Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול S2000

Croc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתה אחת כסופה שתמיד הייתה מסתובבת באזור תעשייה חולון. שייכת לבחור צעיר, עד גיל 30. הוא כל פעם היה נוסע כמו מטורף, חותך נתיבים על מהירות גבוהה וההיי-לייט שכל מכונית אקזוטית (אם אפשר לקרוא להן כך) בדמות פורשה בוקסטר או מיאטה או אינפיניטי ספורטיבית וכדומה הוא היה "מאתגר" אותם לפתיחות והתוצאות היו כמעט תאונה (לפחות בפעמים שאני ראיתי). אם הבן אדם הוא אחד מחברי הקבוצה אז אני ממליץ לכם בחום למסור לו שירגע קצת כי כבר התלוננו עליו מספר אנשים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לגמרי!! :lol:.

חצופים, לא חבל? :evil:

אני שם כשהאישה בעניין והיא הייתה מאוד בעניין כבר שני טיולים ברצף. :lol:

שלי מודל 2008 והכי מבוגרת בחבורה הייתה שנת 2000.

דניאל

MCS 2008

פורסם

לא יעזור, גם אחרי כבר כמעט 13 שנים יש משהו בעיצוב של הS2000 שפשוט עושה לי את זה בטירוף, במיוחד הלבנה\פנינה הזו

נראה שממש נהנתם, מודה מקנא בטירוף :-), כיף לראות התארגנויות כאלו בארצנו הקטנטונת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איזה יופי!

כל הכבוד על הרעיון וההתארגנות.

יש אולי מישהו מהקבוצה שמעוניין למכור את הרכב?

אגב , שאלה...

זאת הפעם הראשונה שאני הולך לקנות רודסטר ומעניין אותי לדעת איך השוק שלהן , של ה S2000 בפרט.

יש אחת ביד2 שחורה יד שלישית שנת 2006.

כל הרכבים שקניתי עד היום לא הייתי מסתכל על יותר מיד שניה מתוך מחשבה שאם אני אהיה יד רביעית יהיה לי קשה למכור בעוד שנה-שנתיים.

מה אתם אומרים? שווה ללכת על זה?

בהנחה שאני אראה אותו , אבדוק אותו והכל יהיה בסדר כמובן.

תודה לעוזרים.

פורסם

על רכבים טובים דורשים מחירים בהתאם.

על רכבים עם הסטוריה בעיתית - המחירים גמישים.

ב-2009 יש היצע יותר גדול ומחירים יותר גמישים - אבל גם מחיר מחירון מתחיל גבוה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...