Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מסופ"ש בצפון עם החברה, ואני חייב להגיד - נראה לי שעליתי על מסלול הנהיגה האולטימטיבי לטיול הבא שלכם!

מאיפה מתחילים? כביש בית אורן כמובן, מאסתי מזמן בכביש 65, ובד:כ הייתי מעדיף את 70, אבל הפעם - לא הייתי לחוץ בזמן והחלטתי לטייל!.

אז התחלנו בכביש בית אורן, זה הביקור הראשון שלי שם - ונהניתי מכל רגע! בסופו, בצומת דמון פנינו שמאלה ומיד ימינה לירידה לכיוון נשר! גם היא מדהימה לא פחות! אחרי אתנחתא קלה בחיפה וכביש 4, שאיתו המשכנו כמעט עד ראש הנקרא, פנינו לכביש 899 ואיתו המשכנו עד סופו בצומת כ"ח. (על הכביש אפשר לקפוץ לחניתה או אדמית למשל - שם יש סלולמים מדהימים ויחסית נטושים.) אגב 899 היה נטוש כמעט לחלוטין בצהרי יום שישי והוא סלול מעולה ברובו!

את החזור עשינו דרך רמת הגולן ועד גשר בנות יעקב (כביש 91) בדרך גם קפצנו לאתר החרמון, גם הכביש אליו הוא לא רע בכלל.

הבעיה היחידה היא שנאלצתי לתדלק במג'דל שמס, אז אני מקווה שלא יעוף לי המנוע :).

טיול נעים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אולטימטיבי? פספסת שם קטעים שלמים...

קודם כל, בית אורן זה כביש מחורבן - צפוף, ראות גרועה, פניות חדות ואפס מקום לטעות. פשוט אי אפשר לנסוע שם מהר.

כביש הצפון (899) אכן מעולה, אבל ממנו יש יציאות לכמה פניני נהיגה כשהטוב ביניהם, אם תשאל אותי, הוא הכביש המוביל לאלקוש (בירנית-אלקוש - 8944). גם ב-886 יש קטעים טובים ויש שם עוד כל מיני כבישים באזור ששכחתי את מספרם, עם פיתולים מצוינים וסלילה לא רעה.

אגב, בחזור מומלץ להקיף את הכנרת ומדרומה לעצור ב"צל תמר" לארוחה (אשדות יעקב). משם אפשר לקפוץ לכביש הגלבוע (אני חושב שזה 667) שהוא קטע קצר ומעולה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראש-פינה->צפת->צומת כ"ח->קרית שמונה. לא תמיד סלולים פרפקט אבל מעולים לנהיגה טכנית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • אחראי פורום
פורסם
זה אולטימטיבי? פספסת שם קטעים שלמים...

קודם כל, בית אורן זה כביש מחורבן - צפוף, ראות גרועה, פניות חדות ואפס מקום לטעות. פשוט אי אפשר לנסוע שם מהר.

אגב, בחזור מומלץ להקיף את הכנרת ומדרומה לעצור ב"צל תמר" לארוחה (אשדות יעקב). משם אפשר לקפוץ לכביש הגלבוע (אני חושב שזה 667) שהוא קטע קצר ומעולה.

רוני

בית אורן הוא כבר מזמן רק קטע קישור לכביש שיורד מהאוניברסיטה. ובשבתות בכלל אי אפשר להתקדם

שם מטר מבלי להיתקע מאחורי איזה משפחה במאזדה 5.

ואם כבר להקיף את הכנרת, אז לעשות את זה מ"למעלה" - לעלות מצומת כורסי או צומת עין גב ודרומה לכיוון חמת גדר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כביש הצפון (899) אכן מעולה, אבל ממנו יש יציאות לכמה פניני נהיגה כשהטוב ביניהם, אם תשאל אותי, הוא הכביש המוביל לאלקוש (בירנית-אלקוש - 8944). גם ב-886 יש קטעים טובים ויש שם עוד כל מיני כבישים באזור ששכחתי את מספרם, עם פיתולים מצוינים וסלילה לא רעה.

קיבלת אישור כניסה ל"נורבורגרינג הישראלי"? :shock: במערכת אוטו יודעים שאתה שתול של פייביש?

פורסם

דווקא לא היה עמוס מדי בבית אורן. ובקשר לסלילה, לא זוכר :(, אבל לא זכור לי לתונות מיוחדות ואני על 17\45\225+מתלים קשיחים מאד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שעדיף את פרוייד על בית אורן שהוא צפוף מידי גם ככה, פעם תאמינו או לא אני נתקעתי אחרי R8 שחורה שלא הבנתי למה הוא לא זז רק כשהגענו לצומת דמון הבנתי שהיה לו ילד לידו וגם ככה הוא לא רצה לעשות ממני צחוק. :roll:

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
הקטע של אלקוש בירנית מדהים!!

העליה מחמת גדר לגולן מעולה גם כן וללא תנועה רבה.

תעשה את זה בירידה, פי 10 יותר כיף :D

איזה יופי שאני גר באיזור הזה, ועושה את המסלולים האלה על בסיס שבועי :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בית אורן זה אחד הכבישים היותר טובים, במיוחד בחושך, ביום שבת לא מומלץ להתקרב לשם בצחוק, לך תתקע אחרי איזה פיטושוק שיצא עם המשפחה במשך שעה, מביא לך את אפקט הקפיץ.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

רוני רשם

מסכים, אחד הכבישים הטובים שיש.

LIOR RR

פורסם

* בית אורן (721)- מעולה ולמעט כמה קטעים מקורצפים, אחד הכבישים הטובים בארץ לדעתי! (כולל את הירידה לכיוון נשר לאחר מכן 7212). אגב סלול טוב באופן מפתיע.

* פרויד - מומלץ להגיע מוקדם בבוקר או אחרי 21:00. לרדת, פרסה, לעלות, פרסה, לרדת, פרסה, לעלות... :)

* הירידה מאונ' חיפה לכיוון נשר - כביש מהיר מאוד ואפילו סלול היטב.

* אלייקים - דליית אל כרמל (672)- גם כן כביש מצוין (לבאים מדרום ניתן לשלב באופן הבא : אחרי עוספיה שמאלה לבית אורן, לעלות את פרויד, להמשיך קצת חזרה לכיוון עוספיה ואז לרדת את הירידה לנשר (כביש המחצבות?)).

* הכביש העולה\יורדת ל\מקרית טבעון (75).

לקינוח, כמה קטעים מהנים בתוך חיפה :

* כביש דורי (עלייה מצומת הצ'ק פוסט לכיוון נווה שאנן).

* הירידה משכונת זיו לכיוון רוממה - קיימת שם עקומה לפני הצומת, מספיק לפני :) (מרגישים את כוח ה-G היטב ב140 :twisted:).

* ליורדים מזיו\חורב\רוממה ממתינים כמה רגעים של אושר באם יפנו ימינה לכיוון נשר לפני תחנת הדלק של סונול.

נ.ב. ככלל, לכל הכבישים שצויינו לעיל, מומלץ להגיע בשעות הבוקר המוקדמות\ערב מאוחרות מאוד מסיבות ברורות.

לא תסכנו אף אחד (מלבד את עצמכם) ולא תתעצבנו כי נתקעתם אחרי קורולה\מגאן\השלם את החסר.

למרות שאולי אם זאת תהיה טויוטה זה יכול להתפתח למפגש מעניין :lol:

פורסם

אם כבר ג'י בחיפה תנסה את הירידה של הביכורים\אסיף.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...