Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן 2013

yarongti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צודק אבל רכב שמגיע עם בעיות בגיר או במנוע צריך להיות מתומחר אחרת. אלה הדברים הכי יקרים ברכב. מה יקרה יום אחרי תום האחריות? ראה את מגרשי הפוקוס...

אחרי ה 308 ,הגולף היא כנראה הכי מהנה ברמת מחירים זו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
צודק אבל רכב שמגיע עם בעיות בגיר או במנוע צריך להיות מתומחר אחרת. אלה הדברים הכי יקרים ברכב. מה יקרה יום אחרי תום האחריות? ראה את מגרשי הפוקוס...

אחרי ה 308 ,הגולף היא כנראה הכי מהנה ברמת מחירים זו.

אבל רכבי פולקסווגן מתומחרים יחסית טוב בישראל , הגולף למשל , המחיר שלה זול מרוב המשפחתיות בישראל

וגם תסתכל במחירים בעולם , מחיר רכבי הפולקסווגן יקרים הרבה יותר מכל האסיאתיות ובישראל הוא זול יותר ברוב הדגמים

ובעולם אמינות רכבי קבוצת פולקסווגן לא רעה כמו בישראל וזה דולק אצלי נורה אדומה על היבואן -למה רוב הדגמים שנמכרים בישראל מקבוצת פולקסווגן מתקלקלים מהר ובעולם לא ?-

ואז אני חשבתי שמוסכי היבואן עושים דבר ברכב שמקלקל אותו כי הרכבים של המשפחה שלי וגם הרכב שלי אף פעם בחיים שלהם לא טופלו במוסך היבואן , אנחנו תמיד עשינו את הטיפולים במוסך מורשה פולקסווגן , והרכבים שלנו עד היום כמו רכב חדש מהחברה אין בהן שום תקלות

פורסם (נערך)

לא יפה להסיט את הדיון אבל טרם שמעתי על בעיות גיר במזדה חדשה וגם לא ישנה.

כן עלה פה בחור שעובד בחברת השכרת רכב שקשורה עם מוסך צמפיון ואומר שלפי ההשכרות כמות התקלות בגיר גדולה הרבה יותר ממה שמדווח פה בפורום. הפורום אינו מדגם מייצג.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...