Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל פעם אני צריך להזכיר לעצמי שרוב האנשים הם לא כמונו, שמסתובבים פה בפורום ואוהבים מכוניות. בשביל הישראלי הממוצע מכונית היא סוג של מקרר או שולחן. חטף מכה? נשרט? לא נורא, למי איכפת? ממשיכים הלאה. וככה זה רוב האנשים, לצערי.

זה בהקשר למאזדה שחונה עקום וצמוד לגולף.

ולמה שהמקרר או השולחן יראו כמו פח זבל? אני הייתי מעדיף שהבית יראה לפחות כמו הרכב. לכל הפחות!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה, בדגש על אתה. הוא התכוון לאנשים אחרים, לישראלי הממוצע שלא מזיז לו עוד שריטה או פחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך בא לי לעשות לפעמים מעשה קונדס לכזה רכב,מאוד מעצבן,מבין אותך,ראיתי מאחורי החנייה אפשר לחנות במקביל,אם לא תפוס לדעתי זאת האופציה הכי טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תמונה מהרגע

וכמה לא דיברתי עם השכנים (חניה קבועה) אין זה לא עוזר, אני תמיד נדחק למדרכה והם חונים איך שב*ין שלהם :twisted:

דווקא במקרה שלך הפתרון הוא מאוד פשוט (שמדובר בחנייה קבועה שלך בטאבו). תתקין 2 עמודי ברזל על שולי החנייה שלך (על הפס) ככה שגם הוא לא יוכל לגלוש לתוך החנייה שלך וגם כאשר הוא יפתח את הדלת בחוזקה הנזק היחיד שהוא יגרום זה לעצמו...

פתרון אלגנטי, חוקי שנעשה בעבר במספר חניות - עולה הרבה פחות מתיקוני פחחות ותביעת נזקי גוף על הריב שיתפתח בעתיד בינכם.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

הקו המסמן את החצי שייך לשנינו לא? אם אני מתקין את אותם עמודים ונניח שחלילה מישהו נפצע מהם בעת ירידה או עלייה לרכב, או לחילופין השכן מתנגש בהם וגורם נזק לרכבו. אני נשאר נקי או שעם עו״ד עוד יפילו את זה עלי? יש לך סימוכין שזאת פעולה חוקית? תודה רבה.

פורסם
ולמה שהמקרר או השולחן יראו כמו פח זבל? אני הייתי מעדיף שהבית יראה לפחות כמו הרכב. לכל הפחות!

מה ששומאכר כתב...

אתה, בדגש על אתה. הוא התכוון לאנשים אחרים, לישראלי הממוצע שלא מזיז לו עוד שריטה או פחות.

+1

פורסם
עוד יעשו לך דווקא!!! :evil::evil::evil: חארות!

מדויק, פעם השארתי לבחור שהחנה את רכבו מול הכניסה לבית שלי, אבל לא סתם מול הכניסה לבית, אלא עם גלגל אחד על מדרגות הכניסה, ממש הייתי צריך להישען על הרכב שלו בכדי להיכנס דרך השער :x.

השארתי לו פתק על החלון בו אני מבקש שלא לחנות מול הכניסה לביתי, רק בכדי לגלות שהוא קימט את הפתק ותקע אותו בגדר שלי.

אויש, כמה אני רוצה לתפוס אותו שוב :x

כבר חתמתי...

פורסם
תמונה מהרגע

וכמה לא דיברתי עם השכנים (חניה קבועה) אין זה לא עוזר, אני תמיד נדחק למדרכה והם חונים איך שב*ין שלהם :twisted:

המצב הזה מתרחש יום יום אצלי בעבודה, אני כמעט על המדרכה ואיכשהו תמיד מישהו מצליח לפספס בחנייה ולהיצמד אליי בצורה מוגזמת (שאלא אם כן הוא מר קו, הוא הולך לפוצץ לי את האוטו עם הדלת בכל פעם שהיא תיפתח).

לא שיחות עם מנהל האתר, לא שיחות עם קצין הרכב, לא איומים בתביעות, לא איומים באלימות, שום דבר לא עוזר, הישראליות היא מחלה קשה.

כבר חתמתי...

פורסם
הקו המסמן את החצי שייך לשנינו לא? אם אני מתקין את אותם עמודים ונניח שחלילה מישהו נפצע מהם בעת ירידה או עלייה לרכב, או לחילופין השכן מתנגש בהם וגורם נזק לרכבו. אני נשאר נקי או שעם עו״ד עוד יפילו את זה עלי? יש לך סימוכין שזאת פעולה חוקית? תודה רבה.

באותה מידה אתה יכול להאשים את העירייה ולתבוע אותה על כך שנפצעת מהיתקלות בעמוד תאורה ברחוב כי הוא תקוע באמצע המדרכה (והיה מישהו בגבעתיים שעשה את זה ומן הסתם התביעה נפסלה). תיקח את השכן ותחתים אותו על כך שהוא מסכים להתקנת העמודים (על חשבונך, אחרת הוא לא יסכים) ושכל נזק שיגרם יהיה על אחריותו המלאה - ככה תצא נקי במידה ו...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני כמעט בטוח שהערייה מניחה כל עמוד עם אישורים מתאימים ולא על דעת עצמה. ו״חוזה״ ביני לבין השכן יכול להיות אפקטיבי רק בין שנינו. מה אם עובר אורח נפגע? במציאות של היום שכל אחד בונה על משכורת לכל החיים על חשבון רשלנות של אדם אחר אין מנוס מלחשוב על כל הפרטים הקטנים.

פורסם

מחנה במקום מרוחק יותר, אמנם דקה וחצי הליכה יותר אבל האוטו מוגן (יחסית)

זאת לאחר שכבר פיצצו לי פעמיים את הטמבון ... עד לסדקים בצבע ושריטות על הדלתות..

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...