Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הגרנדה פונטו אבארט הקודמת הרבה יותר יפה, אני מקווה שגם הקודמת תיוצר במקביל לחדשה, כמו שהבנתי מכמה כתבות ברשת (יש למישהו מידע בנושא?). בכל מקרה אני מצרף שתי תמונות של הפונטו אבארט הקודמת, תראו את ההבדלים. לדעתי תא הנוסעים של הפונטו אבארט הקודמת הוא היפה ביותר שנתקלתי בו אי פעם במכוניות הספורט הקטנות.

Fiat-Grande_Punto_Abarth_2008_800x600_wallpaper_19.jpg

Fiat-Grande_Punto_Abarth_2008_800x600_wallpaper_23.jpg

פורסם
לדעתי הגרנדה פונטו אבארט הקודמת הרבה יותר יפה, אני מקווה שגם הקודמת תיוצר במקביל לחדשה, כמו שהבנתי מכמה כתבות ברשת (יש למישהו מידע בנושא?). בכל מקרה אני מצרף שתי תמונות של הפונטו אבארט הקודמת, תראו את ההבדלים. לדעתי תא הנוסעים של הפונטו אבארט הקודמת הוא היפה ביותר שנתקלתי בו אי פעם במכוניות הספורט הקטנות.

מסכים איתך לגבי העיצוב, אך משאלת הלב שלך לא הולכת להתגשם. גרנדה פונטו אכן תיוצר במקביל לפונטו איוו(כפי שמקובל באירופה בסגמנט הסופרמיני, ראה גם רנו קליאו ופיז'ו 206 פלוס), ע"מ להציע טווח מחירים נרחב יותר תוך הקטנת עלויות יצור למינימום - אך אין כל הצדקה לכפל כזה באבארת', דגם הילה שמיוצר מלכתחילה בכמויות מצומצמות ביותר.

אגב, בחודש ספטמבר האחרון ביליתי כשבוע באיטליה. במהלך השבוע ראיתי 500 אבארת' בודדת ואף לא גרנדה פונטו אבארת' אחת לרפואה. זאת להבדיל מאינסוף מיטו ו-500 רגילות שממלאות את הכבישים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...