Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי חוץ מלחפשי מקום הכי נידח ולהימנע מלחנות ליד רכבים ישנים ומוזנחים אין ממש מה לעשות,הרי לא תשים כיסוי כשתגיע לקניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כמה כללים שאני מקפיד עליהם, וע"י כך אני מצליח לצמצם למינימום את התופעה המדוברת:

1. תמיד להעדיף חניה במקביל למדרכה מאשר אנכית לה, גם אם זה אומר לחנות יותר רחוק מהיעד.

2. אם חייבים לחנות אנכית למדרכה, לחפש את חנית הקצה, זאת שחסומה מצד אחד לחניה. פחות שכנים, פחות סיכוי להפתעות לא נעימות

3. לוותר על חניות "בלחץ", ואם כבר נכנסת בין שני רכבים, קח מרחק שווה בין שני השכנים שלך. אם אתה רואה שמצד אחד דלת הנהג מופנית לרכבך ומהצד השני הדלת של הנוסע שלידו מופנית אליך, העדף להתרחק מהדלת של הנהג

לסיכום: אל תחפש את החניה הקרובה ביותר (כמו הרוב המוחלט של הנהגים), חפש את החניה הטובה ביותר עבור רכבך

פורסם

שאלה.

ראיתי את הסרטון והבחור אומר שזה מתאים רק לצבע מקורי.

מדוע זה לא מתאים גם לרכב צבוע? (בהנחה שהצבע נעשה בשיא המקצועיות)?

פורסם

יעידו חבריי - אני חונה בדיוק כמו כל "חולי הנפש" הכי גרועים כאן.

אך אפילו זה לא תמיד עוזר: הבוקר בעבודה, הגעתי ראשון, החניון ריק לחלוטין ועדיין חיפשתי חניה שלא מועדת לפורענות.

החנתי בחניה האחרונה של החניון, מתוך מחשבה שאני מגזים כי היום יום שישי והחניון לא יהיה מלא אז אין צורך עם השריטה היום.

כמה טעיתי - כאשר חזרתי לרכב, החניון היה בערך עם חמישה רכבים אחרים בלבד, אך החניה לידי הייתה תפוסה.

הנהג חנה צמוד לרכבי (אף על פי שנצמדתי למדרכה בצד השני), תוך כדי שדלת הנהג שלו כמעט ולא יכולה להפתח עקב הקרבה לרכבי.

הביפר לא צלצל, והכיסוי היה על הרכב - אך התחושה שמשהו פתח עלי את הדלת הבוקר מכרסמת. :evil:

זהו, פרקתי - שבת שלום.

פורסם
שאלה.

ראיתי את הסרטון והבחור אומר שזה מתאים רק לצבע מקורי.

מדוע זה לא מתאים גם לרכב צבוע? (בהנחה שהצבע נעשה בשיא המקצועיות)?

הוא אמר בסוף הסרטון שאם מקלפים את המדבקה מצבע לא מקורי זה יכול לקלף את הצבע ביחד.

ולנושא השרשור,

כמו שאמרו פה רבים, אני גם מחנה בחניה הכי רחוקה ומבודדת (בעבודה יורד ל 3- למרות שאפילו 2- תמיד נשאר חצי ריק) ומשתדל לחנות רק בין שני עמודים, ובמידה ואין חניה כזאת אני נצמד לחלוטין לקיר\מדרכה על מנת להשאיר מרווח מקסימלי מהמכונית שלידי (אף פעם לא מחנה בין שתי מכוניות).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תמונה מהרגע

וכמה לא דיברתי עם השכנים (חניה קבועה) אין זה לא עוזר, אני תמיד נדחק למדרכה והם חונים איך שב*ין שלהם :twisted:

2012-06-29 18.48.31.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
תמונה מהרגע

וכמה לא דיברתי עם השכנים (חניה קבועה) אין זה לא עוזר, אני תמיד נדחק למדרכה והם חונים איך שב*ין שלהם :twisted:

וממש איכפת לו.. יש לו מזדהליסינג. :?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לצערי הרב לעיתים קרובות אין הרבה מה לעשות, חונים איפה שיש וכמו שמישהו אמר בולעים רוק, אומרים אלו החיים וזהו. לא תמיד יש חנויות במקביל, לא תמיד יש חניונים ריקים אפילו בתשלום. כשאין ברירה חונים איפה שיש וזהו. כדאי להעדיף לרכבים עם פס פלסטיק על הדלתות שמאט מגן. מעבר לזה אין מה לעשות. וככה זה אצלינו בצפון. בכמה ביקורם הבודדים שהייתי במרכז אין בכלל חנייה ואם יש פשוט חונים וזהו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תמונה מהרגע

מתכון לסכסוך שכנים! מי העקום שחנה ככה?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כל פעם אני צריך להזכיר לעצמי שרוב האנשים הם לא כמונו, שמסתובבים פה בפורום ואוהבים מכוניות. בשביל הישראלי הממוצע מכונית היא סוג של מקרר או שולחן. חטף מכה? נשרט? לא נורא, למי איכפת? ממשיכים הלאה. וככה זה רוב האנשים, לצערי.

זה בהקשר למאזדה שחונה עקום וצמוד לגולף.

פורסם

תופעה ידועה. התחלתי לחנות עם הרכב החדש רחוק רחוק מאיזורים מלאים וחניות צמודות. ככה זה.

אגב, המדבקות שדובר עליהן כאן הן נגד שריטות וחריטות, לא נגד עיקומי פח כמו שנגרמות בפתיחת דלתות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...