Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורט בסכום של 90-100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 27 עם רישיון 8 שנים היה לי בהתחלה אוטו אטמוספרי עשיתי קורסים של נהיגה מתקדמת וגם את המסלול PRO יש לי ניסיון רק עם גולף gti ואימפרזה gt.

חשבתי ללכת על STi או מנגד לאון קופרה.

בעניין שיפורים עדיף לקנות אוטו סטוק ולשפר לאט אט או לקנות אוטו משופר ולעשות לו יישור קו. מודע להוצאות האחזקות של הרכבים

מה ההמלצה שלכם ?

פורסם

אסתי ולאון קופרה אלו רכבים שונים מאוד.

חשוב לציין ששניהם בני כמה שנים טובות, כנראה עברו חיים קשים- תכין הרבה כסף בצד לאחזקה ותקלות לא ידועות.

אתה אוהב גם יציבות וגם קו ישר- לא הבנתי. אתה רוצה רכב שטוב בעיקר בתאוצות בקו ישר, או כזה שידוע בתור התנהגות מושחזת?

איזה גיר?

איזה גודל של רכב (אפשר רכב סופר מיני חם? צריך מקו למשפחה?)

כיוון כללי- הוט האצ'ים מהדור האחרון עולות בסביבות 140K, מניח שיש משהו כמו 208GTI ב-100K.

פורסם

אם אתה רוצה להנות משני העולמות STI, אם קו ישר קופרה.

הSTI מאוד נחותה מבחינת אבזור ובטיחות לעומת הקופרה, וגם יקרה יותר לאחזקה.

פורסם

ההפך, יציבה מאוד. אבל בנהיגה עליה אתה תרגיש כאילו שאתה נוהג ברכבת. בקיצור, לא הכי כיף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...