Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מכון בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

האם כל מכוני בדיקות הרכב (לפני קניה) בודקים גם גיר רציף?

מה לגבי קומפיוטסט בראשון?

תודה

פורסם

אני מתכוון לבדוק את הרכב בקומפיוטסט בראשון, יש מכון בדיקת גירים מומלץ בסביבה? (מדובר בגיר רציף)

פורסם

בראשון יש 2 קומפיוטסטים - מזרח ומערב

באיזה מהם אתה מתכוון לבדוק?

באזה"ת מזרח יש את ד"ר גיר,שזה קרוב לקומפיוטסט מזרח

אין לי נסיון איתו,אז לא יודע עד כמה הוא מומלץ.

V5

פורסם

היי רפי

מדובר בניסן פרימרה

ומנסיונך האם אתה ממליץ/ לא ממליץ על גיר רציף? (מבחינת אמינות)

לגבי קומפיוטסט ראשון אני מתכוון למזרח? יש הבדל בין מזרח למערב?

תודה

פורסם
יורם ממוסך אדמונד לא יכול לעזור?

פעם אמרת שיש לי נסיון עם גירים רציפים

סליחה התכוונתי שיש לו (יורם) נסיון

פורסם

אני חושב שאתה צריך להתחבר למחשב על מנת לבדוק אותו לא?

ואת זה יוכלו לעשות במוסך מורשה.

באופן כליי אני אישית חושב שתמיד כדאי ללכת למוסך מורשה על מנת להתחבר למחשב הרכב וכדומה(לא עושים זאת במכוני הבדיקה ולשם השוואה בעיה באחד החיישנים תעלה לך לא מעט כסף).

קובי

פורסם

אז מה באמת עדיף?

ללכת למכון (קומפיוטסט מזרח ברשל"צ) או למוסך ניסאן המורשה?

האם זה כזה קריטי?

תודה

נ.ב הבדיקה אמורה להתבצע מחר (פרימרה 2003)

פורסם

לא יכול לייעץ לך על המכון, אבל על הגיר הרציף של ניסאן דווקא כן. מדובר באחד מהגירים הרציפים הטובים ביותר בשוק. אמנם זוהי גרסה מוקדמת יותר של ה-CVT, אך היא עדיין טובה למדי. הבעיה עם הגיר הזה היא דווקא איך אתה תרגיש איתו. אם אתה מרגיש איתו בסדר, אין שום בעיה. לי, באופן אישי, קשה להתרגל לתחושת המצמד המחליק והעדר החלפות ההילוכים. מבחינת אמינות - לפחות מדיווחים מחו"ל - לא נרשמו בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...