Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפלג: אין כל בעיה לצלם את הנזקים ולשלוח לי את התמונות במייל.

בנוסף, לעתים אני שולח את הלקוח לשמאי רכב שמכין חו"ד מומחה שאותה אני שולח כנספח למכתב ההתראה.

לגבי ההערה שלך לענין מס' עוה"ד- זה לא לעניין לגבי היחס של החברות, כי כאשר חב' מקבלת מכתב התראה- אין כל משמעות לכמה עו"ד קיימים בארץ.

דרך אגב, חלק מאותם עו"ד שרשומים כעו"ד כלל לא עובדים במקצוע.

עו"ד אחרים שעובדים במקצוע- חלקם שוקלים פרישה, כך שאין כללים בדבר.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מצטער מראש על התגובה הפולנית אבל -

איך לא הלכת איתו, במיוחד כשאתה יודע שהוא "פראייר"?

אנחנו מטפלים בנושאים כאלה של חמי, וכשאנחנו לא עושים זאת, אז אוכלים קש אח"כ ויודעים שאין את מי להאשים.

אני מצטער, אבל זה לא נשמע טוב עכשיו. פתאום נזק יום אחרי שהכל היה תקין לכאורה במסירה.

ובאמת חבל על העצבים. אתמול שכנים שלי זרקו משהו מהחלון שנפל על הרכב ועיקם לי את קורה A. נראה לא טוב, התיקון של זה פשוט מזוויע (ניסורים וריתוכים), ואין את מי להאשים.. מבאס אבל החיים לא נגמרו... מאחל לכם שזה יהיה הדבר הכי גרוע שיקרה לכם.... יהיה טוב :wink:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

למה לשלוח אותו להוציא כסף על חו"ד של שמאי ועוד לשלם לעו"ד כשאפשר (אולי) לפתור את זה בדרכים אחרות, פשוטות הרבה יותר?

מהיכרותי עם השירות של היבואן ("מאיר")- הלוואי על הרבה יבואנים שירות כזה ונכונות לעזור ללקוחות.

שוב, אם תרצה לנסות ולפתור את זה בדרך פשוטה שתחסוך לך זמן וכסף, תעביר לי את פרטי המקרה וחבר שלי ידאג שייצרו איתך קשר מחר.

פורסם
עדכון:

התקשרו מהונדה, הם יפעלו לפתרון הבעיה לשביעות רצונינו.

עדכונים בהמשך.

אני רוצה להוסיף שאין לי כוונה לפגוע בעובדי הונדה מעלות, אם אכן מישהו נפגע, אני חוזר בי.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

1.כמובן שהמחיר לא שווה את מה שאתה מקבל

2.למה שאמינו? שום חברה לא תאמין לך ברגע שיצאת משם, כשאני רכשתי עליתי על כל הדברים במקום וסידרו לי וקיבלתי יחס של מלך.

עשו לי ווקס שוב

החליפו לי מגיני רוח שרוטים

אין מה לעשות רכב עובר שינוע ויכול להיפגע

בגלל זה עוברים על הרכב ואז חותמים על קבלה.

אני לקחתי גם את אח שלי ועברנו על הרכב ורק אחרי שסידרו חתמתי על קבלת הרכב.

כמו שאמרו לך אם ידעת שאבא שלך כזה איך נתת לו ללכת ככה לבד..

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בחיי אליאל, נותני שירות בארץ רואים את התגובה שלך, ופשוט כיף להם בלב.

כיף להם לדעת שהם יכולים להתייחס ללקוח בתור אשפה מרגע שהוא קנה ועזב את המקום, ולא רק שלא יהיה לו אכפת, אלא הוא גם יצדיק את זה.

כול הכבוד.

פורסם

אנחנו יכולים לבוא בטענות בלי סוף לשרות הלקוחות, אבל הלקוח הישראלי גם כן לא פשוט.

ואני לא מדבר על המקרה הזה, אלה באופן כללי.

יכול להיות שהוא צודק, אבל יש עוד אלף שבאים בטענות ומשקרים.

אם אתה שואל אותי, גם לי היה קשה לקבל זאת בתור החברה

הרכב יצא מאיתנו, בדקת והוא היה לשביעות רצונך, הגעת אחרי יום יומיים-שבוע, ואתה אומר שקיבלת את הרכב ככה.

מה אתה רוצה מנותן השרות?

רכב חדש, אתה עוד לא מכיר אותו, מספיק החניה הראשונה כדי לשרוט ג'אנט, זה ממש לא מסובך אתה יכול לשאול את אישתי איך היא עושה את זה עד היום בצורה נחושה ועקבית.

זה מזכיר לי שהלכתי להזמין את את החליפה שלי לחתונה היה עוד זוג שהיה לו באותו ערב אירוע והם באו לקנות באותו ערב בגדים לבעל. קנו ויצאו ישר לאירוע, לבושים בבגדים שהם קנו באותו רגע.

למחורת הגעתי בערב לאסוף את החליפה לאחר תיקונים ואני רואה את האמא של אותו בחור שקנה אתמול (כניראה שלח אותה) את הבגדים ויצא לחתונה מתלוננת שהמכנס מוכתם,ואומרת שככה הוא קיבל את המכנס, הוא איפלו לא לבש את זה היא אמרה, והיא רוצה את הכסף חזרה.

מה שהיא לא ידעה שהמוכר שמכר את זה היה גם באותו יום, והוא אומר לך גברתי אני ראיתי אותו אתמול יוצא לבוש עם המכנס, איך יכול להיות שהוא לא לבש אותו.

מיותר לציין שהמטרה הייתה לנצל את הבגדים לאותו אירוע ולהחזיר.

אני בטוח שהיא חזרה הביתה וטענה שהשרות של החנות פשוט זווה.

שוב אני אומר, אני לא יודע מה המקרה כאן, אבל אין ספק שהמקרה די מורכב.

וגם אם יחליפו לך ג'אנט ויתקנו את השריטה, זה מתוך רצון טוב מה שניקרא, כי לא ניתן לדעת מה בדיוק היה.

בהצלחה

פלג_

פורסם
אנחנו יכולים לבוא בטענות בלי סוף לשרות הלקוחות, אבל הלקוח הישראלי גם כן לא פשוט.

ואני לא מדבר על המקרה הזה, אלה באופן כללי.

יכול להיות שהוא צודק, אבל יש עוד אלף שבאים בטענות ומשקרים.

אם אתה שואל אותי, גם לי היה קשה לקבל זאת בתור החברה

הרכב יצא מאיתנו, בדקת והוא היה לשביעות רצונך, הגעת אחרי יום יומיים-שבוע, ואתה אומר שקיבלת את הרכב ככה.

מה אתה רוצה מנותן השרות?

רכב חדש, אתה עוד לא מכיר אותו, מספיק החניה הראשונה כדי לשרוט ג'אנט, זה ממש לא מסובך אתה יכול לשאול את אישתי איך היא עושה את זה עד היום בצורה נחושה ועקבית.

זה מזכיר לי שהלכתי להזמין את את החליפה שלי לחתונה היה עוד זוג שהיה לו באותו ערב אירוע והם באו לקנות באותו ערב בגדים לבעל. קנו ויצאו ישר לאירוע, לבושים בבגדים שהם קנו באותו רגע.

למחורת הגעתי בערב לאסוף את החליפה לאחר תיקונים ואני רואה את האמא של אותו בחור שקנה אתמול (כניראה שלח אותה) את הבגדים ויצא לחתונה מתלוננת שהמכנס מוכתם,ואומרת שככה הוא קיבל את המכנס, הוא איפלו לא לבש את זה היא אמרה, והיא רוצה את הכסף חזרה.

מה שהיא לא ידעה שהמוכר שמכר את זה היה גם באותו יום, והוא אומר לך גברתי אני ראיתי אותו אתמול יוצא לבוש עם המכנס, איך יכול להיות שהוא לא לבש אותו.

מיותר לציין שהמטרה הייתה לנצל את הבגדים לאותו אירוע ולהחזיר.

אני בטוח שהיא חזרה הביתה וטענה שהשרות של החנות פשוט זווה.

שוב אני אומר, אני לא יודע מה המקרה כאן, אבל אין ספק שהמקרה די מורכב.

וגם אם יחליפו לך ג'אנט ויתקנו את השריטה, זה מתוך רצון טוב מה שניקרא, כי לא ניתן לדעת מה בדיוק היה.

בהצלחה

פלג_

עם כל הכבוד לחליפות,הדוגמה שלך לא רלוונטית. לא כל אדם שמגיע לקנות רכב חדש יודע לעבור על כל פרט, הוא מצפה (ובצדק) שהוא קונה רכב חדש לקבל רכב חדש לגמרי. החברה יכולה מינימום לבדוק את הרכב לפני שהיא מוסרת אותו, שהוא עוד באחריות מסירה שלה. ואם כבר הדוגמה שלך, זה בדיוק כמו שהמוכר יכול לבדוק שהוא מוכר מכנסיים בלי כתמים, אבל לא כולם יודעים מה לבדוק ברכב, ורכב זה לא חליפה.

אי אפשר להשתמש בישראלים שמנסים "לדפוק" את המערכת כתרוץ בשביל לשחרר מוצר חדש שהוא לא במצב חדש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מה הקשר.

אתה הולך מסביב, ולא מבין את ההקבלה, זה בסדר.

קבל אותה במבנה אחר:

הוא לא קיבל רכב שאין בהגה כרית אוויר, אף על פי שזה כתוב עליו, כתוב בהזמנה ובמפרט.

זה אני לא מצפה שמישהו ידע אם יש או אין, וגם אם יש לו ידע בנושא זה לא יעזור לו כניראה.

אבל ראבק, זאת מכה חיצונית, לא ראיתה.

אתה גם בטח לא יכול לבוא בטענות לשזה שמסר את הרכב, אם אתה לא יודע את המקרה ולא ראיתה את המכה.

הרכב היה אצל אבא שלו ולא אצלו (כותב ההודעה), גם אחותי גילחה לי פעם את האוטו (הפגוש) בקיר שבכניסה לחניה, והיא לא שמה לב בכלל, לגמרי בתמימות.

אז לשרוט ג'אנט, לא צריך יותר מכניסה אחת לחניה.

פורסם
1.כמובן שהמחיר לא שווה את מה שאתה מקבל

2.למה שאמינו? שום חברה לא תאמין לך ברגע שיצאת משם, כשאני רכשתי עליתי על כל הדברים במקום וסידרו לי וקיבלתי יחס של מלך.

עשו לי ווקס שוב

החליפו לי מגיני רוח שרוטים

אין מה לעשות רכב עובר שינוע ויכול להיפגע

בגלל זה עוברים על הרכב ואז חותמים על קבלה.

אני לקחתי גם את אח שלי ועברנו על הרכב ורק אחרי שסידרו חתמתי על קבלת הרכב.

כמו שאמרו לך אם ידעת שאבא שלך כזה איך נתת לו ללכת ככה לבד..

אני לא חושב שאתה צודק, אבא שלי לא קנה מכונית יד שניה, הוא קנה מכונית חדשה! הוא כן היה צריך לעשות סיבובות קטן אבל למה שמישהו יעשה מסדר לרכב שעדיין לא עלה על הכביש?

ההשקעה כאן מצד אחד שווה לחולצה שקנית ומצאת בה פגם כשחזרת הביתה ואח"כ חזרת לחתנות לקבל זיכוי או להחליף בלי יותר מידיי בעיות ובנוסף כאן המחיר הוא פשוט מטורף, שכל אחד ינסה להכנס לראש של מישהו שמצפה למוצר מסויים, גובה ההתרגשות עולה, הוא רואה את המוצר, מרוצה ממנו, ולאחר כמה שעות הוא מגלה משהו קיצוני כזה.

נימה אישית: אני בטוח שכל שירות לקוחות או נותן שירות יאהב אותך

פורסם

הבטחתי עדכון:

אבא שלי יצר קשר עם מחדש עם הונדה היום בבוקר או שהם יצרו איתו.

הם הציעו לו פשרה

הם ישלמו על הג'אנט ואבא שלי על הגלגל.

משמע: הונדה תשלם 3000 שקל ואבא שלי 1000 שקל

נראה לכם הגיוני?

להונדה חסרים 1000 שקל? מה עם העוגמת נפש? אבא שלי אמור לסדר את כל הדברים האלה, ללכת ממקום למקום, הוא יטורטר וכו'.

אני רוצה להדגיש שאין כאן סוף פסוק, ואני אעדכן בהמשך לגבי מה שקרה ולגבי מה שצפון לנו העתיד.

פורסם

קצת יצירתיות; את הצמיג שהם יתקינו על הג'אנט החדש שיורדו מגלגל הספייר. (במידה והוא בגודל מלא)

ואת הצמיג הישן שים בבגאז'. מה הבעיה בזה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צמיג לא אמור לעלות 1000 שקל.

אני בטוח שזה המחיר מחירון שלהם - אני גם בטוח שתוכל להשיג אותו בחוץ ביותר זול.

בכל מקרה, מה עם השאר חוץ מהג'אנט? הכבל של המיכל דלק והשפשוף ליד הדלת?

פורסם
קצת יצירתיות; את הצמיג שהם יתקינו על הג'אנט החדש שיורדו מגלגל הספייר. (במידה והוא בגודל מלא)

ואת הצמיג הישן שים בבגאז'. מה הבעיה בזה?

הצמיג הישן לא ראוי לנסיעה, הפאנצ'רמכאר אמר שזאת סכנת נפשות.

רק לצורך העניין, הכל יכל להגמר אחרת אם לא הייתי עולה על זה, אשתי בהריון ואם הגלגל היה מתפוצץ או משהו דומה לכך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...