Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הייתי אני עם המקרה הדומה, אך הבעיה היא שהרכב נקנה מאדם פרטי..

אני מחכה למשפט נגדו שיהיה לקראת סוף השנה, אעדכן לאחר קבלת הדין.

פורסם

הטוקבקיסטים שם סתומים בלחץ, באריזת ואקום של קפה שחור בשקית. במחשבה שניה סתומים זו העלאה בדרגה עבורם.

מה יהיה עתיד בני ישראל? אלוהים מה יהיה!? :-o

אופנוען

פורסם
כל הכבוד לאלבר על הטיפול ההוגן.

יש לי רק דברים טובים להגיד על אלבר.

הבעיה היחידה איתם היא שיש להם 3 מוסכים על כל הארץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בעניין הטוקביקסטים , זה משהוא שהורס כל חלקה טובה במדיה הרשתית , פשוט לדעתי יושבים חבורה קבועה של "זקני חבובות" או בחינם או בתשלום , ופשוט על כל מכונית שיוצאת או על כל יבואן זה או אחר , יוצאים אותם מנטורים קבועים ללא כל חשיבה .

חבל שאין מה לעשות הרבה בעניין.

פורסם

אכן אלבר נהגו בהגינות ובחוכמה.

מה שלי נראה מוזר זה איך חברה לא יודעת שרכב שלה עבר 60% יותר קילומטרים. הם לא בודקים את הרכבים שהוחזרו?

מעניין איך היו נוהגים אם לא היה מעורב עורך דין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שגם את הטיפולים הרכב עבר לפי מיילים ולא ק"מ...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני לא מבין למה בכלל שמים טוקבקים לכתבות בכל נושא ?! למה אי אפשר לעשות כתבה בלי שאנשים יוכלו להגיב עליה. שכל אחד ישמור את הדעה שלו לעצמו ...

• תוכן חדש...