Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מהשעמום החלטתי הערב לעשות ניסוי קטן בדרך לנקודה מסוימת מרעננה לפ"ת...

בהלוך-מצומת רעננה לצומת סגולה דרך הוד השרון 10 ק"מ בדיוק, 15 דקות נסיעה (כביש מרומזר,דרך עיר).

בחזור-מצומת סגולה לצומת רעננה דרך כביש גהה 15 ק"מ בדיוק, 13 דקות נסיעה (כביש פתוח/מהיר,דרך צומת מורשה ושמאלה לירקון).

 

מהי הדרך העדיפה מכולן (מבחינת צריכת דלק וכו'....)?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

ככל הנראה הדרך שבטיפה יותר ארוכה, למרות שפה היחסים הם פי 1.5.

אבל בכביש פתוח אתה משייט כל הדרך(בתנאי שאתה משייט כמובן) על סל"ד קבוע בלי האצות ובלימות.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

יש לי את הדילמה כמעט כל יום. מהניסויים שלי, אין לי ספק שנסיעה בכביש מהיר עדיפה, אפילו אם היא מכפילה את המרחק. אצלי מדובר ב-20 ק"מ של כביש בינעירוני מול 10 ק"מ של כבישים עירוניים מרומזרים, ואמנם יכול להיות שצריכת הדלק היא דומה יחסית, הבלאי של הרכב בכביש העירוני גדול יותר ויותר מכך - זמן הנסיעה ארוך יותר. תוסיף על זה את העצבים שבנסיעה עירונית - רמזורים נעשים אדומים, מכוניות נדחפות לפניך או בקושי זזות - ותגלה שהכביש המהיר עדיף פי כמה.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם קודמי.

לא חבל על העצבים בבוקר? רק בשביל זה הייתי עושה דרך כפולה. יודע מה? אפילו משולשת.

זמן =כסף, עצבים עולים בריאות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אותו שיקול יש לי שאני נוסע לראשל"צ מכיוון רחובות.

כיוון שאני בא מצומת ביל"ו, אז יש לי אפשרות או להכנס דרך עוקף רחובות, או להמשיך למחלף רמלה דרום ולנסוע ב-431.

 

אמנם דרך עוקף רחובות יותר קצר, אבל דרך 431 פחות זמן ועצבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני תמיד מעדיף את הדרך המהירה והארוכה על פני הקצרה והאיטית\פקוקה\מרומזרת וכו'

גם את זה מאריך לי את הנסיעה,עדיף לסוע יותר זמן ברוגע מאשר פחות זמן בעצבים.

V5

פורסם
אותו שיקול יש לי שאני נוסע לראשל"צ מכיוון רחובות.

כיוון שאני בא מצומת ביל"ו, אז יש לי אפשרות או להכנס דרך עוקף רחובות, או להמשיך למחלף רמלה דרום ולנסוע ב-431.

 

אמנם דרך עוקף רחובות יותר קצר, אבל דרך 431 פחות זמן ועצבים.

כמובן שדרך 431 עדיף רק תוודא שיש לך אישור המראה בתוקף.:twisted:

turboy

פורסם

כביש מהיר. 2 סיבות.

האחת, מניסיוני, הייתה לי אפשרות לפני כמה שנים להגיע לעבודה או דרך כביש חיפה ת"א הישן, או לנסוע על החדש עד עתלית ולעבור משם לישן.

אמנם אין רמזורים כל כך אבל או-מיי-גוד-אין-הימל, להיתקע בישן מאחורי משאית, או עומו שלא זז... יותר גרוע מרמזור.

והשנייה, שוב מניסיוני מאותו זמן ושימוש, שלנהוג בבוקר על כביש מהיר נותן לך קצת אנדרנלין ומעיר אותך יופי (כל יום לשחק "פינבול" ברוורס - איך לא להיפגע מדברים שזזים בניגוד לחוקי ההיגיון ולפעמים גם הפיזיקה...)לקראת היום הארוך שצפוי לך.

 

הרבה יותר שפוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

×
×
  • תוכן חדש...