Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לא בסדר במה ש-asafasraf רשם? גם בסוף הוא ציין שיהיו עם הלקוח בקשר וינסו להגיע לפשרה שתתאים גם ללקוח.

מהכירות של המון שנים עם יבואן הונדה, השירות שלו הוא בין הטובים, אם לא הטוב ביותר בין יבואני הרכב בישראל.

כולם שוכחים את האחריות שיש לרוכש הרכב. מה עם החתימה שלו ע"ג הטופס? היא לא חשובה?

כולם גיבורים גדולים כשזה לא קורה בחלקת האלוהים הקטנה שלהם. מעטים האנשים שהגיבו כאן (אם בכלל) שהיו מחליפים ג'אנט וצמיג אם הם היו במקום היבואן.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב את זה שאני לא מבין מי קונה עונדה סיויק ב150 כשב159 יש סקודה סופרב מאובזרת.

אני לא חושב שהיבואן חייב לך משהו-חתמת על טופס,קיבלת את הרכב,עכשו הוא שלך וכל מה שקורה איתו על אחריותך.

אולי באמת השריטה היא מכת חניה שאתה ביצעת ולא היבואן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מה לא בסדר במה ש-asafasraf רשם? גם בסוף הוא ציין שיהיו עם הלקוח בקשר וינסו להגיע לפשרה שתתאים גם ללקוח.

מהכירות של המון שנים עם יבואן הונדה, השירות שלו הוא בין הטובים, אם לא הטוב ביותר בין יבואני הרכב בישראל.

כולם שוכחים את האחריות שיש לרוכש הרכב. מה עם החתימה שלו ע"ג הטופס? היא לא חשובה?

כולם גיבורים גדולים כשזה לא קורה בחלקת האלוהים הקטנה שלהם. מעטים האנשים שהגיבו כאן (אם בכלל) שהיו מחליפים ג'אנט וצמיג אם הם היו במקום היבואן.

יש כאן אנשים שמכירים את היבואן בדרך זו או אחרת וגם טוענים שמכירים את הסיפור.

מישהו מהטוקבקסטים או מאלה שמכירים את היבואן ואת הונדה ואת הסוכנות ואת כל הונדה העולמית הזכירו במקרה שההורים שלי הביאו לסוכנת שוקולדים כאות הערכה? אני לא רוצה להתעסק בקטנות כי זאת לא הנקודה.

זאת פעם רביעית שהורים שלי קונים הונדה, הם מכירים את הרכב ואת הסחורה.

תקלת הטנק דלק גם היתה במהלך נסיעה?

לכל המקושרים, אני ממליץ לבדוק שוב את המצב, ללמוד שוב על האופי של ההורים שלי.

הם עשו טרייד אין להונדה הקודמת תמורת ההונדה החדשה, ביום שהחליפו בין ההונדות אבא שלי שטף את הישנה והשאיר כמות דלק שתספיק להרבה מאוד ק"מ כי הוא מאמין שמי שקונה ממנו את האוטו צריך להיות מאושר.

אז שוב אני פונה לכל המקושרים להונדה, כמו שאני יורד לפרטים ככה אני גם מצפה מכם ובכלל מכל המגיבים ולא רק בשרשור הזה.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אף אחד לא חושב שאביך לקוח גרוע והעובדה שרכשתם את ההונדה הרביעית שלכם אומרת הרבה עליכם וגם עלינו. שוב אני אומר, ננסה לפתור מחר את הסוגיה לשביעות רצונך.

פורסם

למען האמת לא קראתי שום תגובה רק מה שרשמת ואוסיף שקניתי ולוסטר שקיבלה בדיוק את האותה השריטה המדוברת ותיקנו את זה בלי ליידע את הקונה , ובבדיקה גילו לי את זה ורשום שהאוטו לא עבר תאונה לא נגעו באזור לא פתחו ולא כלום פשוט צבעו שם וזה מופיע תחת צבע בעמוד כי זה האיזור העמוד

אז עדיף לך לא לצבוע!למרות שבמכון בדיקה אמרו לי שזה או פאק בייצור או שריטה מהחברה שתיקנו בלי ליידע

עדיף להשאיר ככה :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

מזה אתה מתעצבן?

שילמתי על הרכב שלי 148K , והרכב עבר פוליש לא מקצועי ללא ידיעתי לפני שקיבלתי את הרכב + שריטה מעל לידית הנהג.

לא התלוננתי , זה ישראל , זה מה יש...

פורסם

לטעמי יש כאן צרכנות גרוע.

פעם ראשונה, טעות בכדאיות בעת רכישת הרכב הנ"ל במחיר מגוחך.

פעם שניה, כאשר חתם אביך חתם על טופס מסירת הרכב(בלי להבחין בכזאת מכה?).

באופן אישי, אני לא מבין איך אפשר לפספס מכה מסוג זה? הריי כאשר נמסר אלייך רכב חדש, אתה בודק שהכל תקין לא?

אני מקפיד לבדוק את הצמיגים, את תאריך היצור ולבדוק שכולם מאותו סוג ובעלי אותו קוד מהירות.

לא צריך "להבין" ברכבים כדי לראות מכה.

מצד שני, כל הכבוד להונדה שמציעים ג'אנט חדש(מחיר של 3K הוא מקובל לג'אנט מקורי). אבל אני לא מבין למה מחייבים אותך

לקנות אצלם את הצמיג.

עצה שלי להונדה - אם אתם לוקחים אחריות תנו לו גם ג'אנט וגם צמיג. גם ככה עשיתם מכה שמכרתם לו את הרכב.

פורסם

בכזאת מכה?! פאקינג שריטה קטנה על הג'אנט. הוא היה צריך לעשות זום X10 עם המצלמה כדי לראות משהו. אני כל פעם נדהם מחדש מהיכולת האנושית לקחת פרט שולי ולנפח אותו מעל לכל פרופורציה אפשרית. שוב, זו שריטה על הג'אנט. עוד יומיים הוא יעשה חמישים שריטות כאלה בחנייה אחת לא מוצלחת בת"א.

אפשר להתווכח אם הוא קיבל ככה את רכב או שעושה גרם לשריטה בלי לשים לב, אבל זו עדיין שריטה קטנה על הג'אנט שלא פוגעת ב-0.0000001% על התפקוד של רכב. חבל בכלל על הזמן והעצבים. אני בטוח שאם בן שלו לא היה עובר עם זכוכית מגדלת על הרכב כמו חוקר זירות פשע אחרי ניסיון חיסול של עבריין בכיר ומדליק את האבא, אבא שלו אפילו לא היה שם לב.

בקיצור אנשים עם הכל האהבה לרכבים יש גבול. קחו דברים בפרופורציה. רכב חדש, ריח חדש, נוסע מעולה, אחריות. תפסיקו לחפש פגמים קטנים וזניחים כי אתם תמיד תמצאו אותם.

פורסם

לצערי, נראה כאילו בזמן האחרון הפורום הפך לפורום עזרה בסחטנות.

אבא שלך קיבל רכב וחתם על טופס שהרכב תקין ולשביעות רצונו.

ממש לא משנה לאיזה סוג אנשים אבא שלך משתייך ומידת היושר שלו, הוא חתם על הטופס שיעמוד מאחורי החתימה שלו!

לאחר שהוציא את הרכב מהחברה לקח אותו לבן האהוב שלו להראות לו את הרכב.

הבן, שאוהב לחפש בציציות, אמר לאבא שלו: "חבל שלא לקחת אותי למסירת הרכב, בוא אני יבדוק האם הכל תקין (מעט מידי, מאוחר מידי)"

עשית סיבוב וגילית שריטה ברכב, ועוד שריטה בג'אנט [את החתך בצמיג לא ראית לדבריך, ציטוט "הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי)"]

בתור בן טוב, הדלקת את אביך, ביאסת לו את התחת (סליחה על הביטוי), והכנסת אותו למוד מלחמה, כאילו מינימום מסרו לו סיוויק 2010 במקום 2012.

פניתם לסוכנות ומאוד מהר קיבלתם תשובה שהם מוכנים להתחלק איתכם בנזק (שלא הוכח, וגם לא תוכלו להוכיח שהיה בעת מסירת הרכב), כאשר הם נושאים בעלות הג'אנט (מחליפים לכם אותו בגלל פאקינג שריטה קטנה) ואתם אמורים לרכוש מכיסכם צמיג חדש.

לדעתי ההצעה הוגנת פלוס פלוס!

כאן נכנס הפורום בתור כלי להפעלת לחץ על היבואן/סוכנות,

אתה פותח שרשור בפורום רכב גדול מאוד, מגלה פרטים חסרים ומצייר תמונה חד צדדית ללא גילוי הצד השני.

לאחר מכן אתה דואג ללבות את האש כל מספר שעות, ולא פוסח גם על הזדמנות להיות קצת drama queen (אישתי ההרבה הייתה יכולה למות בתאונה כתוצאה מהצמיג הפגום. :roll:) ומקווה שהשרשור יתפוס תאוצה ואולי גם מישהו מצד היבואן יראה אותו..

והופ, בא לציון גואל, אולי תצליח לסחוט גם איזה צמיג מתנה ואולי גם טיפול חינם ושטיפה...

נמאס לי כבר מלקרוא שרשורים כאלו!

אני בטוח כי כמוני ישנם עוד לא מעט חברים נוספים אשר אין להם כח להגיב.

בתור אחד שחבר בועדה אשר מאשרת פיצויים ללקוחות בהיקפים של מליוני שקלים בשנה, הרשה לי לומר לך שאתה פועל בחזירות.

ללא כל הוכחה מצדך, החברה מוכנה ללכת לקראת ההורים שלך, וזאת בתור לקוחות נאמנים, ולהציע להם פיצוי של 75% מהנזק.

אתה (ככל הנראה) שכנעת את אביך שזה לא מספיק וע"י לחץ קטן, וכמה מילים ברשת, ניתן להוציא פיצוי מלא.

אני אישית, אם הייתי במקום היבואן, הייתי מוסר לך מסר כי זו ההצעה האחרונה ובתנאי שתרשום באותו הפורום בדיוק תגובה המנקה את שם החברה ומוכיחה את יושרה, אם לא תגיד שלום גם לפיצוי זה ועזוב אותי בשקט.

המונח "הלקוח תמיד צודק" כבר מזמן לא נכון.

*למען הסר ספק, אין לי ולא יהיה לי שום קשר לתעשיית הרכב בכלל וליבואן הונדה בפרט.

אז אל נא תעשה ניסיון נלוז לסובב את תגובתי כנגד יבואן הונדה, כפי שכבר עשית בשרשור מספר פעמים.

פורסם

ממש לא משנה לאיזה סוג אנשים אבא שלך משתייך ומידת היושר שלו, הוא חתם על הטופס שיעמוד מאחורי החתימה שלו!

הבן, שאוהב לחפש בציציות, אמר לאבא שלו: "חבל שלא לקחת אותי למסירת הרכב, בוא אני יבדוק האם הכל תקין (מעט מידי, מאוחר מידי)"

עשית סיבוב וגילית שריטה ברכב, ועוד שריטה בג'אנט [את החתך בצמיג לא ראית לדבריך, ציטוט "הג'נט היה חלק שרוט עם דפיקה רצינית ושריטות (הגלגל היה נקי)"]

בתור בן טוב, הדלקת את אביך, ביאסת לו את התחת (סליחה על הביטוי), והכנסת אותו למוד מלחמה, כאילו מינימום מסרו לו סיוויק 2010 במקום 2012.

פניתם לסוכנות ומאוד מהר קיבלתם תשובה שהם מוכנים להתחלק איתכם בנזק (שלא הוכח, וגם לא תוכלו להוכיח שהיה בעת מסירת הרכב), כאשר הם נושאים בעלות הג'אנט (מחליפים לכם אותו בגלל פאקינג שריטה קטנה) ואתם אמורים לרכוש מכיסכם צמיג חדש.

אתה פותח שרשור בפורום רכב גדול מאוד, מגלה פרטים חסרים ומצייר תמונה חד צדדית ללא גילוי הצד השני.

לאחר מכן אתה דואג ללבות את האש כל מספר שעות, ולא פוסח גם על הזדמנות להיות קצת drama queen (אישתי ההרבה הייתה יכולה למות בתאונה כתוצאה מהצמיג הפגום. :roll:) ומקווה שהשרשור יתפוס תאוצה ואולי גם מישהו מצד היבואן יראה אותו..

והופ, בא לציון גואל, אולי תצליח לסחוט גם איזה צמיג מתנה ואולי גם טיפול חינם ושטיפה...

בתור אחד שחבר בועדה אשר מאשרת פיצויים ללקוחות בהיקפים של מליוני שקלים בשנה, הרשה לי לומר לך שאתה פועל בחזירות.

ללא כל הוכחה מצדך, החברה מוכנה ללכת לקראת ההורים שלך, וזאת בתור לקוחות נאמנים, ולהציע להם פיצוי של 75% מהנזק.

אתה (ככל הנראה) שכנעת את אביך שזה לא מספיק וע"י לחץ קטן, וכמה מילים ברשת, ניתן להוציא פיצוי מלא.

אני אישית, אם הייתי במקום היבואן, הייתי מוסר לך מסר כי זו ההצעה האחרונה ובתנאי שתרשום באותו הפורום בדיוק תגובה המנקה את שם החברה ומוכיחה את יושרה, אם לא תגיד שלום גם לפיצוי זה ועזוב אותי בשקט.

אז אל נא תעשה ניסיון נלוז לסובב את תגובתי כנגד יבואן הונדה, כפי שכבר עשית בשרשור מספר פעמים.

מחזק את דבריך,כל הכבוד!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה מודע לחזירות האמתית בארץ או לא ? חזירות אמתית זה שאתה חייב לטפל במוסך מורשה שהוא במקרה שייך לחברה שמכרה לך את הרכב . ואת החלקים רק מהם, במחירים מופקעים, וגם הם שייכים ליבואן עצמו . או שהם מוכרים ללסינג במחיר מופחת ואני הלקוח משלם על ההנחהו אח"כ הם מוכרים אותו אחרי תאונה ללקוח תמים ודואגים שחלילה לא יעבור חוק במדינה של שקיפות מלאה כמו בכל מדינה מתוקנת . זאת חזירות אמיתית !

בלי להיכנס אם הלקוח צודק או לא .

אני יודע שהתנהלות נכונה הייתה בלי להתווכח בכלל, לתת ללקוח צמיג וג'אנט חדש לשביעות רצונו של הלקוח . בארה"ב הוא לא היה צריך לדבר ובכלל לא להגיע למקום מעין זה, פשוט היו מחליפים לו את הגלגל .הרי ידוע בארץ שיש כאן דברים שלא יאמנו בתחום הרכב והרשימה ענקית .

ועוד מילה אחת, אני מכיר את בעל הסוכנות במעלות הרבה מאוד שנים . אני חושב שהוא אדם טוב לב ואכפתי .

פורסם

לפי החוק זכותך המלאה לטפל ברכב בכל מוסך מורשה משרד התחבורה (כלומר בעל רשיון עסק לניהול מוסך) בישראל.

כמובן כאשר תבקש לממש את האחריות, חובת ההוכחה תהיה עליך לגבי טיפול ברכב לפי הוראות היצרן.

אבל זה אפשרי.

רכוש את החלפים מחו"ל, שמור את הקבלות, וטפל לפי הוראות היצרן בדיוק. (עם קבלות מפורטות).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני יודע שהתנהלות נכונה הייתה בלי להתווכח בכלל, לתת ללקוח צמיג וג'אנט חדש לשביעות רצונו של הלקוח . בארה"ב הוא לא היה צריך לדבר ובכלל לא להגיע למקום מעין זה, פשוט היו מחליפים לו את הגלגל .הרי ידוע בארץ שיש כאן דברים שלא יאמנו בתחום הרכב והרשימה ענקית .

למה אתה חושב כך?

אם נתרכז בעיקר ונתעלם מכל התפל שרץ בשרשור אז:

לזכות האבא עומדת העובדה שהרכב היה בבעלותו זמן קצר מאוד ומבחינה סטטיסטית סביר להניח שהגלגל נפגע באחד משלבי העברת הרכב מהיצרן לידיו.

לחובת האב עומדת עובדת חתימתו על אישור קבלת הרכב במצב תקין, כמו גם העובדה שכל אדם סביר היה מבחין בנזק.

טענת "ההתרגשות" של האב במעמד המסירה איננה קבילה בעיני כיוון שבאותה המידה הוא יכל להתרגש במהלך הנהיגה הראשונה ברכב ולפגוע בגלגל מבלי להרגיש בכך (כי הוא מתרגש - זוכר?).

איך שלא תהפוך את זה, אם אני הייתי צריך לפסוק בעניין הייתי הולך על פשרה ובמובן הזה היבואן יותר מהוגן.

פורסם

אני גם עוקב אחרי השרשור הזה. מודה שקראתי רק את רובו ולא את כולו.

אבל במקרה הזה, אני חושב שהצעת היבואן היא סבירה ודיי הוגנת.

נכון, יכלו ללכת לקראת עוד קצת, אבל אל תשכח שהם לא יכולים להיות

בטוחים שזה באמת קרה אצלם, וכרגע הם לא יכולים לבוא בדרישה לאף גורם

אחר, כמו המוביל, מחסן וכד', מה שאומר שכל הנזק הוא עליהם.

אני מבין את ההרגשה שלכם, וגם לא חושב שמשהו נעשה במזיד, אבל קורה

ויכול להיות שבאמת הנזק נגרם ע"י אבא שלך, וזה בלי שהוא שם לב. האמן לי שזה קורה!

תוסיף לזה את העובדה שהוא חתם על טופס השחרור, והוא לא בדיוק אדם

שאפשר לטעון לכך שהוא היה במצב נפשי/שכלי/פיזי שאינו מאפשר לו לחשוב

בבהירות, ותקבל את הסיכום שכדאי שתקבל את פשרת היבואן, ותמשיך הלאה.

לפעמים צריך לדעת לוותר קצת, ולהמשיך בחיים. הרי ממילא במדינה שלנו,

עוד שבוע/חודש/שנה, יבוא איזה בן *#*ה, וישרוט/יעקם/יתלוש/יזיק בצורה

כלשהי לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...