Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SLAVA - מצטער, אבל ההודעה שלך לא תורמת יותר מדי, חוץ מאיום מרומז אני לא רואה יותר מדי תוכן בזה.

אתה חבר כאן כבר המון שנים, אבל שתדע שאם משתמש אחר היה כותב את ההודעה הזאת זה היה נשמע כמו ניסיון נואש לגרום לבחור לאכול את הצפרדע ולשתוק על ידי איום בכך שאם לא זה ייגרר להליך משפטי שאין לאף אחד כוח אליו.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
SLAVA - מצטער, אבל ההודעה שלך לא תורמת יותר מדי, חוץ מאיום מרומז אני לא רואה יותר מדי תוכן בזה.

אתה חבר כאן כבר המון שנים, אבל שתדע שאם משתמש אחר היה כותב את ההודעה הזאת זה היה נשמע כמו ניסיון נואש לגרום לבחור לאכול את הצפרדע ולשתוק על ידי איום בכך שאם לא זה ייגרר להליך משפטי שאין לאף אחד כוח אליו.

תודה על החיזוק, זה לא האיום הראשון שקבלנו.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
לכל מי שעוקב, שיבין שמתנהלים מולינו באיומים, ועל מה?

על כך שקבלנו מוצר פגום ואנחנו אשמים בזה.

הגדולים תמיד יהיו חזקים על הקטנים.

אביך חתם על מסמך יעודי שהוא מקבל מוצר תקין, מה הוא רוצה עכשיו? איפה המילה והחתימה שלו?

מחר תבוא לסוכנות עם מכסה מנוע עקום וגוש שבור ותגיד שכך הם קיבלו את הרכב אבל המההתרגשות של רכישת הרכב הם לא שמו לב ולאבא שלך יש מילה וזה לא קרה אצלו!

עכשיו בגלל שהרסו להם את החוות רכישת הרכב החדש, שיתקנו מיד על חשבונם את התאונה.

פורסם

אחרי שקראתי את כול הדיון אני אתן את דעתי.

1. במידה ובאמת קיבלת את הרכב ככה אתה צודק מאה אחוז - אבל באמת שאתה חייב להבין את החברה בצורה כולשהיא, עם ישראל זה עם ישראל ואין מה לעשות, כול המדינה הזאת תחמנים, ואם יאמינו לכול אחד הם יפשטו רגל אחרי חודש.

אתן לך את זה מנקודת מבט שלי - עבדתי בחברת סלולר כנציג שירות טכני כשנה וחצי (התפטרתי מהגיהינום הזה לא מזמן) - במסגרת התפקיד שלי החלפתי מאות אם לא אלפים של מכשירים ללקוחות לחדשים מהקופסא לאחר שקנו לדוגמא אייפון חדש ואחרי יום הוא התגלה שהוא תקול, אז במקרים מסויימים מחליפים לחדש במקום במידה ובאמת אין על המכשיר שום נזק שניראה לעין, גם תחת זכוכית מגדלת, והוא לא שבור.

אבל - ופה זה האבל במתאים לסיפור שלך -

היו מאות מקרים שלקוחות היו חוזרים אחרי יום עם אייפון שבור עם שבר רציני והיו טוענים בכול תוקף, בצרחות, ובאיומים ובלאגן מטורף בסניף שככה הם קיבלו את המכשיר מהקופסא.

עכשיו בוא תבין אותי לרגע - אתה בתור לקוח קיבלת ממני מכשיר (במקרה הזה נקביל לרכב), פתחתי לך אותו מול העיניים מקוספא אטומה בוואקום (כלומר חדש לחלוטין - אין סיכוי לשבר כולשהוא) הסברתי לך עליו, הסתכלת עליו, חתמת שאתה מקבל אותו, יצאת מהסניף לדרכך שמח וטוב לב, אחרי יום אתה חוזר ואומר לי שהוא שבור והוא היה ככה?! לא מתקבל על הדעת. מתנצל להגיד לך שפה אני יכול להבין את הונדה, נכון שבמקרה שלך זה מרגיז ומעצבן כי לטענתך הנזק לא נגרם על ידך או על ידי אביך.

אבל שוב - זאת טענתך, אין שום הוכחה עליי אדמות שתוכל לספק שהרכב נמסר לך ככה, במיוחד שאביך חתם על הנושא.

ואם המילה שלו זאת מילה כמו שאתה טוען בתוקף והיושר מעל הכול, אז מתנצל להגיד לך, הוא חתם על טופס שהוא כחוזה מחייב, אם היו לו תלונות זה היה אותו הדבר, החברה הייתה מחויבת מולו לתקן/לסדר/להחליף מה שצריך.

ופה אני רק אגיד גם שבמידה ואתה מכיר את אביך כמו שהוא, אסור היה לך בתכלית האיסור לשלוח אותו לבד לקחת את הרכב מהסוכנות. זה כמו בדיוק שאבא שלי אפילו לא מדבר בטלפון עם חברות סלולר/הוט/יס/אינטרנט למיניהן/וכדומה, כי הוא פשוט לא מבין בזה וסתם מסבנים אותו, הוא למד מאז שעבדו עליו פעם אחת משפט מאוד חשוב - "תדברו עם הבן שלי, קוראים לו XXX והמספר טלפון שלו הוא......."

2. אתה דיי מגזים מהסיפור, נכון שהצמיג פגום, לא צילמת אבל אם הוא עם צמיג חליפי אז הגיוני ומתקבל על הדעת שהצמיג פגום אם יש כזאת חריטה על הג'אנט, אבל שוב אחזור על זה, זה נזק שקרה לרכב לאחר שהוצאת אותו מהסוכנות, מצטער על הבוטות: להונדה זה לא אמור לעניין שערה אחת על הראש. לדעתי האישית - הוצאתם סכום מטורף על הרכב, הציעו לך פיצוי, במקום להיכנס לבלאגן, בתי משפט וכדומה, שיעלו לך זמן, כסף, ועצבים.

קח את ההצעה של הונדה לצמיג וג'אנט חדש, תנסה אולי להוריד אותם במחיר של הצמיג, חוץ מזה אני באמת אומר לך בלב שלם ובשיא הכנות שאתה לא תוציא מהם לדעתי כלום. אבא שלך חתם על מסמך, יצא מהסוכנות וחזר אפילו אחרי שעה עם נזק, מבחינת כול בית משפט בעולם האשמה על הנזק היא עליכם ועליכם בלבד. לא צריך להיות עורך דין כדי להבין את זה.

ובמשפט קטן לסיום ובאמת שלא בא להתנשא חלילה פשוט תקראו את זה בנימה של לנסות להסביר - אם לא עבדתם עם לקוחות עם ישראל היקרים אתם לא תבינו למה רשמתי מה שרשמתי ולמה הונדה מתנהגים ככה.

תנסו גם לחשוב במונחים של חברה גדולה ולא כ"אני משה והוצאתי רכב מהסוכנות היחידה שיש להונדה בעולם ואני הלקוח היחיד שלהם והם חייבים ליפול ולנשק את רגליי כשאני מגיע לסוכנות", הם מוסרים בוודאי כמה עשרות מכוניות ביום כחברה, אם לא יותר, בשביל זה יש מסמכים שחותמים עליהם במסירה, מכיוון שנציג מסירות לא יכול לזכור כול לקוח ולקוח.

חתמת? שיהיה לך בהצלחה בהמשך, ויום ניפלא.

פורסם
דניאל, אתה מיתמם.

אוי אוי אוי, הרסו לי את חווית הקנייה וקריעת הניילונים...פעם הבא ננסה לא לפגוש מדרכות עם רכב חדש.

או

אני מתמם או שאביו של פותח השרשור מתמם?

פורסם

אני ממש אבל ממש לא מנסה לאיים על אף אחד כאן, פשוט לאחר שראיתי את העובדות שהציג בפני מנהל הסוכנות אני בסה"כ רוצה לטובתו של חבר הפורום, כי גם אני הייתי בסיטואציה דומה מאוד לשלו ואכלתי בסופו של דבר מזה כפה של החיים שעכשיו אני נזהר בכל שטות שדומה לזו.

בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אתה בא יום לאחר קבלת רכב חדש עם שריטה עמוקה בג׳אנט וצמיג עם חתך של יותר מ-5 ס״מ ומפיל את האחריות על כל העולם ואשתו, רק לא עליך ועל אביך. בחלק מהחברות האחרות היו שולחים אותך לטופס שחתמתם עליו, כאן באה חברה ונתנה לך ג׳אנט חדש על חשבונה וזה עדיין לא מספיק.

פורסם
אתה בא יום לאחר קבלת רכב חדש עם שריטה עמוקה בג׳אנט וצמיג עם חתך של יותר מ-5 ס״מ ומפיל את האחריות על כל העולם ואשתו, רק לא עליך ועל אביך. בחלק מהחברות האחרות היו שולחים אותך לטופס שחתמתם עליו, כאן באה חברה ונתנה לך ג׳אנט חדש על חשבונה וזה עדיין לא מספיק.

מצטרף לזה שמעליי. נדמה כאילו מה שפותח השרשור מנסה זה להכפיש את היבואן. אליו, מצטרפים אנשים שעובדים בחברות מתחרות שרק מנסים להוסיף שמן למדורה והגדיל לעשות "עו"ד" שמציע לשלוח מכתב התראה, לפני שראה את התמונות והראיות, לכאורה ומתעלם מהעובדה שהאב חתם על טופס שבו הוא מציין כי קיבל רכב חדש ותקין לחלוטין.

במקום למצוא פתרון (הצעתי את עזרתי, אבל משום מה הוא העדיף להמשיך ולהתווכח, במקום למצוא פתרון שמקובל על שני הצדדים), הוא עסוק בהכפשות. שוב, אני מציע את עזרתי לפותח השרשור, בכדיי לנסות ופתור את הבעיה אחת ולתמיד.

פורסם
אוי אוי אוי, הרסו לי את חווית הקנייה וקריעת הניילונים...פעם הבא ננסה לא לפגוש מדרכות עם רכב חדש.

או

אני מתמם או שאביו של פותח השרשור מתמם?

יותר גרוע מהיתממות, אם אתה לא מכיר את המקרה הזה ממקור ראשון, על סמך מה החלטת שהוא משקר ?

אין לי היכרות ואני לא מכיר את המקרה ממקור ראשון, אבל גם אם היה מדובר בשקרן, עדיין חורה לי היחס

האוטמאטי לו זוכה כל לקוח במקרה כזה, לפני בירור ובלי קשר בין אם הוא צודק או לא.

פורסם
עם כל הכבוד אני משוכנע שלא נאלצת לקבל שירות בחו"ל על מוצר כל כך יקר. שנית, סביר מאוד שאדם ישרוט את הג'אנט אחרי יום ברכב שהוא לא מכיר את גבולותיו. אני שרטתי את הטאסה בפיקנטו ביום הראשון. קורה. שלישית, הוא קיבל ג'אנט חדש על חשבון החברה. מה עוד אתה רוצה?

לדעתי התגובה קיצונית. כשאני קיבלתי את הרכב הייתה שריטה קטנה על מכסה מנוע. לא עשיתי רעש כי עוד שבוע יבוא ילד ויחרוט על המכסה. (וזה מה שקרה) כנ"ל לגבי הג'אנט. תבדוק את הג'אנט עוד חצי שנה ותמצא עליו חמישים שריטות. רכב זה מוצר מתכלה. מכונה. אתה לא תשמור עליו במצב תצוגה. ההבדל שעכשיו יש לך את מי להאשים אז אתה הולך על זה במלוא הקיטור.

הפוך חבר, אני בטוח שעל מוצר כול כך יקר הייתי מקבל שירות פי כמה וכמה יותר טוב מאשר על מוצרים "זולים" שקניתי(שעליהם השירות היה הרבה יותר טוב מאשר בארץ)

במקום שנציג(או אפילו כמה) יעברו על הרכב ויבדקו כול פיפס ויידעו את הלקוח, משאירים את זה ללקוח ומחתימים אותו על טופס דרקוני. אם הוא יראה ויעיר על ריג'קטים, נחליף, אבל אם הוא לא ישים לב ויעזוב, הרווחנו. שיטת מצליח במלוא תפארתה. ועל זה הם סומכים, על כול אחד שעושה בלאגן על שיטת המצליח הזאת, יש עוד 50 שבולעים את הגלולה המרה.

הוא מקבל ג'אנט חדש על חשבון החברה? מעולה. אבל למה רק בתנאי שהוא יקנה צמיג חדש ב-1000 שקל(לפי מה שהבנתי)??ממש באו לקראתו... בטח קיבלו איזה ג'אנט בחינם מרכב שעבר טוטאלוס ועל הדרך רוצים להשחיל לו עוד קצת דרך צמיג ב"מחיר הוגן".

זה הסיבה למה הרבה מהמוצרים שלי אני קונה ביד שנייה. אם אין עם מי לדבר בזמן צורך בשירות, אז לפחות שאני אשלם פי כמה וכמה זול יותר בשביל התמורה הזאת.

פורסם

אתה יודע מה? טוב שזה המצב ולא נגמר אחרת.

דבר ראשון אני מייצג רק את עצמי ורק את דעתי ולא את אבא שלי, לכן אני לא כותב כאן את כל שרשרת האירועים מהרגע שפתחתי בפורום את הנושא הזה.

דבר שני, אני רוצה להתייחס למשפט הראשון שכתבתי שמודגש באדום.

בהונדה נאמר ע"י הפנאצ'ר מכאר שאסור בתכלית האיסור לנהוג באוטו כאשר הגלגל במצב הזה, אם לא הייתי רואה את הבעיה בג'אנט עצמו כנראה שזה היה אולי נגמר אחרת כשבאוטו יש את הורי, אשתי שבהריון ואני.

תחשוב מה אז היתה הכותרת שכנראה מישהו היה מעלה לפורום או בכלל איך היו נפתחות החדשות.

בתור נציג של הונדה תנסה לדייק בדברים, אני לא מאשים את כל העולם ואשתו כמו שרשמת, אני מתייחס רק לעובדות.

הרכב הוא מאוד יפה למרות שאני באופן אישי לא הייתי קונה ואותו. בתור נציג של הונדה אתה צריך להיות יותר קשוב, בסה"כ אתה מתפרנס מאותם לקוחות. כמו בצבא יש כאלה שינסו להוציא גימלים כי אפשרי ויש כאלה שבאמת צריכים את הגימלים והם לא יקבלו כי יש את אותם אנשים שיודעים לרמאות את המערכת

נכון שיש אנשים שיטענו שיום אחד הם ניסו להניע את האוטו ולא היה מנוע וזה באמת מתייחס לדוגמא שנתתי בשורה מעל.

אני מציע כמו שאחד מהחברים כאן הציע, אפשר ללכת לפוליגרף, מה כבר יש להפסיד?

שאלה לי אליך בתור נציג של הונדה, איך הסניף בטוקיו היה מגיב למקרה כזה אם אכן היה קורה?

פורסם
מצטרף לזה שמעליי. נדמה כאילו מה שפותח השרשור מנסה זה להכפיש את היבואן. אליו, מצטרפים אנשים שעובדים בחברות מתחרות שרק מנסים להוסיף שמן למדורה והגדיל לעשות "עו"ד" שמציע לשלוח מכתב התראה, לפני שראה את התמונות והראיות, לכאורה ומתעלם מהעובדה שהאב חתם על טופס שבו הוא מציין כי קיבל רכב חדש ותקין לחלוטין.

במקום למצוא פתרון (הצעתי את עזרתי, אבל משום מה הוא העדיף להמשיך ולהתווכח, במקום למצוא פתרון שמקובל על שני הצדדים), הוא עסוק בהכפשות. שוב, אני מציע את עזרתי לפותח השרשור, בכדיי לנסות ופתור את הבעיה אחת ולתמיד.

1) לא היתה כאן הכפשה מצידי, כתבתי את העובדות ואיך שהיו הדברים

2) כפי שראית, מנסים לאיים במשפט, למה? אני אישית לא יודע ולא מבין, אני בטוח לא איימתי כי האוטו לא שלי ואני מייצג את עצמי כשאני שם אותי בנעליו של אבא שלי.

3) אשמח לעזרה ממך

פורסם

היצרן היה מתייחס לעובדות שאתה מסרב לקבל. הגעת יום אחרי קבלת הרכב עם הנזק בג׳אנט וחתך עמוק בצמיג והיבואן אשם בזה. מי שטוען שירכיבו ברכב ג׳אנט משומש, פשוט לא מכיר את החוק וסתם נשמע לא רציני.

פורסם
יותר גרוע מהיתממות, אם אתה לא מכיר את המקרה הזה ממקור ראשון, על סמך מה החלטת שהוא משקר ?

אין לי היכרות ואני לא מכיר את המקרה ממקור ראשון, אבל גם אם היה מדובר בשקרן, עדיין חורה לי היחס

האוטמאטי לו זוכה כל לקוח במקרה כזה, לפני בירור ובלי קשר בין אם הוא צודק או לא.

זה בדיוק העניין, לא החלטתי שהוא משקר ואני מסתמך על עובדות כפי שהם מוצגות בשרשור.

אם חתמת על מסמך קבלת רכב, שקבלת רכב תקין מהסוכן ואתה מרוצה מהרכב, אל תבוא אחר בטענות לסוכן, ליבואן וגם לרכב כי קבלת אותו לא תקין. תעמוד אחר מילתך וחתימתך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...