Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיפוץ בחלקים מקוריים במוסך מורשה יעבור לדעתי אפילו את ה 100K, אבל סט גאנטים אפטר-מרקט, סט קויל אובר, ושאר "קומבינות" בסגנון יחסכו המון כסף ובסופו של דבר יתנו רכב שהוא אף יותר טוב מהמקורי.

מאחר ואי אפשר לעשות כלום בקשר לשילדה (אם בכלל קיימת בעיה) ומאחר ותיקון כריות האויר יעלה הון, המלצתי, להפוך לרכב ראלי או איזה רכב תחרותי אחר (מי אמר דראג רייסינג?)

אם מסדרים את הרכב בחלקים מקוריים מהיבואן by the book כמו שחברות הביטוח צריכות לעשות עם רכב כזה (לא כי הן רוצות, אין להן הרבה ברירה) זה מעל 100K ש"ח, אחרת הן כנראה לא היו משביתות אותו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי זה לא נראית כהרפתקאה אלא סתם התאבדות.

בניגוד לאקזוטיות שבמשך הזמן הנדירות שלהן והעיצוב המרגש שלהן מייצר ערך כלשהו,

כאן מדובר בקופסא מכוערת שהייעוד שלה הוא נהיגה כוחנית.

אחרי נזק כזה, הסיכוי שתמלא את תפקידה היחיד כיאות שואף לאפס. לכן, בשביל מה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אם מסדרים את הרכב בחלקים מקוריים מהיבואן by the book כמו שחברות הביטוח צריכות לעשות עם רכב כזה (לא כי הן רוצות, אין להן הרבה ברירה) זה מעל 100K ש"ח, אחרת הן כנראה לא היו משביתות אותו.

בדיוק.

אחרי השרשור בעניין הגרנדיס מהתאונה הקטלנית,

אני לא מבין איך בכלל מישהו חושב לשקם רכב כזה לצורך נסיעה בכביש.

אבל כמו שכבר כתבו פה - משקם "מקצועי" (כלומר סוחר קומבינטור) יסדר את הפחחות ב10K באיזה כפר, יסדר את המכאניקה בעוד איזה 5K בחלקים גנובים, ימלא עיתונים ישנים במקום כריות אוויר, ויאללה קדימה ללוח יד2. (ק"מ נמוך, לרגל נסיעה לחו"ל, רכב בונבון וכו')

לראלי זה כן יכול להיות רעיון מעניין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נסיון לדריפט שלא צלח לו.

גירד את הקיר כמה מטרים עוד לפני שנפל.

נסיון לחזור לגז,שכנראה הבקרה לא איפשרה לו בגלל מצב ההחלקה?

והרכב לא יד 1 .

הרכב נקנה לראלי ככה הבנתי.

פורסם
תו תו תו תו תו

לראלי זה משהו אחר, אני דיברתי על חזרה לכביש.

גם בקובמינות וחלקי אפטרמרקט 40K זו הערכה אופטימית מאוד.

בכל אופן אני חושב שהאיבו היא יותר מ"קופסת פח לנהיגה כוחנית" וחבל עליה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין מצב להחזיר רכב כזה לכביש בצורה תקינה לגמרי, ושזה יהיה כלכלי.

מחירי חלפים הם מאוד יקרים ונפגעו לא מעט כאלו, חברת הביטוח לא רצה להשבית רכב אם בתיקון של 10K ש"ח+ירידת ערך היא סוגרת עניין. פה מדובר על עלות תיקון מוערכת של 45-50 אחוז מערכו ולכן נקנה ע"י חברת הביטוח (אובדן להלכה).

בתאונה כזו המון עומסים מופעלים על הרכב והטראומה שהוא מקבל יכולה לגעת בהמון חלקים/ חיישנים/ חיבןרים וכו'.

זה שלא בטיחותי לנסוע על רכב כזה בכביש, נראה לי מובן מאליו.

מקווה מאוד גם שלא יחזור בקומבינה כזו או אחרת.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אמרו פה קודם שהרכב נקנה לראלי.

גם אם לא, אני בספק אם נראה אותו על הכבישים או לחלופין ימצא הצנון שיקנה את הרכב מאחר ודיי שרפנו את אפשרות המכירה שלו בלי שידעו את העבר שלו.

ז"א- אני בספק אם יש מישהו שבאמת מעוניין ברכישת רכב כזה שלא גולש בצורה זו או אחרת במועדוני רכב ולא שמע על הנושא, או לפחות לא מריץ חיפוש תחת הדגם שהוא מחפש ותוך שניה עולה על התמונות.

ורק למען הבטחון, לחיפוש עתידי וגוגל, מספר רשוי 32-666-66 או 3266666

עכשיו נראה מישהו מוכר את הרכב לקונה תמים...:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
דווקא נראה לי תת היגוי בבלימה. הגיע מהר מדי לסיבוב, בלימה חזקה והחלקה ישר מחוץ לסיבוב.

האמת, צודק. זה יותר הגיוני. אבל גם מה ש-BIG Y אמר, שזה בגדול מה שאני חשבתי, הוא אפשרי. לא שזה משנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי אמר האיבו האדומה היחידה בארץ הושמדה?

305969_3189997183682_226643355_n.jpg

נלקח לפני כחודשיים בירושלים (מספר הרישוי הושאר עקב העובדה שזה גם ככה לוחית מתחלפת אז זה לא אומר כלום).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

טעות שלי אם ככה? :) בכל זאת הרעידה לנו את התחנת דלק עם הטורבו שלה 8)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...