Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן 2013

yarongti
שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה אתם אומרים על טיגואן 2013 מנוע 2 ל (180כס) או 1.4 (150)מנוע, תקלות, גיר?

מחירון סביב ה 100K, סהכ נראית עסקה משתלמת, או שאני מפספס משהו (בהשווה לשאר הגיפונים למשל או בהשוואה ל גולף/A3 באותו שנתון)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנתון הזה הרכב לא היה מאובזר ורוב הדגמים נמכרו ללא מערכת מולטימדיה , והדגם הזה מיושן והפנים שלו נראים כמו גולף 2009

אבל הרכב טוב וזאת קנייה לא רעה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא בגלל dsg6 הוא עדיף מהמודל החדש (2016 שמגיע עם dsg7). סהכ אחלה ג'יפון . ניתן להתקין מולטימדיה פרטית . לא רואה יתרון לדגם החדש שנכנס.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא בגלל dsg6 הוא עדיף מהמודל החדש (2016 שמגיע עם dsg7). סהכ אחלה ג'יפון . ניתן להתקין מולטימדיה פרטית . לא רואה יתרון לדגם החדש שנכנס.

מהן הבעיות של ה-dsg. 7 ?

לדגם הנכנס היתרונות העיקריים הבאים: המערכות בטיחות, גודל ובמרווח מאחור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת ה DSG7 היא תעלומה. לא ברור מתי זה קורה אבל הקלאצ'ים בו נשרפים מוקדם מהצפוי . לפעמים ב 45000 לפעמים לא. תעשה פה חיפוש בפורום תראה לבד.

החלפה של קלאצים היא לרוב באחריות אבל שורפת יום במוסך.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בדגמים של השנתיים האחרונות?

אני יודע שיצרנים נוספים משתמשים באותה טכנולוגיה. יצרנים כמו יונדאי/קיה - בטוסון/ספורטאז 1.6 אוטו' (דגם של יונדאי שלא הגיע ארצה).

לא מצאתי כתבות בחו"ל על בעיות מסוג זה בגירים החדשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לא כל המנועים בטיגואן החדש באים עם תיבת ה7 הילוכים יש מנועים שנמצא בהן תיבת ה6 הילוכים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לא כל המנועים בטיגואן החדש באים עם תיבת ה7 הילוכים יש מנועים שנמצא בהן תיבת ה6 הילוכים

צודק. בגרסאות היוקרתיות (200K+ ש"ח) היצרן משתמש בתיבה DSG6 האמינה. בגרסא העממית עדיין זה יהיה DSG7. ראה לדוגמא את האוקטביה VRS או גולף R

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל שידוע לי, כל המנועים בטיגואן החדשה יהיו עם dsg 7.

אני עדיין מנסה לקבל תשובה/להבין, האם אחרי 2014 עדיין יש תקלות בגיר עם 7 הילוכים?

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שנמצא באתר פולקסווגן גרמניה לגבי המנועים לפולקסווגן טיגואן החדש

1.4 tsi act בא עם תיבת 6 הילוכים

2.0tsi בא עם תיבת 7  הילוכים

2.0 tdi בכול הספק 150 ו190 כ"ס בא עם תיבת 7 הילוכים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין מנסה לקבל תשובה/להבין, האם אחרי 2014 עדיין יש תקלות בגיר עם 7 הילוכים?

לפי הנסיון שלי לא נמצא בעיות

לאח שלי יש פאסאט 2012 1.8tsi מיום הקנייה ועד היום לא נתקלנו באף בעייה , לדודה שלי יש פאסאט 2013 גם 1.8 tsi ומיום הקנייה ועד היום לא נמצא אף בעייה , לי יש גולף 2014 1.4 ועד היום לא נתקלתי באף בעייה ואני הולך לשדרג לחדשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה להגיד לך

כל אחד והצאנס שלו , וגם מאזדה חדשה הגיר שלה יכול להתקלקל אם תחפש באינטרנט תראה שכל רכב יש לא בעיות אין רכב שלם , באו נגיד שהגולף שלי תתקלק אני אתקן אותה או אקנה גולף חדשה אני לא אקנה משהו אחר למשל מכונית יפאנית כי היא אמינה , אני אשאר בפולקסווגן כי הוא רכב חזק חיסכוני איכותי וטוב לדעתי פולקסווגן הן מאחד הרכבים "העממיים" הטובים ביותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...