

וואו כבר 8 חודשים :shock: פז"מ מטורף.

אין קשר ישיר בין צורת הנהיגה לכמות הפעמים שנעצרת ומספר הדוחות שקיבלת.

הפרמטרים שמשחקים: איפה נסעת, סוג האוטו , סוג השוטר ומזל.

לפותח הדיון, אני מקווה שהספיקו לך הפיצוחים כדי להבין שאתה צריך ללכת להפקיד את הרשיון

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...