Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגורל החליט שהיא תישלח לגריטה בשעות הקרובות היא תשלח למגרש בכפר אתא.

אז ככה אני עוד חודש 18 וחיפשתי לי רכב לפני גיוס, מצאתי את הפורום פה וחפרתי לכם אלף ואחת שירשורים עד שמצאתי את הכלה, סויפט 90' ידנית, הרכב נקנה ממש שמור מכנית פה ושם בעיות בלאי, קניתי אותו ב3900, השקעתי בו 1500 שקל על כל מיני תיקונים שונים שכללו צמיגים וסטרטר ושאר ירקות, שטיפה קטנה כמה מדבקות וספריי סקאיי ריפודים ורמקולים של מערכת ביתית בבאגז' שמחוברים לרדיו קסטות והייתי מאושר עד הגג הרכב נראה ממש שמור מבפנים, ואני שמרתי עליו ממש ותמיד היה ריח טוב בפנים.:-)

חויות? הוא צרך דלק כמו אלכוהוליסט בשבועיים האחרונים 1-9!! (שירדו מצריכה של 1-11.60) הוא עלה את פרויד בלי בעיה בהילוך 5 על 100, הבאגז' שלו היה מספיק גדול בשביל להכיל נער מתבגר ממוצע:roll: הוא נסע לקריות לחדרה בלי בעיה הוא אף פעם לא איכזב, אתמול למשל הייתה לא בעיה שהוא לא מגיב לגז, יצאתי לבילוי עם חברים אחרי שעתיים חזרתי והוא נסע כאילו לא קרה כלום, היה לו קסם מיוחד שכל תקלה הייתה מסתדרת מעצמה אחרי כמה דקות, הוא סגר 150, הוא היה רכב המירוצים הקטן שלי בתחרויות בחנייה של בית הספר עם אופנועי 125 סמ"ק :-D וגם מירוצי "שכונה" עם ג'יפים ומגוון רכבים, היו צוחקים ממנו ברמזורים שהייתי מעלה טורים ליד אימפרזות גודשות בקיצור כל נסיעה הייתה מצחיקה, פעם החלטנו אפילו לעשן נרגילה ברכב והמושב נשרף אז קיבלתי ריפודים מתנה מחבר :wink: עשיתי איתו שתי תאונות סה"כ אחת מהם זה רברס חזק שעיקם לי משולש והפך אותו למתומן אבל הרכב משום מה המשיך לנסוע בלי למשוך לשום צד, ועוד חנייה שנכנסתי חזק ונפל הטמבון לריצפה ואז נגרר מתחית לרכב ואז חיברתי אותו באזיקון, כל דבר הייתי פותר ברכב עם דבק מגע כמה ברגים ופטיש, הוא ירד פעם מהכביש ע"י בוחן תנועה שמשום מה הוריד אותי על עיקום בג'אנט אבל בכלל לא שם לב שבגלל המכה במשולש הגלגל נמצא במרחק של פחות מזרת מהכנף, הוא שימש בתור רכב לימוד נהיגה לכל החברים שלי בשכונה ואפילו חברה שלי נהגה בו:roll: (ודווקא די טוב) ביומיים האחרונים החלטתי שאני שולח אותו לגירטה אז למה לא להתעלל בו? הלכתי למגרש חנייה ריק ועשיתי דריפטים (עד כמה שאפשר ברכב הזה) וכמובן שיש וידיאו של הכל, (אני מאמין שיהיה לכם מה להגיד על זה אבל זה מקום ריק שאין בו נפש חיה והיחיד שיכול להיפגע זה אני או האוטו), בכל סיבוב וכל במפר השירים היה קופצים, בסיבובים ימינה רק הרמקול הימני היה פועל ולהפך, זה היה מצחיק ונהפך מטרד, היום הוא אצלי בידיוק 5 חודשים ואני נפרד ממנו בצער רב בגלל שאני לא רואה לנכון להשקיע בו עוד מעט מתגייס (צנחנים8)), ומה שהכי מוזר? בצהריים הוא לא הגיב לגז, עשיתי צלחות דריפטים ברקסים חזקים שהשאירו סימני צמיגים

שרפתי קלאץ' ובערב הוא נסע כאילו כל זה לא קרה:shock:

זה היה הרכב הראשון שלי והוא היה ממש אמין ולא עשה יותר מידי בעיות, הוא היה חוייה שאני לא ישכח.

ד"א היה לי שלט "נהג שודים" שזכיתי בו בכבוד

ואיך אפשר בלי תמונות לסיום?kwmnomnmz0zg.jpg"][[/url]

ככה הוא נראה אחרי התוספות.

kwmnomnmz0zg.jpg

הוא מסוגל יותר :lol:

jjodmlzbmjrj.jpg

היו זורקים לי הערות ברמזורים היה מצחיק

mw24xmmmg3ez.jpg

j2zuwaz3mne3.jpg

ובקרוב תמונות של אחרי, סירטונים ופריטים למכירה =]

פורסם

קודם כל והכי חשוב-שיהיה לך הרבה בהצלחה בשירות הצבאי,ושתחזור בריא ושלם.כיף לקרוא על החוויות שלך עם הרכב,אין ספק שאלו זכרונות נעימים שתמיד יילכו איתך.

מדוע שלא תמכור את הרכב?אני יודע שאצלי במכללה יש סטודנטים שמחפשים רכבים זולים בנרות..תמיד תהייה דרישה של סטודנטים לרכב זול ואמין.

לא חבל על הרכב?תעמיד אותו למכירה,תאמין לי שמי שיאהב את הרכב ישקיע בו כמה שצריך.

פורסם

חחח עלק לכל המעוניינות- אישתי בחו'ל.. אהבתי ביותר...

נראה שדפקתה פה רווח יפה :wink:

פרידה קלה מהכלה:lol:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מדוע שלא תמכור את הרכב?אני יודע שאצלי במכללה יש סטודנטים שמחפשים רכבים זולים בנרות..תמיד תהייה דרישה של סטודנטים לרכב זול ואמין.

יש עליו השקעה בשביל להעביר אותו טסט, אני מעדיף לשלוח אותו לגריטה ולא להוציא עליו כסף.

דרך אגב, אין בכפר אתא עדיין גריטה יש רק באשדוד.

פורסם

אם לרכב יש טסט בתוקף, אולי כדאי לך לנסות את מסלול הגריטה, אתה אמור לקבל 3,000 ש"ח, שהם בהחלט סכום יפה לרכב הזה. (דובר על אופציה של 4,000 ש"ח לנסיעות בתח"צ, אם זה מדבר אליך, כדאי לבדוק גם את זה).

לא כדאי להרוס אותו עד תום, כדי שלפחות ישרוד עוד נסיעה אחת לאשדוד.

אל תשכח שלפני שאתה נוסע, לעבור במשרד הרישוי ולבקש הפניה, בלי זה לא יקבלו אותך באשדוד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קראתי באחת הכתבות שבאמצע מרץ יפתח מרכז גריטה בצומת קרית אתא

הכל מוכן ורק מחכים לחיבור למחשב של משרד הרישוי

פורסם

לא חסר רכבים זולים חדשים יותר.חוץ מזה,הרכב כבר עבר את ההתעללות של סיום חייו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כמה התעללות שהוא סבל בסוף ימיו והיום הוא נסע חיפה-אשדוד בלי למצמץ, מה גם משום מה כל הבעיות נפתרו, אני לא יודע עם הוא התנהג ככה כי רצה שאני ישאיר אותו או שרצה להשאיר לי טעם טוב בפה ממנו, הייתה לו אישיות:lol:

כנראה שלהרבה אנשים קשה להיפרד מרכבם כי כשהגתי לשם שאלו אותי עם אני רוצה תמונה אחרונה ואפילו הבחורה בקבלה שאלה עם נפרדתי ממנו:cry:

באמת שנקשרתי אליו, אחרי 5 חודשים ו10 אלף ק"מ של הנאה רצופה ולא משנה כמה פשוט הוא היה, עדיין הוא היה שלי.

שקניתי אותו עוד לא הייתה תוכנית גריטה ולמזלי היא יצאה לפועל אחרת הייתי חייב לתקן או למכור ב1000 שקל, מי שמחפש רכב לדעתי שיקנה מתחת לשנת 90 ועד 3000, מתי שירצה ההשקעה תחזור.

פורסם

מחיפוש בלוחות השונים קשה מאד למצוא רכב במצב טוב עם טסט מתחת לשנת 90 שמבקשים עליו מחיר מתחת ל-3000 ש"ח וזה הפך למצב הזוי שכל בעל גרוטאה מאמצע שנות ה-80 מבקש על "המציאה" שלו סכום מ-5000 ש"ח ומעלה.

פורסם

ודווקא רכבים מעל שנת 1990 אפשר למצוא ב3000 ש"ח ועם טסט.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

נהניתי לשמוע את הסיפורים שלך, מזכיר לי אותי כשהייתה לי פונטו ספייס כרכב ראשון בתיכון, רק בלי הצלחות :)

בכל מקרה גיוס נעים ותשמור על עצמך בצבא

Confidence In Motion

• תוכן חדש...