ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אוטו חדש ומאוד מתלבט בין יונדאי I10 לסוזוקי סלריו. אני עובר מי רכב גדול לקטן יותר כדי לחסוך בדלק ואני יודע שהסוזוקי חסכונית יותר מהיונדאי אבל אני לא יודע על כמה באמת. מעבר לחיסכון בדלק, כל מקום שאני קורא השוואות ביניהם, היונדאי מקבל ציונים טובים יותר מהסלריו, אז אני כבר לא יודע מה לעשות, מצב אחד יש רכב חסכוני ומצד שני רכב שנחשב לאיכותי יותר. אגב אני מדבר רק על תיבות ידניות. אני עשיתי נסיעות מבחן ואת האמת אולי היונדאי ממש טיפה נוחה לי יותר אבל לא משהו קריטי ואבל יחד עם זאת הייתה לי תחושה שהיונדאי יותר "עצלנית" , עושה רושם שממש קשה לה להאיץ, בסלריו לא היה את הבעיה הזאת, היא האיתה טוב יותר מהיונדאי, אבל זה רק היה נסיעה של כמה דקות, אי אפשר להבין לפי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, בעל הרכב שאינו סוחר התחייב בעל פה שהרכב לא עבר תאונה פרט לתאונה קלה בה הוחלף הפגוש הקדמי ואף הראה לנו תמונה לאחר אותה תאונה. מדובר ביד 1 עם 87,000 ק"מ שהייתה ברשות חמתו מטופלת במוסך מורשה מיומה הראשון שרק עברה טיפול 90 אלף לפני 4 חודשים, כך שציפינו לתוצאות בדיקה טובות משמעותית ממה שקיבלנו, הבוחן אף אמר שלדעתו הרכב עבר שתי תאונות והוחלף צד שלם. האם טופס הבדיקה באמת חמור כמו שנראה לי? האם החלפת הדלתות פוגעת בערך ובכמה אחוז? או בקיצור האם הייתם קונים כזה רכב מותנה בתיקון הליקויים כמובן או להתרחק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת maorkr, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכב בשילוב גיר DSG, רציתי לדעת באילו שנים המנוע עבר שדרוג למנוע החדש יותר עם הפחות תקלות ? אני מתכוון עדיין לדגם של ה 180 כ"ס, כמו כן איך התיבה בשנים האלו ולכמה זמן יש אחריות יצרן ל DSG ?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
שלום, אני כרגע נוהג על פורד פוקוס שנת 2006, מחפש אוטו חדש, הבעיה שלי היא שאני לא סגור על מה אני רוצה, יש כסף וטווח דיי גדול ויש מבחר גדול של אופציות במחירים האלה (פעם ראשונה שהולך לרכוש רכב בסכום כזה אבל מעוניין לעשות החלטה מושכלת - זה ממש לא הולך להיות רכב ראשון, אלא 4 או 5 כנראה, ואני כן נוהג להחזיק ברכבים דיי הרבה זמן - חוץ מהפורד הנוכחית, שממש לא מרוצה ממנה) אם תוכלו אני אציין מה מפריע לי בפורד הנוכחית, ואציין מבחינתי מהו הרכב האידיאלי לדעתי (ברור לי שאין כזה דבר) ואם תוכלו להציע מה יש בשוק שהכי מתקרב לזה אני אשמח הדבר שהכי מפריע לי בפורד זה שהוא שותה דלק, בממוצע יש צריכה של 1:9 ולפעמים פחות אני לא בעל משפחה אז אין לי באמת צורך ממשי ברכב משפחתי מ…
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני פתוח את השרשור בשביל אבא שלי , הוא חובב מושבע של סוזוקי והוא רוצה להחליף את הSX4 שבבעלתו ברכב חדש מהחברה , והוא חשב על הסוזוקי ויטרה דגם 4X4 המחיר הוא 135K לחדשה מהחברה , אולי מישהו התנסה עם הרכב ויכול לתת חוות דעת ? האם יש בשוק הקרוסאובר רכבים דומים שמתעלים על הרכב הנ"ל במחיר דומה ?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 5 תגובות
- 706 צפיות
אשמח לדעת קצת על הרכב מבחינת אמינות, האם גם שם זה ה DSG7? האם שם התקלה נפתרה? ובכלל לגבי המחירון של הרכב, הסכומים שדורשים גבוהים(125K) ב 20%-25% מהמחירון (של יד2 95K~, אמנם ללא שקלול אבל ועדיין...). מה המצב האמיתי בשוק? ולמה לשים לב ? תודה! אשמח לדעת ממי שמכר/קנה גם
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שוקל לקנות אודי S4 שנת 2007 , היות ומדובר ברכב לא צעיר ולא זול לאחזקה חשבתי להתייעץ קודם . ברור לי שמבחינת דלק הרכב הולך להיות זללן לא קטן . בנוגע לעלות החלקים אני מבין שהיא לא תהיה זולה , השאלה עד כמה ? היו לי מספר רכבי VAG במהלך השנים השאלה האם יש עלויות חריגות ? חלקים ייחודיים יקרים במיוחד? כמובן שהחשש העיקרי הוא כמובן הגיר , אז עד כמה אני צריך לחשוש ? הרכב לא יהיה רכב יחיד ככה שעלויות האחזקה השוטפות פחות מטרידות אותי , אלא אם תגידו לי שמדובר בעליות קיצוניות לדוגמא מעל STI בשנתונים מקבילים. אם יש מישהו שהחזיק אקזמפלר דומה בשנים האחרונות אני אשמח לשמוע על מחלות ידועות או על כמה הרכב מהנה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
שלום לכולם אשמח לקבל את חוות דעתכם, בעיקר בנושא האמינות וצריכת הדלק, לרנו פלואנס שנת 2011, דגם EX אם 2.0 ליטר מנוע. הרכב מגיע יד ראשונה מפרטי, 85,000 ק"מ, במחיר 50,000 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 763 צפיות
האם עדיף לקנות אחת מהמיניוואן המשפחומטיות אבל ללא תא מטען או אולי כדאי לקנות פולקסווגן טרנספורטר שהוא גם יותר גדול ולפי הסטטיסטיקה יחזיק מעמד הרבה יותר מאשר המיניואן באותו תקציב? כך לפחות ע"פ שיטוטיי ברחבי האינטרנט. תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשוב לי צריכת דלק. שתהיה סבירה. זה נכון שסיריון פחות דלק מהם? עדיף אולי סיריון?.. התקציב שלי אוטומטי גג עד 45 אשמח לתגובות
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות קטנוע 125משומש בהוראת קבע יש חנויות שעושות את זה ? מחפש משהו במרכז אמין תודה ראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול מה ההבדל בניהם חוץ מרמת גימור ואיבזור וצורה טיפלה שונה.. הרפרנס 1.2טורבו עולה 83אלף לעומת הFR 1.0 עולה 105אלף. האם ההבדל הוא בסך הכל 5 כ"ס וטיפלה יופי? או שיש מעבר לזה.. אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת IdoCuper, -
-
טנדר סובארו 2X4
מאת train- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות לעצמי טנדר סובארו ואף פעם לא קניתי כי פחדתי להסתבך עם אחזקה של רכב ישן. בזמן האחרון עברנו במשפחה ארוע של מוות לא טבעי של בן משפחה קרוב וזה גרם לי להפסיק לפחד ולהחליט ללכת על זה. השאלה שלי היא על מה לשים דגש כשאני בודק רכב כזה לפני שאני קונה. האם יש בעיות נפוצות שכדאי להיות מודע אליהן? ומבחינת תמחור יש כל מיני רמות תמחור ואיך יודעים מה מחיר הגיוני. בהנחה שהרכב לא מלוקק ולא סופר מושקע.
הודעה אחרונה מאת train, -
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים ערב טוב, אני לקראת רכישה של סקודה סופרב שנת 2012 דגם אלגנס 1.8 TSI. הרכב הוא יד ראשונה ליסינג פרטי, עבר 79 אלך ק"מ. מצד אחד אני שומע הרבה דברים טובים על הרכב ומן הצד השני הרבה דברים שגורמים לי קצת לחשוש כגון טיפולים מאד יקריים, בעיות במנוע, בעיות בגיר, בעיות של שמן וכו'. הבעיה העיקרית שהרף הבנה שלי ברכבים שואף לאפס. אשמח לעצתכם המלומדת.. ד.א כיום אני מגיע ממאזדה 3- 2005
הודעה אחרונה מאת Yossi Daga, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
במכירת רכב החוק מחייב את הסוחר למסור לקונה במעמד המכירה טופס גילוי נאות. 1. אילו פרטים יש בטופס? 2. האם הסוחר יכול לטעון בדיעבד "לא ידעתי" אם מתגלה טעות במה שנרשם בטופס? נניח אם שיחקו בקילומטראג' לפני שהוא רכש את הרכב, או שהרכב עבר תאונה הוא פשוט לא התעמק בבדיקה, לכן לא ידע. 3. האם גם סוכנות שמוכרת אופנועים משומשים חייבת לתת את הטופס? (אופנוע הוא כלי רכב, לא?) תודה
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, אני כרגע מעוניין למכור את הפאביה הישנה שלי ולהתקדם לרכב חדש. ההתלבטות שלי היא בין ה208 לפאביה החדשה, הפיג'ו כנראה תמכר בימי המכירות הקרובים של פיג'ו באזור ה90K שזה מחיר אטרקטיבי לחלוטין (גרסאת האקטיב, די מאובזרת 1.2 טורבו) לעומת זאת הפאביה בגרסא הבכירה נמכרת באזור ה105K. יש לי איזושהי מחשבה שלא לקנות את הפיג'ו רק בגלל הסטיגמה והמכירה העתידית שלה. מה דעתכם? מה עלי לקחת בחשבון? מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפיג'ו? השימושים שלי הם נסיעות בין עירוניות ארוכות על בסיס שבועי וקצת נסיעות עירוניות.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
מה בעצם רציתי? למה אי אפשר לייצר רכב קטן,ידני,1000 ק"ג מנוע קטן ויעיל 1.6 שטס למעלה בסל"ד 120-130 כ"ס היגוי רגיל ולא חשמלי,בקרות מתנתקות הנאה אחורית אפילו קדמית משובחת סטייל פיזו ראלי או 106 ... ושתעלה 85 אלף שח מקסימום. איזה קיה פיקנטו עצבנית או 108 פיזו זולה וחטובה עם מנוע וביצועים שובבים... או אפילו רנו קטנה ונועצת,אולי פורד פיאסטה RS קטנה וזולה ומנוע אטמוספרי 1.6 ושתעלה בזול? למה בעצם לא מרים אף יצרן את הכפפה??? לא איכפת לי שיהיו פלסטיקים ולא חלונות זכוכית, לא איכפת לי שדיפוני הדלתות יהיו כיסוי גומי או פלסטיק לא מעוצב... לא איכפת לי שלא יהיה מושב אחורי אפילו.... חלונות חשמל ,גם שלא יהיו. לא בא לי להכנס לפרוייקט שלא נגמר ולקחת ישנה אחת מסוף שנות…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כרגע לצד הקורבט יש לי בתור רכב אוטו' שפוי ונינוח יונדאי אלנטרה חבוטה שאומנם מתפקדת נאמנה. חשבתי להעביר אותה תמורת כמה אלפי שקלים בודדים להוסיף עוד כמה גרושים תקציב עד 20K אולי 25 . ולנסות לצוד איזו מרצדס W124 טובה או סדרה 5 E34 או אולי אפילו סדרה 7 זקנה. עכשיו,מצד אחת הרכבים הללו הם תור הזהב בכל הנוגע לאיכות בנייה הרכבה הנדסה,ומצד שני אני מפחד מעוליות אחזקה גבוהות לצד הקורבט ,ברור לי שלתחזק מרצדס בת 25 זה לא בדיוק הונדה סיוויק,אך רציתי לדעת כמה הרכבים הללו אמינים ואם אפשר להגיע איתם למצב לאחר יישור קו של שקט תעשייתי (באופן יחסי) נסיעות בעומס מזגן קיץ בתור העיר כמו דיילי רגילה מבלי לדאוג?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
טיגואן 2013 1 2
מאת yarongti- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים על טיגואן 2013 מנוע 2 ל (180כס) או 1.4 (150)מנוע, תקלות, גיר? מחירון סביב ה 100K, סהכ נראית עסקה משתלמת, או שאני מפספס משהו (בהשווה לשאר הגיפונים למשל או בהשוואה ל גולף/A3 באותו שנתון) תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
- 11 תגובות
- 947 צפיות
אהלן, אני מחפש לקנות רכב סטיישן - חשוב לי שיתאים לשלושה ילדים קטנים מאחור + בגאז' ראוי. הצלחתי להצטמצם ליונדאי i30cw אל מול הפורד פוקוס טרייר. הצעות שקיבלתי בינתיים: יונדאי i30cw: 2010, 150K ק"מ, מליסינג, ב46,000 ש"ח (בטרייד אין על פיאט פונטו 2005) 2012, 88K ק"מ, מהשכרה, 50,000 ש"ח (טרייד אין כנ"ל) 2011, 125K ק"מ, יד 3 מליסינג, 45,000 ש"ח (עם טרייד אין) פוקוס סטייישן: 2013, 85K ק"מ, מליסינג, 2000 סמ"ק, 55,000 ש"ח (*ללא* טרייד אין) 2012, 68K ק"מ, מליסינג, 52,000 ש"ח (*ללא* טרייד אין) 2013, 77K ק"מ, מפרטי יד ראשונה, 61,000 ש"ח (עם טרייד אין) 2012, 97K ק"מ, מליסינג, 58,000 ש"ח (עם טרייד אין). יצויין שהטרייד אין שולי כי הוא א…
הודעה אחרונה מאת mtk12b, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בן 28, ואני מחפש לרכוש רכב חדש או מעט משומש חשוב לי שהרכב יראה טוב, יהיה אמין, חסכן בדלק, שיהיה אוטומט ומרווח לפחות לנהג (אני גבוה) לא צריך שיהיה אוטו ספורט, אבל שיתמודד טוב גם עם נסיעות בין עירוניות אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו תמורת עוד מעט תקציב 10K אשמח גם לשמוע תודה!
הודעה אחרונה מאת Bernoulli, -
-
מכונית עם מזגן חזק 1 2
מאת itzikfr-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
נדרשת מכונית עם מזגן חזק שכנכנסים לרכב מקרר מיד. גודל יכול להיות רכב קטן - סופרמיני או יותר גדול . נסועה נמוכה בעיקר גוש דן. רצוי יפני או יונדאי קיה. תקציב 35 אלף עד 65000 שקל קניה מפרטי או חברת ליסינג גדולה
הודעה אחרונה מאת itzikfr, -
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
שלום, במהלך שיטוטי בחיפוש רכב סופר מיני יד שניה, בתקציב של 60 (מקס 70) K, חשבתי על ג'אז היברדית (הבחירה המעודפת כרגע, היא יאריס באיזור 2013). יש לי כרגע ג'אז היברדית מליסינג, ואני די מרוצה ממנה. תהיתי האם יש השלכות לכך שהאוטו היברדי בטיפולים? האם הדבר מייקר אותם, או מצריך מוסכים מיוחדים ורשמיים במיוחד? וספציפי עבור הונדה ג'אז? תודה!
הודעה אחרונה מאת Klieber, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 900 צפיות
צהריים טובים, אשמח להתייעץ בנוגע להליך מכירת רכב, שכן מעולם לא ביצעתי את ההליך הזה לבד. ברשותי רכב הרשום על שם סבתי, שהעניקה לי אותו במתנה משום שלא הייתה זקוקה לו. לאחר מספר שנים של שימוש, החלטנו למכור את הרכב. שאלה טכנית - יש בידי טופס ייפוי כח חתום על ידה, וצילום ת.ז. שלה - האם צילום ת.ז. שלה וטופס ייפוי הכח מספיקים על מנת להעביר את הבעלות על הרכב לקונה החדש, או האם אני צריך להגיע לדואר עם תעודת הזיהוי עצמה של סבתי וטופס ייפוי הכח? (היא פשוט לא גרה קרוב אליי..) תודה והמשך יום נעים,
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 584 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב יד 2 ומצאתי משהו עם מכות פח שכמובן מתבטא במחיר. העניין הוא שיש מלכוד 22 עם העניין הזה בגלל שאם מתקנים אז אחר כך במכירה אי אפשר לדעת מה היה שם לפני כן.. מה הפתרון והאם יש כזה. תודה
הודעה אחרונה מאת B4 לגיל 40, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה על רכב עבור סטודנטית התקציב הוא בסביבות ה-25K. מעוניינת ברכב קטן אוטומט יש המלצות לרכב מסויים ? האם כדאי לבדוק במגרשים או שעדיף בלוחות ? (אין יותר מידי הבנה במכוניות ). נשמח לעזרתכם,
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
אוטו עד 55K
מאת 1kobico-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 620 צפיות
מחפש אוטו עם מראה צעיר ויפה מה שנקרא "פוזה" לא משהו משוגע פשוט שיראה יפה חשוב שיהיה אמין ויעזור מאוד שיהיה גם חסכוני לא חייב שיהיה ממש חסכוני תודה רבה לכל העוזרים
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני בן 27 עם רישיון 8 שנים היה לי בהתחלה אוטו אטמוספרי עשיתי קורסים של נהיגה מתקדמת וגם את המסלול PRO יש לי ניסיון רק עם גולף gti ואימפרזה gt. חשבתי ללכת על STi או מנגד לאון קופרה. בעניין שיפורים עדיף לקנות אוטו סטוק ולשפר לאט אט או לקנות אוטו משופר ולעשות לו יישור קו. מודע להוצאות האחזקות של הרכבים מה ההמלצה שלכם ?
הודעה אחרונה מאת boomBEACH, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 868 צפיות
חברים, החלטתי להשתדרג לג'יפון (SUV) . 1. רינו וסיטרואן ניראה לי שהתגברו על השם הרע שהיה להם אבל פיז'ו לא.פיז'ו 3008 מצא חן בעיניי! להתרחק?? 2.האם ניסן קשקאי 1200 טורבו עם 115 כ"ס הוא אכן חלש או שזו גם סטיגמה ? 3. לפי ניסיונכם מה כדאי הכי הכי? ההיצע גדול והבלבול גם מודה לכם מקרב לב על ההתייחסויות
הודעה אחרונה מאת GEORGE ARNON, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם הייתי שואל את עצמי את השאלות הבאות , למה דווקא את הרכב הזה אני רוצה? משפחתית חזקה? להכנס לזירת מכוניות הספורט? לא הייתי עושה את הטעות היקרה הזאת. אני קניתי את ה ליאון FR 2016 לפני כחודשיים מתוך אי הבנה בתחום הספורט. חשבתי בהתחלה שהיא שייכת לזירה הזאת, וזאת טעות. אם הייתי מתתיחס אליה כמשפחתית חזקה הייתי יכול להנות ממנה. אבל,אם הייתה לי את הבנה ,והייתי עושה שעורי בית, לא הייתי קונה אותה למטרה ספורטיבית כפי שחשבתי. היא מגיעה עם 180 כ"ס ועם שיפור בעלות של 3500 שח אוכל להגיע איתה ל 230 כ"ס נקי ושלא יספרו סיפורים שיותר.(בקרוב יש גירסה גם לגיר ה DSG עם שפור של עוד 15 כ"ס) כל רכב ספורט אחר חזק יותר ממנה. אני באופן אישי מאוד מצטער שעם רכב כזה אני זנב לשועלים "בעול…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 401 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- sperial
- Markm4
- RBRB
- אהרן ג
- gadik6
- עדי-אל
- eladts
- amosbmw
- אלפרד חיות
- Carjhpua
- asix