Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להעביר על שמי בעלות של רכב ללא טסט (עברו מעל 3 חודשים ולכן ניתן לבצע את הפעולה רק במשרד הרישוי).

האם ניתן להסתפק בייפוי כוח של הבעלים בצירוף ת.ז. או שאני חייב לגרור אותו פיזית למשרד הרישוי?

תודה,

עופר.

פורסם

לא רואה סיבה שלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן!!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה רבה. גם אני לא ראיתי סיבה לדאגה אבל רציתי להיות בטוח.

נ.ב. כמובן שבמוקד הטלפוני של משרד הרישוי לא מודעים בכלל לעובדה שניתן לבצע העברת בעלות לרכב שאין לו טסט מעל 3 חודשים. לטענתם, יש לבצע טסט קודם ואז ניתן לבצע העברת בעלות.

ואני אומר: אם יש מוקד טלפוני שאמור לענות על שאלות אז למה שלא ידעו כבר לענות כמו שצריך?! :?

פורסם

לא

1234

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ, אין ברצוני לפתוח שרשור חדש שישנו כבר אחד קיים עם אותה שאלה :

במקרה שלי,

הרכב לא אספנות, בלי טסט מאוקטובר והאגרה לא שולמה,

ניתן להעביר בעלות במשרד רישוי עם ייפוי כוח וללא הגעת הבעלים ?

פורסם

רכב שעומד מעל 3 חודשים ללא טסט בתוקף, לא ניתן להעביר בעלות גם במשרד הרישוי.. בדוק מאתמול, הרשיונות הוקפאו את זה אין בעיה לעשות, להעביר בעלות אין אפשרות..

• תוכן חדש...