רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,576 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להעביר על שמי בעלות של רכב ללא טסט (עברו מעל 3 חודשים ולכן ניתן לבצע את הפעולה רק במשרד הרישוי). האם ניתן להסתפק בייפוי כוח של הבעלים בצירוף ת.ז. או שאני חייב לגרור אותו פיזית למשרד הרישוי? תודה, עופר.
הודעה אחרונה מאת ליאור111, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם יש גלגל שיש לו 4 ברגים, והמפרסם כתב 4X100, ומפרסם אחר כתב על גלגל אחר גם עם 4 ברגים 4X108, מה אומר ה-100/108 ואיך אני מודד מה נדרש לרכב שלי? כנ"ל לגבי עומק ליבה, 15, 35, 38 וכו', איפה מודדים את זה בגלגל ובאיזו יחידת מידה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
-
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הקונספט הבא של פולקסווגן מציג נסיעה על ליטר דלק אחד או בעצם סולר ל100 ק"מ זה הדרך לעתיד של פולקסווגן או בעצם האמונה שילוב של חשמל ודיזל , אז שיהיה בהצלחה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000761447
הודעה אחרונה מאת sarelnet, -
- 4 תגובות
- 601 צפיות
2 תקדימים קובעים,לא צריך כיול והוסר הספק הכבד בעניין האקדחים הללו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4249905,00.html נראה לי טיפה תמוהה,מה דעתם?
הודעה אחרונה מאת oria1199, -
יש לי חבר שרכש לפני 3 חודשים bmw 116i, ומאז הרכב כבר ניכנס למוסך כ-6 פעמים(חלק מתועד) שכל פעם צצה בעיה אחרת לאחר שנידלקה מנורה של "המים" אשר מציינת עצירת הרכב מיידית. כאשר פנה חברי לחברה,אמרו לו נשים מים ותיסע ככה הכל בסדר...ואז התחילה תקלה בגיר, כאשר כל פעם עוצרים את הרכב ברמזור,הרכב מכניס את עצמו לפארקינג. לאחר שחזר חברי לחברה אמרו לו צריך להחליף "תמוח" בגיר ואין תחלק בארץ,והם מזמינים מגרמניה והם יחליפו. בינתיים לאחר בירורים שאנחנו עשינו,התברר לנו בכל אופן שהלך הגיר.והם מתעקשים להחליף רק את המוח כרגע ולראות מה יוולד בעתיד,ואנחנו לא מוכנים לכך בשום פנים היות והרכב חדש בניילון עדיין. כיצד לנהוג מולם כרגע? האם כדאי לערב עו"ד ואם כן מי מומלץ? נ.ב ההרגשה של "טיוח ה…
הודעה אחרונה מאת amiger, -
אז כמו שאתם רואים בקישור המצורף, מיצובישי אבו X לאחר תאונה שבאמת לא נראית כזאת רצינית. הזדמנות חייכם? כל אחד יחליט לעצמו. לפני שאתם מבלבלים להם את המח, הרכב מיועד לשיקום ולא ימכרו ממנו חלקים בשום צורה או אופן! תהנו.
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
- 2 תגובות
- 692 צפיות
שלום לכולם! הבוקר זכיתי ועשו ממני ומהרכב שלי "סנדביץ". המקרה הוא כזה: נסעתי הבוקר בדרך למבחן על כביש 471 לכיוון מחלף אלוף שדה. כידוע לקראת הכניסה למחלף בשעות הבוקר כולנו עומדים בפקק. לאחר שעצרתי עצירה מלאה (לכמה שניות אפילו) נכנס בי אדם נחמד מאחור והכניס אותי באישה נחמדה מלפנים. המהירות הייתה נמוכה וכולנו החלפנו פרטים במהירות ונסענו לדרכנו בהבטחה שנתקשר אם צריך. לאחר שנסענו לדרכנו שמעתי רעש בגלגלים מאחור ולאחר שהרמתי את הפגוש האחורי הכל הסתדר. בנוסף עוד תקלות שראיתי כוללות רק שבר קטן בפגוש (מפלסטיק) הקדמי. חוץ מזה לא ראיתי עוד תקלות ולא הרגשתי שהרכב השתנה בהתנהגות שלו. ולשאלות... אני לא יודע האם יש עוד נזקים פנימיים למכלולים ברכב/שלדה , איך אני בודק את מול חברת…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 887 צפיות
רצה איזה שמועה בפורום שהלאון FR עולה רק 143K כרגע, לא מצאתי על זה כלום באינטרנט.. מישהו שמע על זה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
השיתוף פעולה עם סובארו כנראה לא יהיה האחרון. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4249444,00.html
הודעה אחרונה מאת alexk, -
אכזבה כי רכשנו הונדה סיווק 2012 ואז גילינו שיש נזקים ברכב והסוכן לא מוכן לקחת אחריות 1 2 3 4 15
מאת פולו_קלאסיק-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 219 תגובות
- 35.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לספר מקרה שקרה לאבא שלי, אני אנסה בקצרה. אבא שלי קנה סיווק 5 דלתות, הדגם המאובזר שעולה בסביבות 150K. היום הוא קיבל את האוטו, באמת נראה חללית הכל טוב ויפה. *הערת שוליים- אבא שלי מתרגש מאוד מהמעד של קבלת מכונית חדשה והוא מאבד את הצפון. ההורים שלי הגיעו אליי היום על מנת שאראה את הרכב, שוב אציין שהרכב מאוד יפה למרות שאני לא חושב שהונדה מספקת את הסחורה במחיר הזה, הכל אופן, אני פדנט במה שקשור למכוניות ועברתי עם היד על כל המעטפת החיצונית של האוטו עד שהגעתי לג'נט בגלגל הימני הקדמי, הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי) אבא שלי כמובן שלא ראה במעמד מסירת המפתח והוא לא זה שעשה את הנזק, בנוסף במבעד מסירת המפתחות, סוכנת המכירות של…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
מערכת גז לונדורה
מאת חגי1- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת/לשמוע האם התקנת מערכת גז לרכב מסוג ונדורה GMC, (במקרה שלי 1994) האם יש בעיות במנוע? מה לגבי משמנת צריך להתקין? כמה ק"מ נסעו כך (על גז) במיקרה שלי הרכב אצלי כ 7 שנים. כשקניתי אותו עשיתי אוברול למנוע במוסך. אני נוסע על גז כ- 4-5 שנים. הסחיבה שלו לא חזקה, מהירות שהרכב מגיע בין 100-105 קמ"ש, לאחרונה היו נקישות במנוע מה שהתברר הלגרים של הטלטלים על הקראנק נשחקו.בעל המוסך אמר שלא ראה שחיקה חזקה כזו.. והמליץ לשפץ קראנק. בסופו של דבר הוחלפו הלגארים והרעש כרגע נרגע. הרכב עשה עד היום 110K,ק"מ , רכב משמש לעבודה (אינסטלציה) כמה ק"מ מנוע אחרי אוברול צריך לעשות פחות או יותר, בהנחה שלא קורעים את הרכב? הגעתי לפרשת דרכים: אין טעם להשקיע בתיקון המנוע (קר…
הודעה אחרונה מאת מאג מדיה, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אבא שלי חזר לא מזמן מטיול קצר במדינה מיוחדת מאוד - קובה. למי שלא יודע, המדינה הזאת סובלת מאמברגו מאוד ארוך שגורם לבעיות קשות ביבוא כלי רכב חדשים למדינה. גם חלקי חילוף כבר אי אפשר להשיג ברוב המקרים וגם אם היה אפשר, התושבים שם עניים ברובם כך שכסף רב אין להם. התוצאה - מוטציות מוטורית שבארץ בטח היו עושות לאנשי משרד הרישוי פרצוף כזה: חלק מהמכוניות משמשות כמוניות (!!) ואת השאר אפשר למצוא משייטות במהירות תלת ספרתית על הכבישים המהירים. חלק מהמכוניות משופצות למצב מדהים, לפחות במבט חיצוני. הנה כמה מהתמונות. לא הצלחנו לזהות את כל הרכבים אז נשמח לעזרתם של חכמי הפורום.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי 2 פצועים קשה ובינוני, החליקו במחלף קוממיות בפניה ימינה על 500 סמ"ק ופונו לוולפסון. יש למישהו פרטים נוספים?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
אהלן, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים, שנית ראיתי באחד האתרים של הקופונים, פרסום של עשיית 2 חלונות אחוריים שחורים בתמורה ל-165 שקלים, כולל אחריות ל5 שנים. השאלה היא אם למישהו יש ניסיון עם המקום ויכול להמליץ, והאם יש למישהו מושג באיזה מדבקה הם משתמשים שם, היה לי ניסיון רע מאוד עם אלו של אוטו דיפו, כיוון שבלילה לא יכולת לראות כלום, לא מחוץ לרכב ולא מבפנים. בכל אופן, זה הלינק, אם זה עוזר, ואשמח לייעוץ, כיוון שהדיל עומד להסתיים. http://www.1plus1.co.il/default.aspx?CampaignId=2606&sId=17#.T-1gRrU0NyU תודה ושתהיה שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
טוב, נספר בקצרה: עברתי טסט לפני כמה ימים ונעצרתי היום ע"י בוחני מכון הרישוי - למי שלא מכיר זוהי טרנזיט בצד הדרך הכוללת מס' בוחני רישוי ושוטר הבוחן בדק את הרכב ומצא שכבל הבולם הקדמי שלי תקול (קרוע) אמרתי לו שלא יכול להיות כי עברתי טסט לפני מס' ימים ואפילו דאגתי ללכת למכון הטסט הרבה לפני הזמן בשביל לתקן ליקויים אפשריים (חודשיים לפני !! ) במכון לא מצאו כלום פרט לפנס שהיה רעוע, סידרתי במוסך (פנס חדש כמובן) וחזרתי - האוטו עבר בדיקות בלמים וכ'ו. הוא אמר שזוהי באמת לא אשמתי ודיבר עם הקצינת משטרה במקום, שורה תחתונה - הרכב הורד מהכביש עם חריגה ל 9 שעות שאוכל לתקן את המפגע בטיחות החמור הזה. והקצינת משטרת בטובה אמרה שזה לא אשמתי נכון , אבל היא חייבת לתת לי קנס של 250-…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הוצגה הCLS בגירסת סטיישן (Shooting Brake) http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2013-cls_shooting_brake/
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני כבר נוהג הרבה ונכון הוצאתי רישיון רק לפני שנה, ואתם אומרים שעוד מעט זה יפסיק להיות כיף. אבל מכוניות זה התחביב שלי מגיל קטן, ולאחרונה חולפת בי המחשבה (יש לציין שנהגתי במכוניות ישנות) שהטכנולוגיה מתקדמת ונהיגה הופכת חשמלית. כאילו כל אוטו על הכביש חדש עם הגה חשמלי ופחות מעניין לנהיגה. מה היה עוד כמה שנים? האם נוכל ליהנות מנהיגה או שזה כבר תחביב שהולך בגלל טכנולוגיה ובטיחות? מה אתם חושבים על זה?
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שנה שניה ברציפות זוכה במקום הראשון מנוע קטן הפעם של פורד אקובוסט 1.0 ליטר טורבו השאלה היא לאחר שראיתי שהטווין אייר שני צילנדר של פיאט זכה בשנה שעברה. ושהגיע לארץ קיבל ביקורות לא טובים על רעידות ונסיעה לא חלקה במבחני הדרך של לנצ'יה אפסילון ופיאט 500 עם מנוע זה. ולאחר שראינו את תחילת הדרך של מנועי tsi טורבו וסיפורי האמינות שרצים ברשת. ( במקום השני אגב מנוע הtsi של פולקסווגן ה1.4 ) האם זה מספיק להיות חדשני , לא צריך גם לחכות ולראות אייך זה נוסע והאם זה אמין ?
הודעה אחרונה מאת mont, -
-
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מדבקה או משהו אחר, כמו עדשות מתכהות במשקפיים הציפוי יהפוך לכהה ככל שהשמש תהיה חזקה יותר.
הודעה אחרונה מאת vo364, -
כל הרכבים שלי יש להם מכות של דלתות שנפתחות עליהם ...יש סימנים לאורך כל צידי הרכב מצד ימין וצד שמאל. יש שיטות למגר את התופעה הזאת? גם ככה זה באירופה או שזה רק בארצינו ?
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גנבו לי את הסמל הקידמי של האוטו לנסר קלאסיק חיפשתי באיביי ולא מצאתי משהו שמתאים לקלאסיק מצאתי רק לחדשים ולישנים מאיפה אפשר להביא את הסמל לקלאסיק בזול מחו"ל? שיהיה שחור\קרבון אפילו עדיף
הודעה אחרונה מאת Boris002, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למי שזוכר את השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=433136 רציתי להגיב בשרשור אבל הוא ננעל. אז ככה, קראו לי לדבר עם הבוחן,אמרתי לו את כל מה שקרה עם התאונה, הוא אמר לי שהוא הולך לשלול לי את הרישיון ל60 יום ולא 90. שאלתי את הבוחן למה הוא הולך לשלול לי והוא אמר לי בגלל נהיגה רשלנית,סיפרתי לו שהייתי יכול לקבל שליטה בזמן ההחלקה אבל היה רכב ממול אז אמרתי לו שעדיף שאני יפגע ולא הבן אדם שנמצא מולי,דיברתי איתו עוד קצת על איך ומה שקרה והוא הראה לי תמונות,ביקשתי את הדו"ח בוחן כמו שרשמו לי בשרשור אבל הוא לא הסכים,הוא אמר שאחרי המשפט אני יוכל לראות אותו. אחריי כמה זמן הוא אמר לי שיש לי שימוע אצל קצין. הגעתי לקצין שלהם סיפרתי לו מה שקרה …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
אהלן נסעתי והיה רמזור ירוק מהבהב, הרכב שמולי החליט לבלום בלימה פתאומית בצהוב ואני באיחור של שנייה עשיתי את זה וראיתי שאני נכנס בו אז זזתי ישר הצידה ונכנסתי עם הרכב שלי רק עם הצד הימיני שלו והרכב שלו הלך טוטלוס. כולנו בסדר, הנהג השני התלונן על כאבים ברגליים. הדבר הכי גרוע, שהיה מאחורינו שוטר שראה את האירוע ואמר כי אני אשם. רציתי לדעת מה יקרה מפה היות ואני נהג חדש. במידה ואני לוקח עורך דין, מה הנזק שיגרם לרישיון ? ואם אפשר המלצה על עורך דין טוב שיוציא אותי מהעניין.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
פתחתי שרשור דומה בפורום מקביל. לתשומת לבכם. לקראת נחיתת הפוקוס ST בארץ וריבוי הידיעות על מחיר מופרך של 230K ש"ח, בדקתי את הפרש המחירים בינה(היא תיובא ברמת גימור ST2) לבין הפוקוס 1.6 אקובוסט 180 טיטניום(בחו"ל יש גם אקובוסט עם 150 כ"ס), הנמכרת אצלנו ב-152K. הבדיקה מתייחסת לרמות גימור זהות באירופה. בדומה לישראל, בצרפת ובאיטליה תימכר ה-ST ברמת גימור ST2. מוכנים? בריטניה-19,745 פאונד לאקובוסט, 23495 ל-ST. הפער באחוזים:19 גרמניה-25,300 יורו לאקובוסט, 28,950 ל-ST. הפער באחוזים:15 איטליה-26,500 יורו לאקובוסט, 30,500 ל-ST. הפער באחוזים:15 צרפת-24,400 יורו לאקובוסט, 30,750 ל-ST. הפער באחוזים:30 שוייץ-36,075 לאקובוסט, 42,190 ל-ST. הפער באחוזים:17 עשו את…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2544831 לא מזמן היה כאן שרשור של מישהו שקנה רכב שהתברר שמד האוץ הציג מיילים, עכשיו כבר יש תקדים כלשהו לנושא.
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שיתפתי כאן לפני כשבוע בערך שיש לי בעיה ברכב. מדובר בפולו GTI חדשה בת חצי שנה, לכל בור קטן בכביש או באמפר שהייתי עולה עליו הייתה נשמעת בתוך הרכב רעידה, מעין נקישה של פלסטיק, ניגשתי למוסך ולאחר בדיקה חיצונית שערכה כמה דקות ונסיעת מבחן קצרה נקבע כי אגיע ביום חמישי (היום) על מנת לפרק את הדשבורד. נלחצתי מהעניין מאוד כמובן, שיתפתי את חששותיי כאן בפורום הטכני, נציג השירות של צ'מיפון מוטורס ששמו שי שלח לי הודעה פרטית וביקש לדעת את מס' הרכב והמוסך. היום כאשר הגעתי למוסך טיפל בי המנהל הטכני שסיפר כי שי ( נציג שירות) ואיתן (מהנדס החברה) שוחחו איתו בבוקר וכי הוא רוצה לבצע בדיקה מעמיקה יותר לפני שמתחילים לפרק את הדשבורד. ואכן, הובררה התקלה לאחר פירוק הפלסטיק של תעלת הוי…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
סיטרואן GT, מי מכיר? לפני שאתם קופצים, לא, לא מדובר על AX GT, כי אם על GT אחרת מבית סיטרואן. חדשה אמנם, אבל בהחלט קלאסית (כנדרש בפורום אספנות וקלאסיות). אז החזית תקסום לרובנו. האחוריים יקרצו לחובבי האמבטיות והג'אקוזי של הפורום (ע"ע פרינסים ו-NSU, אני מכיר שני אנשים כאלו בפורום לפחות ). הצליל? ישבה את כולם, סאונד של Muscle car אמיתית, הישר משנות השבעים והשישים של המאה שעברה..... המנוע הוא פורד V8, עם הספקים הנעים הנעים בין 510 ל-793 כוחות סוס (כתלות בדגם), המשקל הזערורי עומד על 1400 ק"ג בלבד. יוצרו רק 6 מכוניות בשנים 2008-2010, בעלות של 2.1 מליון דולר לרכב. זו, לטעמי, קלאסיקה עתידית (וגם נוכחית). http://www.youtube.com/watch?v=Oyd8OF3…
הודעה אחרונה מאת smallars, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרכב שלי בן 12 שנה שנת 2000, שניסתי לשקלל מחיר במחירון היה כתוב "לא רלוונטי בשנים אלו" אם כן ממתי זה רלוונטי? תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל STI, -
-
בשנים אחרונות יותר ויותר S2000 מגיעות לידיים הנכונות - ואני מדבר לא על ילדים צפונבוניים שרק הפוזה מעניינת אותם (מתנצל מראש על הכללה וסטיגמה) אלא על אנשים שאוהבים לנהוג וממעריצים עד אין סוף את הרכב הזה. אז זו הפעם הראשונה שהחלטנו להתקבץ יחד ולצאת כולנו לטיול משותף. אני מקווה שתיהנו מהתמונות הכל עבר בשלום - אף S לא נמרחה על עץ, אף רוכב אופנעים לא נדרס, אף עובר אורח לא נדקר הכרנו יותר טוב כולנו אחד את השני. הצלחנו ליהנות קצת בכבישים מפותלים (עבורם הרכב הזה נוצר). בסה"כ השתתפו 11 רכבים. יש עוד 4 שמוכרים לנו היטב אך לא יכלו להגיע הפעם. להערכתינו הקבוצה שלנו מחזיקה בלפחות 50% מ-S2000 ששרדו (מתוך 45 שנמכר…
הודעה אחרונה מאת AVITT2, -
כי חייבים לעקור את תופעת הישראלי המכוער מהשורש [איך עצרתי ועזרתי למישהו להניע] 1 2
מאת Cerebral Cortex- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. היום היה יום חם ודביק כמו בכמה הימים האחרונים. כאשר נסעתי בצהריים בעיר ראיתי שבנתיב הנגדי משתרך לו תור ארוך של מכוניות. מתברר שאדם ניסה לעזור למישהו להתניע את הרכב והוא חסם חלק מהכביש. ראיתי שהם מנסים להתניע, פתחתי את החלון ושאלתי אם הם בסדר. הבחור ענה לי שהם מסתדרים ואין בעיות. אבל באותו רגע נראה שהם לא באמת הסתדרו. הסתובבתי והחנתי את הרכב בצד.ניגשתי אליהם וביקשתי מהבחור להזיז את הרכב הצידה בכדי שהפקק ישתחרר.הבחור הזיז את הרכב הצידה והפקק השתחרר. הבחור השני שהיה ברכב השני ניסה להתניע אך ללא הואיל, המנוע לא רצה להסתובב בכלל. כנראה שהכבלים שלו לא היו חזקים מספיק. ניגשתי אל הרכב שלי והוצאתי את כבלי ההתנעה שלי, הכבלים הם מסיביים, כבדים ומשמשים להתנעת משאיות וצ…
הודעה אחרונה מאת 4Real,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 217 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- pooh-bear
- MIHAEL
- BoazB11
- david3692
- SlowRide
- yuvk
- גיא_מ
- SurfHigh
- Or05230
- Jeka88
- שביט
- AviorXD