Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי באתרים הישראליים (וגם בפורום, כמובן) ולא מצאתי תשובה חד משמעית.

האם הדור הראשון של המרצדס CL, המבוסס על הW140 שווק בארץ?

אם כן, באילו שנים, עם אילו מנועים ותיבות הילוכים (ידני/אוטומט)?

תודה!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה-CL עליו אתה מדבר ידוע יותר בתור S-קלאס קופה. הדגם לא שווק בארץ, למרות שראיתי בזמנו אקזמפלר שככל הנראה הגיע ביבוא אישי. המנועים היו 5 ל' V8 ב-S500 ו-6 ל' V12 ב-S600, ותיבה אוטומטית בלבד (5 הילוכים) ללא אופציה לידנית.

פורסם

ידעתי שראיתי תמונה שלה ברשת :)

את הרכב הזה יצא לי לראות. התמונה אגב לא צולמה על-ידי.

העיתוב "SEC" מעיד שמדובר ברכב מהשנתונים הראשונים (תחילת שנות ה-90).

050310_013755-392_merc-600.jpg

פורסם

אגב קצת סמנטיקה

לקבוצת CL התחילו לקרוא CL רק משנת 1998 נראה לי .

עד אז כפי שגולף ציין קראו להם SEC , והיה דגם יותר מוקדם שהתבסס על הSE של שנות ה80 (כמו שיש הרבה בתור מוניות פלסטינאיות).

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

ה-SEC600 הספציפית בתמונה היא יחידה בארץ.

יש עוד כמה בגרסת 560.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה-CL הוא אכן שם גרסת קופה לדגם S-CLASS, משנת 98. 112_0612_08z+mercedes_benz_coupes+top.jpg

הדגם הנוכחי, C216, משווק משנת 2007, ומבוסס על S-CLASS W221.

הדור הקודם, W215, שווק מ-2000-2006, ומבוסס על S-CLASS W220.

הדור הראשון, שווק משנת 92-2000, שמשנת 98 נקראת CL, ומבוססת על S-CLASS W140 (זו הגרסה בה נהרגה הנסיכה דיאנה, לחובבי הפולקלור).

בשנים שלפני כן כונו גרסאות הקופה SEC. מבוססות על W126 וקודמיהן.

לשאלתך, אני לא זוכר ייבוא סדיר של הדור הראשון.

לגבי ה-SEC600-V12 שהועלתה תמונה שלה בשרשור, אני לא בטוח שהיא היחידה בארץ. זכורה לי אחת נוספת עם מספר זר של שגריר שהיתה מגיעה למפגשים ברמת אביב. יכול להיות שהיא לא זו שבתמונה (עם מספר מקומי).

זו לא מכונית. זה היפופותם.

מסתובבת גם CL דור אחרון, AMG, בצביעה מיוחדת שחור מט. נראית מפחידה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לגבי הרכב המדובר? היה יבוא סדיר לארץ. יכולתה להיכנס לסוכנות ולהזמין ותוך 3 חודשים הרכב היה פה בארץ! לגבי 600 יש לפחות 7 שונות שאני מכיר, חלקן ירוקות חלקן כסופות , והדגם כניסה היה ה 420. שעד כמה שידוע לי אין אצלנו בארץ, ב 98 הן עברו מתיחת פנים ואז השם הישתנה ל CL זה הדגם עם עיני החרק מקדימה .

• תוכן חדש...