Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל שוב, פעם ראית גטס עם כיתוב GLX?

לדעתי GLX המדובר הוא בסה"כ GLS עם מנוע 1400, מאותה סיבה מתחת לGLS 1600 רשום לך 1.6

אני ראיתי אם אני זוכר נכון מדובר בדגמים עד 2006 , ולנושא תנסי מאזדה 2 , צריכת דלק סבירה, האוטו די חזק, אחזקה זולה

פורסם
אפשר לשים קץ לוויכוח אם קיים דגם GLX.

רצ"ב תמונה "מפי הגבורה" - פירוט מפרט GLX מאתר משרד התחברה - רשות הרישוי.

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/models

[ATTACH=CONFIG]462411[/ATTACH]

נתונים מוזרים למדיי.

בחלק מהgls שם , גם אם 1400 וגם אם 1600, יש בקרת יציבות או שאין, כך יוצא שלפי המפרט שלהם glx וgls עם מנוע 1400 זהים לחלוטין. Esp. Abs חלונות חשמל מראות חשמל ואין סאנרוף.

רק בחלק מהgls או gl Sport (שזה בעצם gls) יש גם סאנרוף.

לכן הנתונים שם לא נצמדים לאמת או מספקים עבורי כהוכחה... מה גם שעדיין לא ראיתי גטס עפ כיתוב glx, ואם אכן היה דגם כזה הייתי שם לב לפחות לאחת כזו, שכן הרכב נמכר בעשרות אם לא מאות אלפים. ברגע שאראה אאמין

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11715033

מצאתי הסבר של דור על ההבדל ברמות גימור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין מהסיבה שהמחירים כניראה היו דומים מאוד,כמו למשל היום הבדל זניח בפיקנטו LX וEX, או ספארק LT ו LT+ הבדלים של 1000 שקל סך הכול,לכן בן אדם פרטי יקנה את המאובזר יותר.

וחברות הליסינג יקנו את הGLF כי הוא הכי זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...