Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בן אדם לא מסוגל לשפוט אם הרכב תקין (כמו שזה נשמע ממה שמוצג פה) אז מה שווה החתימה שלו על המסמך בדיוק ?

מצחיק איך סוכנות במקום לדאוג לשמה הטוב (ולא משנה אם יש או אין משהו בטענות שהועלו נגדה) מתחילה להתקטנן על שטויות, קל וחומר שרוב הסיכוי שבאמת הרכב נפגע בשינוע ולא בק"מ וחצי שהוא עבר אצל הלקוח.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל השרשור הזה יצא קצת מפרופורציות,

לפותח השרשור - אתה לוקח את הנושא יותר מידיי קשה ואישי ואני מתכוון לפן שאתה חושב שמאיימים עליך

הגעת לסניף מעלות יום לאחר שאביך קיבל את הרכב וחתם עליו שהוא תקין והעלת את נושא הצמיג הפגום והג'אנט השרוט,

הייתכן שבמהלך ה24 שעות הללו הם נחבלו בצורה כלשהיא במהלך הנסיעה?

אף אחד פה לא זורק האשמות סרק או מכוון לאשמה מסויימת ולכן מנסים לשפר את חווית הקניה שלך בהצעות כאלו ואחרות שיהיו לשביעות רצונך.

ברור לכולם שרכשת פה רכב (אביך במקרה הזה) בעמל כפיך ולכן אתה מקבל את ההתייחסות הטובה ביותר שאפשר.

לא מכיר בעובדות מהתחלה ועד הסוף אבל אני סמוך ובטוח שמנסים למצוא לך את הפתרון הטוב ביותר לשני הצדדים.

יותר גרוע מהיתממות, אם אתה לא מכיר את המקרה הזה ממקור ראשון, על סמך מה החלטת שהוא משקר ?

אין לי היכרות ואני לא מכיר את המקרה ממקור ראשון, אבל גם אם היה מדובר בשקרן, עדיין חורה לי היחס

האוטמאטי לו זוכה כל לקוח במקרה כזה, לפני בירור ובלי קשר בין אם הוא צודק או לא.

לפי דבריך צריכים לבוא אוטומטית ולהחליף לו רכב, או את הג'אנט והצמיג ללא עלות של הלקוח גם אם קיימת כאן אשמה תורמת מצידו? בעקבות כך קיים הטופס שמאשר שקיבלת רכב תקין, אחרת כל אחד היה יוצא מהסוכנות וחוזר לאחר כמה ימים עם שפשופים פה ושם על הרכב או עם סימני פתיחת דלתות ומבקש תיקון כי "כך קיבל את הרכב"

ועצה אישית ממני לעו"ד אחיטופל שמשרשר פה יחד איתנו - אני מבין שהמצב קצת לא משהו אבל הפורום כאן הוא פורום מכוניות ולא פורום עסקים. אם אתה צריך פרסום אני מוכן לעזור, כמובן במקומות המיועדים לכך :wink:

Confidence In Motion

פורסם

תראה, לפי דעתי יפה מצידם שהם מוכנים לתת לך ג'אנט חדש, וכל מה שאתה צריך זה רק לקנות צמיג (שלפי מה שהבנתי גם ככה לא תקין). כנראה שהם רוצים שתקנה את הצמיג אצלם, כדי איך שהוא לקזז את ההפסד עקב נתינת ג'אנט בחינם.

אני מבין את אביך (וכל בנאדם שקונה רכב חדש ומפספס איזה פרט, למרות החתימה). רכב חדש זה לא עניין פשוט בארץ בכלל. מצד שני אני גם מבין את הסוכנות (כי אחרת הם היו צריכים לתקן כל דבר שאנשים היו מעלים לאחר שהם כבר קיבלו את הרכב).

הפיצוי המוצע מצידם הוגן. כדאי לך לקבל אותו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

- לא נראה סביר שהסוכנות סיפקה רכב עם פגם כה בולט.

- כל אדם סביר היה רואה את הפגם במעמד המסירה. (לא צריך להיות מומחה)

- לא בהכרח אביך או מי שנהג ברכב גרם לנזק. יכול להיות שגורם שלישי עשה זאת.

- רכישת רכב טעונה בסערת רגשות ולכן נראה שההתייחסות לאירוע חוצה את גבולות ההגיון.

- הסוכנות צריכה לגלות רצון טוב, למרות הכל, כי הם מודעים למשמעות של לקוח לא מרוצה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הדיון הזה באמת כבר חורג מכל פרופורציה סבירה. אפשר להתווכח מכאן ועד לחתימת הסכם שלום עם הפלשתינאים, במי האשם, מי מנסה להרויח כמה שקלים על חשבונו של השני, מי מיתמם ומי תמים. כפי שכבר כתבתי בתחילת הדיון המיותר הזה, אי אפשר כנראה לדעת מי אשם כאן, אבל זה באמת לא הענין. מעצם קיומו של השירשור הזה כבר נגרם נזק ליבואן, קצת גמישות לא תזיק, כבר הסכמתם על ג'אנט וזה יפה, עוד קבץ' קטן ותכניסו גם צמיג לסיפור. גם אם לא תעמדו על כך, יש סיכוי שתקבלו מכתב תודה יפה אפילו כאן בפורום, לא עדיף ? אתם מוציאים כל כך הרבה כסף על פירסום, בשביל מה צריך את כל הבוג'ראס הזה כאן ?

פורסם

אני חושב שעם קצת חשיבה נורמלית של כל הסוכנויות רכב אפשר היה לפתור את כל העניין .

וזה פשוט מאוד לצלם את הרכב לפני המסירה להדפיס את התמונות של הרכב ואז לתת ללקוח לחתום על התמונות.

ככה לא צריך בכלל להיכנס לעניין היה ,לא היה ,פשוט מאוד יש תמונות .

אבל ככה זה שלא מנסים לחשוב בצורה נורמלית !

פורסם
הפוך חבר, אני בטוח שעל מוצר כול כך יקר הייתי מקבל שירות פי כמה וכמה יותר טוב מאשר על מוצרים "זולים" שקניתי(שעליהם השירות היה הרבה יותר טוב מאשר בארץ)

במקום שנציג(או אפילו כמה) יעברו על הרכב ויבדקו כול פיפס ויידעו את הלקוח, משאירים את זה ללקוח ומחתימים אותו על טופס דרקוני. אם הוא יראה ויעיר על ריג'קטים, נחליף, אבל אם הוא לא ישים לב ויעזוב, הרווחנו. שיטת מצליח במלוא תפארתה. ועל זה הם סומכים, על כול אחד שעושה בלאגן על שיטת המצליח הזאת, יש עוד 50 שבולעים את הגלולה המרה.

הוא מקבל ג'אנט חדש על חשבון החברה? מעולה. אבל למה רק בתנאי שהוא יקנה צמיג חדש ב-1000 שקל(לפי מה שהבנתי)??ממש באו לקראתו... בטח קיבלו איזה ג'אנט בחינם מרכב שעבר טוטאלוס ועל הדרך רוצים להשחיל לו עוד קצת דרך צמיג ב"מחיר הוגן".

זה הסיבה למה הרבה מהמוצרים שלי אני קונה ביד שנייה. אם אין עם מי לדבר בזמן צורך בשירות, אז לפחות שאני אשלם פי כמה וכמה זול יותר בשביל התמורה הזאת.

חבל שאתה סתם מכפיש. אתה לא יודע מה בדקו או לא בדקו, מאיפה הביאו את הג'אנט וכו'. אתה רק יודע שיש שריטה קטנה על הג'אנט. הוא מאשים את הסוכנות, אבל לא לוקח בחשבון אלף ואחד אפשרויות כמו אבן קטנה על הכביש או שפשוף קל של המדרכה. לדעתי בסוכנות יצאו איתו יותר מבסדר. הוא קיבל ג'אנט חדש למרות שמדובר בפגם קוסמטי שלא פוגע לחלוטין בחווית השימוש ברכב חדש.

פורסם

הג׳אנט החדש שהוא מקבל זה מהיבואן ולא מהסוכנות.

לרועי 5: אין כל קשר לקבץ׳ או לא, כי מדובר במשהו עקרוני. בתוך עמנו אנחנו חיים ובמידה ונענה לכל דרישה של לקוח, נוכל לסגור את הבאסטה וללכת הביתה. צריך לשים גבול לכל מקרה, אחרת זה לא יגמר רק בג׳אנט וצמיג. בכל מקרה, נהיה בקשר אל מול פותח השרשור וננסה לסגור את הנושא לשביעות רצונו המלאה.

פורסם

התגובה שלך ממחישה יותר מכל את חוסר הגמישות הכל כך אופייני עליו אני מלין. אני לא בא מהתחום שלכם, אבל אני מכיר אותו קצת, לא רבים הלקוחות שמגיעים עם תלונות כאלו, לא צריך לסגור שום בסטה, לכל מקרה נסיבותיו המיוחדות וודאי לא חייבים לאמץ גישה של ייקוב הדין את ההר, גם כשאתה משוכנע שהצדק איתך. הדרך הנכונה היא לאמץ גישה כזו שתשאיר לקוח מרוצה, אפילו אסיר תודה, ליבואן שנוהג איתו לפנים משורת הדין והולך לקראתו באופן מקסימלי. עכשיו יש לך ענין גם עם לקוח שאינו מרוצה, "בטוח" שדופקים אותו ומתמקחים איתו על מה שלדעתו מגיע לו, גם עם לא מעט קוראים שרואים את השתלשלות הדברים וחלקם לפחות חושב שהלקוח הזה צודק. די אם תפסיד לקוח אחד בגלל הצמיג הזה בכדי ששכרך ייצא בהפסדך. פשוט מצער לראות אנשים שאמורים להיות מנוסים, אפילו מבינים דבר או שניים ועדיין מתנהגים כמו טירונים מושלמים בכל הקשור לקשר נכון עם לקוחות, ודאי בתחום שלכם.

פורסם

ובאמת חבל על העצבים. אתמול שכנים שלי זרקו משהו מהחלון שנפל על הרכב ועיקם לי את קורה A. נראה לא טוב, התיקון של זה פשוט מזוויע (ניסורים וריתוכים), ואין את מי להאשים.. מבאס אבל החיים לא נגמרו... מאחל לכם שזה יהיה הדבר הכי גרוע שיקרה לכם.... יהיה טוב :wink:

זה נשמע כמו נזק רציני שכרוך גם בירידת ערך.

אפשר וכדאי לתבוע את השכן הרשלן, כאשר כמובן מי שיישא בנזק (למעט ה.ע קטנה) הוא ביטוח הדירה שלו שכולל גם ביטוח צד ג'.

אם לא ידוע מי זרק אז ניתן וכדאי לתבוע את ביטוח צד ג' של הבניין שסביר להניח שוועד הבית עשה.

זה הסיבה למה הרבה מהמוצרים שלי אני קונה ביד שנייה. אם אין עם מי לדבר בזמן צורך בשירות, אז לפחות שאני אשלם פי כמה וכמה זול יותר בשביל התמורה הזאת.

אכן - השרשור הזה מוציא את החשק לקנות רכב חדש בכלל ורכב חדש מיבואן הונדה בפרט.

כשקונים רכב חדש משלמים הרבה אלפי שקלים על ה"חוויה המושלמת" של לקבל מוצר חדש לחלוטין.

אם ככה נראית חווית הרכישה של רכב חדש אז אני מעדיף לקנות את הרכב כשהוא משומש בן 4, עם שריטות בכל הג'אנטים, כמה מכות חניה קלות, וצמיגים פגומים.

אבל לשלם חצי, ולא לחוות את המפח נפש הזה של לשלם מחיר מלא ולקבל פגמים (אפילו קלים).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה מזכיר לי איך הפקידה שלנו בבנק, שלי ושל אבא שלי צוחקת עליו כל פעם מחדש על זה שכל נייר, או חבילת ניירות הוא לוקח הביתה לקרוא לפני שהוא חותם, בנק, עייריה, תיקים וכו'

במקום לשבת מול הטלויוזיה הוא פשוט עובר על כל מסמך.

כניראה שהכל זה מנסיון, ואולי גם זה חלק מהשכר לימוד.

בכל מקרה לדעתי חבל שהגעתם למצב הזה. למרות שאני יודע שקשה להימנע מי זה לפעמים.

יש דברים בחיים שצריך לקחת בפרופורציה.

בדיוק כמו שאמרתי לאישתי ביום החתונה, שום דבר לא צריך להרוס לה את היום, גם אם הרכיבו את החופה הפוך, תמשיכי הלאה ותהני, אף אחד אחר לא ירגיש, רק את וחבל.

אני אל מעשים אותכם במצב הזה, אלו מהמצבים שאתה פשוט נישאב לתוכם.

וזה ממש ממש לא משנה כרגע מי אשם ומי צודק.

זאת השורה התחתונה של השירשור הזה מפחינתי.

בכל מקרה תהנו מהרכב, וסעו בדרכים טובות זה הכי חשוב.

עוד חצי שנה תביטו לאחור, ותביטו על הרכב ותבינו שזה היה אנרגיות לחינם.

פלג_

פורסם

נסיון אישי - לפני כשנה וחצי רכשתי הונדה מ"אוטו סנטר", שהיא כידוע זרוע מכירת המשומשות של קבוצת מאיר.

האמת - גם אני לא מומחה גדול, ייתכן מאוד שלא בדקתי כל מה שיש לבדוק ברכב. אבל הבחנתי שהגומייה הגדולה שיש סביב כל החלק הפנימי של הדלת (על מרכב הרכב, לא על הדלת עצמה), קרועה.

הפניתי את תשומת ליבם, ובמקום שלפו לי גומייה חדשה והחליפו.

מה אני רוצה לומר? (למרות שמדובר בפגם זניח יותר ולמרות שמדובר ברכב מיד ראשונה ולא חדש)

1. שאם אני, ללא כל נסיון בבדיקת רכב בעת קבלתו, הבחנתי בפגם כזה פנימי, קשה לי להאמין שלא מבחינים בפגמים מהסוג שהמשרשר מדבר עליהם.

2. לדעתי בקבוצת מאיר על כל שלוחותיה דווקא יש שירות לא רע, ונראה מהשתלשלות המקרה שהם פשוט משוכנעים שהפגם לא היה קיים במסירת הרכב ובכל זאת מנסים להתפשר עם הלקוח ולא מנפנפים אותו (מה שייתכן שמותר להם משפטית, לאור החתימה על שביעות רצון בשעת המסירה).

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
התגובה שלך ממחישה יותר מכל את חוסר הגמישות הכל כך אופייני עליו אני מלין. אני לא בא מהתחום שלכם, אבל אני מכיר אותו קצת, לא רבים הלקוחות שמגיעים עם תלונות כאלו, לא צריך לסגור שום בסטה, לכל מקרה נסיבותיו המיוחדות וודאי לא חייבים לאמץ גישה של ייקוב הדין את ההר, גם כשאתה משוכנע שהצדק איתך. הדרך הנכונה היא לאמץ גישה כזו שתשאיר לקוח מרוצה, אפילו אסיר תודה, ליבואן שנוהג איתו לפנים משורת הדין והולך לקראתו באופן מקסימלי. עכשיו יש לך ענין גם עם לקוח שאינו מרוצה, "בטוח" שדופקים אותו ומתמקחים איתו על מה שלדעתו מגיע לו, גם עם לא מעט קוראים שרואים את השתלשלות הדברים וחלקם לפחות חושב שהלקוח הזה צודק. די אם תפסיד לקוח אחד בגלל הצמיג הזה בכדי ששכרך ייצא בהפסדך. פשוט מצער לראות אנשים שאמורים להיות מנוסים, אפילו מבינים דבר או שניים ועדיין מתנהגים כמו טירונים מושלמים בכל הקשור לקשר נכון עם לקוחות, ודאי בתחום שלכם.

+1000

לפעמים על קטנוניות מטופשת כזאת, חברות סתם מפסידות לקוחות.

פורסם

אני עדיין לא מבין איזה אנשים שיווק ומכירות יושבים שם במאיר, מה הם לא מבינים שהנזק התדמיתי שיגרם ליבואן בעקבות הסיפור הזה גדול פי כמה וכמה מה3000 שקל האלה? :|

אם לחברה היו אנשי מכירות איכותיים שחושבים כמה צעדים קדימה המחלוקת היתה נסגרת כבר ממזמן בין הצדדים, רק שהלקוח לא יפרסם בפומבי את המקרה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

TheOne23, תסלח לי אבל זה אומר שכל מי שקצת כועס על יבואן כזה או אחר יוכל לסחוט ממנו רכב חדש בתמורה להבטחה שלא יפרסם שום דבר בCF?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...