Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות רכב סטיישן - חשוב לי שיתאים לשלושה ילדים קטנים מאחור + בגאז' ראוי.

הצלחתי להצטמצם ליונדאי i30cw אל מול הפורד פוקוס טרייר.

הצעות שקיבלתי בינתיים:

יונדאי i30cw:

2010, 150K ק"מ, מליסינג, ב46,000 ש"ח (בטרייד אין על פיאט פונטו 2005)

2012, 88K ק"מ, מהשכרה, 50,000 ש"ח (טרייד אין כנ"ל)

2011, 125K ק"מ, יד 3 מליסינג, 45,000 ש"ח (עם טרייד אין)

פוקוס סטייישן:

2013, 85K ק"מ, מליסינג, 2000 סמ"ק, 55,000 ש"ח (*ללא* טרייד אין)

2012, 68K ק"מ, מליסינג, 52,000 ש"ח (*ללא* טרייד אין)

2013, 77K ק"מ, מפרטי יד ראשונה, 61,000 ש"ח (עם טרייד אין)

2012, 97K ק"מ, מליסינג, 58,000 ש"ח (עם טרייד אין).

יצויין שהטרייד אין שולי כי הוא אולי אולי בשווי של אלפים בודדים.

ההתלבטות הגדולה היא ברמת האמינות. אכלתי מהפיאט הרבה הרבה ח**, ואני רוצה רכב אמין ונוח למשפחה (חסכוני בדלק - יתרון משמעותי). כל השאר - כמו כמה הרכב מרשים וכו' - לא קריטי לי, ברור שאבזור זה פינוק אבל אני לא פריק של העניין. אני נוטה לפוקוס 2000 סמ"ק, אבל רוצה לדעת שלא אפול עם הבחירה הזו.

אשמח לשמוע מה דעתכם,

והאם הפוקוס תהיה קנייה נכונה באמת.

תודה רבה מראש!

פורסם

פוקוס לא, יש ימבה בעיות עם הגיר הדו מצמדי (ששום עדכון תוכנה לא פתר למיטב ידיעתי). חפש את השרשור של misterb על בעיות בגיר עם פוקוס 2.0 טיטניום.

פורסם

גיר ומנוע פשוטים , הייתי מעדיף קיה סיד סטיישן עליה , טיפה יותר חסכונית וזריזה תודות לגיר כפול מצמדים במקום אוטומט ביונדאי (כיום שתיהן נמכרות כחדשות עם אותו גיר ומנוע).

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

יש סיכוי קטן שתיפול על רכב לא בעייתי , אבל לדעתי לא שווה לקחת את הסיכון. ואחרי זה לבזבז זמן במוסך עקב הגיר.

פורסם

גיר , רובוטי בסיד לעומת אוטמט ביונדאי , בסיד פרטיות אחריות ארוכה יותר ויש גם גרסת דיזל.

פורסם

מצטרף לכותבים כאן. תתרחק מהפורד. היא יופי של מכונית ונוסעת נהדר אבל מכיוון שאתה לא מקבל אותה כרכב חברה, תתרחק. לדעתי היונדאי היא אופציה מצויינת.

אני רק מנחש פה אבל מכיוון שהסיד סטיישן פופולרית מאוד בקרב נהגי מוניות, אני נוטה לחשוב שהביטוח עלול להיות גבוה מהרגיל. כמובן שזאת השערה שלי (ע"ע סקודות למיניהן).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אני קניתי i30cw מהשכרה ודי מרוצה. תברר האם מגיעה לך אחריות במסגרת העסקה. האופציה השניה נשמעת יופי. רק קח לבדיקה, ונסה להתקח בקטנה (אני קיבלתי ב 46 מאויס אחרי הצעה ראשונית של 52 )

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?452921-%D7%AA%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8

תקרא, תפנים, תחליט.

יכול להיות שכרכב שני עם אחריות ובמחיר זנות יש אנשים שזה יתאים להם (סבא שלי נניח), אבל אתה קונה רכב שכנראה לא תמכור ואתה לא יודע כמה הוא יהיה במוסך.

פורסם

תודה לכולם. אחרי קצת בדיקה ראיתי שמאד קשה למצוא את הקיה והמבחר מצומצם, אז הלכתי על היונדאי.

מצאתי דרך טריידמוביל 2010, פרטי יד ראשונה ובמצב מצויין (העדפתי מאשר מליסינג או השכרה), שעשתה 88K ק"מ. רצו 47 עם טרייד אין (שהוא שולי כאמור, הפיאט שלי כבר שווה מעט מאד וקשה למכירה), סגרנו על 44. נראה לי סה"כ עסקה טובה.

• תוכן חדש...