ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 903 צפיות
אהלן. אני מתכוון לרכוש רכב ראשון יד שניה , וההתלבטות שלי היא בעיקר בין מזדה 2 שנת 2008 לעומת פיאט פונטו גרנדה 2007-8. אפשר לקבל חוות דעת על כל אחד מהרכבים? לגבי השימוש הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעה עירונית, חשוב שהאחזקה תהיה זולה ( אני אהיה סטודנט בקרוב ל4 שנים, זמן לא מבוטל). הרכב כנראה ילווה אותי במשך כל התקופה ככה שחשוב לי אמינות ובמידה מסוימת איכות, אף אחד לא רוצה להתקע עם משהו גרוע כ"כ הרבה זמן. חשוב לציין שמאזדה 2 עולה יותר מהפונטו (כ 8000 שח, ממה שראיתי). תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 668 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב סופר מיני/משפחתי אוטומטית, יד2, עם מנוע חזק יחסית (יודע שזה לא מדד אמיתי אבל 0-100 12.5 ומטה). תקציב סביבות 70-80K. דרישות חובה מהרכב: 1. 5 דלתות 2. אוטומטית 3. בקרת שיוט 4. שליטה בשמע מההגה 5. חברה שנחשבת אמינה יתרונות: 1. חסכונית בדלק ראיתי שאפשר לקנות אינסייט 2013 במחירים האלה (מליסינג), איך הדגם הזה? האם עדיף לרדת שנתון או שניים וללכת על פריוס במקום? אני פחות מכיר את ההיצע/יכולות של הרכבים ההיברידיים. כמובן אשמח גם להמלצות על רכבים לא היברידיים.
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בס"ד ברגע הגמר. מתלבט בין 2 רכבים , ניסן טידה 2008/9 ומאזדה 3 2008. מדובר על רכב 2 למשפ' , חשוב שיהיה לו כוח כי הנהיגה היא בעיקר מחוץ לעיר בעליות וירידות. חשוב צריכת דלק ואמינות טיפולים. בנוסף צריך להכיל כמה שיותר מקום עבור כיסאות תינוק ועגלות ולכן התקן איזופיקס זה חשוב ממש. איזה מבין 2 הרכבים עדיף? ( ואני לא נכנס כאן להבדל ברמות הגימור בכל דגם.) . אשמח לעזרה לפני קבלת החלטה. תודה רבה על העזרה יונתן
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם התחלתי להתעניין בג'פ (SUV) עבור אישתי . פעם ראשונה שאני מחפש רכב מהסוג הזה (אני יותר בכיוון של ספינות אמריקאיות) חשוב לי שיהיה לו תא מטען גדול לעגלה של תינוק ותיקים . רצוי כמובן שיצרוך דלק באופן שפוי , אני יודע שבדר"כ הג'יפים האלה לא חסכוניים במיוחד אבל שיהיה סביר (לא בכיוון של שברולט טרייל בלייזר נניח) . שיהיה יפה ורצוי עם סאנרוף מהדגמים שהסתכלתי פחות או יותר משכו אותי : * ניסאן קשקאי 2008 , למרות שהוא נראה ממש פשוט מבפנים , תקנו אותי אם אני טועה , גם אין לו חלון בגג , גם מה ההבדל בין הדגם "אסנטה" ל"ויזה" ? * יונדאי טוסון 2008 , נראה לי שצורכת הרבה ? *סוזוקי גרנד ויטרה 2007 , נחמד לא ? עוד המלצות יתקבלו בשמחה .
הודעה אחרונה מאת EB-86, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ראיתי את רכב שבכותרת יד 1 פרטים עם 80000 מנוע 1600 גיר רובוטי מה אתם יכולים לומר על אמינות של הרכב? אני מודע על סטיגה של המותג. אולי מישהוא בעל ניסיון עם דגם הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת Moshe Goldman, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, בהמשך לאשכול הראשון שפתחתי אני עתיד לקנות רכב שנתון 2012-13 בשבועות הקרובים ומאוד מתלבט.. אני בן 22 שגר בהרצליה ועובד בתל אביב בשעות הרגילות 8-5 ורוצה אוטו קטן זריז וחסכוני כמה שאפשר (מבחינתי מראה ואבזור מוסיף). התקציב מבחינתי הוא עד 60K. בדקתי את האופציות ונשארתי עם: רינו קליאו החדשה 2013 - 0.9 ידנית. סיטרואן DS3 2012. פולו 1.4 2012 / פאביה 1.4 2012-13 ידנית / איביזה 1.4 2012-13 פיאסטה 2013-2014 ידנית (רכב חלש - לא מתקרב לאוטומטי שלהם). מאזדה 2 - אוטו חמוד אבל הכי פחות מושך.. מהרשימה כאן הכי מעניינות אותי הן: ה-DS3 או הפולו. יש למישהו שמכיר את המכוניות הנ"ל עצה?
הודעה אחרונה מאת kingoftheroad123, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 839 צפיות
היי חברים! אני בהתלבטות לא מזמן הייתה לי פיאט שהלך לה המנוע היא הייתה שנת 2003 היא הלכה בין היתר שלא היה נוזל במנוע אבל גם לא נדלקה נורה שהמנוע חם לא משנה זה לא העניין סתם רקע. אני עכשיו חוסך לאוטו חדש ואני מתלבט איזה לקנות אני רוצה לחסוך באזור ה20 ככה אבל לא אכפת לי לקנתו ב10 אם אני מוצא משהו טוב רציתי לשאול אתכם מה דעתכם? לקנות רכב בשנתון נמוך כמו 2002-2004 שהוא במצב טוב שזאת אומרת ק"מ נמוך ואוטו אמין או לחסוך עוד קצת לכיוון ה20 ולקנות רכב של 2008 ומעלה? ועוד משהו כדי להיות יותר ספציפיים יש לי הזדמנות לקנות פולסקווגן גולף שנת 2002 אוטומטי 1600 עם 113 אלף ק"מ מה דעתכם? הרכב הולך לשמש אותי לנסיעה למכללה שאני לומד בא ובחזרה בממוצע זה 80 …
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול רכשתי רכב בעסקת טרייד אין בחברת טרייד אין. העסקה כללה השארת הרכב שלי ותוספת של 39,000 ש"ח לרכב החדש, כאשר התמחור של הרכב החדש היה 99,000 ש"ח לאחר שקלול. כאשר דיברתי בטלפון עם הנציג ושאלתי לגבי תאונות ושלדה נאמר שהרכב נקי חוץ מתיקוני פח. לפני הרכישה לקחתי את הרכב למכון בדיקה שם הסביר לי הבודק שהרכב עבר תאונה מאחור, השלדה לא נפגעה אך תוקן חלק בצד הימני המחזק בין שתי קורות השלדה ושזה לא משפיע על הבטיחות והביצועים. גם בסניף של החברה שאלתי מספר פעמים אם השלדה נקייה ונאמר לי שכן. בגלל החלקלקות של הסוחר וחוסר ניסיון מספיק במינוח של מכוני הבדיקה הנחתי שבאמת השלדה נקייה והחלק שתוקן לא כולל פגיעה בשלדה. היום פתחתי שוב את תוצאות הבדיקה וראיתי שבסעיף ש…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
שלום , אנחנו חושבים לקנות רכב מיני חדשה ויש כרגע מבצעים על 2 המכוניות הבאות (חדש מהחברה): 1. ניסאן מיקרה 2. שברולט ספארק שתי המכוניות יוצאות אותו המחיר בהפרש של 1000 שקל אחד מהשניכך שהמחיר אינו שיקול בהחלטה. 2שתי המכוניות עולות כ60 אלף שקל לחדש (גיר ידני). אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה מכונית עדיפה מבחינת אמינות/תקלות , חווית נסיעה וצריכת דלק אמיתית כמובן ולא מה שהיצרן מפרסם. תודה רבה
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 867 צפיות
אני לקחתי הלוואה 45000 מהבנק כדי לשדרג את הרכב, הקודם נמכר ב13000. פשוט כבר לא הייתה ברירה, עלות אחזקה של הרכב שהיה לי הייתה גבוהה בגלל תיקונים.. האם אתם לקחתם הלוואה ובאיזה סכום? המטרה של השאלה הזאת היא לדעת האם אני המשוגעת היחידה שלקחה הלוואה לצורך רכישת רכב.
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הי, מחפש רכב גדול ומפנק, אנחנו משפחה עם שלושה ילדים. מכיוון וחיים בתל אביב ונוסעים באופניים חשמליים רוב הזמן הרכב בעיקר מיועד לנסיעות קצרות וטיולים אחת לחודש. לא יותר מ 5-7 אלף ק״מ בשנה. תקציב עד 100 רוצה משהו גדול אבל מהנה לנהוג עם יכולות שטח כלשהן (לא הדבר החשוב ביותר) והחזקה פחות חשוב בגלל מיעוט הנסיעות. מה שהכי אהבתי זה את ה Q5 אבל נראה לי שקטנה מדי מבפנים... טוארג מאד אוהב אבל הפחידו שעלויות מטורפות גם כשלא נוסעים כמעט... אם יש לכם המלצה גם לא מהרשימה בנושא אשמח לשמוע. המלצות?
הודעה אחרונה מאת dhermann, -
- 9 תגובות
- 791 צפיות
אהלן, אני כבר כמה שבועות כאן בפורום עובר על כתבות ופרסומים והחלטתי להתייעץ איתכם לגביי קניית רכב. אני מעוניין לקנות רכב (ראשון) שישמש אותי לשנים הבאות: רכב בקטגוריית ה-"סופרמיני". רכב בין השנים 2012-2013 (הנתון הזה מבוסס אך ורק על המחשבה שרכב בן 5 ומעלה עלול להיות כבר לקראת ה-100 אלף ק"מ ומוכן לבעיות). תקרת התקציב היא 60 אלף - מעדיף פחות במידת האפשר. רכב זריז ומאובזר, יחד עם זאת חסכוני ככל הניתן (מאמין שמנוע TSI עונה על הקריטריון). הרכב ישמש לנסיעה יומית בין הרצליה לתל-אביב בשעות הבוקר ואחה"צ (יכלול גם פקקים לצערי ) ולשימוש בעיקר מקומי בשעות הפנאי. ע"פ הקריטריונים מעלה עלו מס' אפשרויות: פולקסווגן פולו 2011-2012 - לרוב יהיה עם מנוע 1…
הודעה אחרונה מאת opher50, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם יש למישהו מושג לגבי הנחה, אפילו של 1000 שקל, על הטיפו החדשה? מישהו קיבל משהו סימלי במעמד ההזמנה?{חוץ ממחזיק מפתחות!} זה לא ה-1000 שקל. פשוט סתם סוג של עיקרון. נתקלתי בהרבה מקרים של הזמנת רכב חדש, וקיבלו הנחות, אפילו סימליות, אפילו "מתנות קטנות". קודניות, חיישנים וכו...לא שאני צריך את זה, אבל סתם שזה יתורגם בכסף. גם 50% מערכם של "המתנות" הללו. במעמד הזמנת הרכב היום, היא{סוכנת מכירות}, לא הסכימה להוריד אפילו שקל ממחיר הרכב! 101,122 שקל. מימון כן אפשרי,{עולה להם כסף, אבל אני לא צריך} אבל גם בהעברת הסכום במלאו, שום דבר. "0". כלום. בנוסף הם לא מוכנים לוותר על התקנת הטימטום המושלם שנקרא: MOBILEYE, גם במחיר ביטול ההזמנה. אשמח לחוות דעת. תודה, יוסי.
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ומה עדיף יונדאי i10 או קיה פיקנטו? מחפשת בתקציב של עד 45 אלף. אוטומטי
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
היי, אני מעוניין לקנות רכב לנסיעות בין עירוניות (אשדוד-תל אביב פעמיים בשבוע) ומעט נסיעות בתוך העיר. אני צריך שהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני - מה שעל פי הבדיקות שעשיתי משאיר אותי עם רכב מיני או רכב היברידי. חשוב לי ברכב תא נהג שנראה טוב, חיסכון בדלק ואמינות, אני חייל ולא יכול להרשות לעצמי כל כמה שבועות טיפול. הסתכלתי על הונדה אינסייט 2012, שמבחינתי מכסה הכל - רכב אמין, חסכוני ונראה טוב. אפשרות נוספת הן כל רכבי המיני למיניהן, למרות שאני קצת פחות מתחבר לרכבי מיני(אם כן מוכן לשקול). התקציב שלי הוא כ50000 ש"ח, שכוללים בתוכם ביטוח. אשמח לייעוץ, תודה!
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש אאוטלנדר שנת 2013 אשמח לקבל חוות דעת מבחינת אמינות מנוע וגיר. תודה
הודעה אחרונה מאת Achtung, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני מחפש לקנות רכב או אוקטביה או פלואנס דיזל (זה מה שהמליצו לי בנתיים) יד 2 רציתי לדעת חוות דעת על הרכבים האלה. המלות על רכבים אחרים יתקבלו בשמחה . מחפש רכב יד 2 מחיר 50-65 אלף אוטומט, חסכוני, מפנק מבפנים, ושיראה טוב .
הודעה אחרונה מאת asa160, -
ליסינג ללא מקדמה
מאת Guest emilopa-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כמה שאלות - קצרות וענייניות (אני יודע שהכי טוב יהיה פשוט להתקשר לסוכנויות ולשאול אותם אבל אני אוהב אותכם יותר): באופן היפותטי - בא ילד בן 21 שלא מזמן השתחרר מהצבא, עם עבודה טובה, ללא רצון/צורך ללמוד תואר בעתיד הנראה לעין, עדיין גר עם ההורים אבל מתכנן תוך שנה - שנה וחצי לעזוב - ורוצה לקחת רכב. אני רוצה לקחת רכב לשלם עליו במשך שלוש שנים (30 חודש או 36, לא באמת משנה לי) אני מגיע לסוכנות, לדוגמה אני מתעניין ברכב שעולה 100,000 שקל. קובעים איתם שאני משלם לדוגמה 1000 שקל כל חודש, ואללה הכל טוב ויפה - שלוש שנים מאוחר יותר ו30 עד 36 אלף שקל פחות יותר, אני מגיע אליהם ואני זורק להם את המפתחות לרכב לשכוח שהרכב הזה היה שייך לי, ורוצה לעבור לעסקה דומה על רכב אח…
הודעה אחרונה מאת xena, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.netodrive.co.il/ יש למישהו ניסיון איתם?
הודעה אחרונה מאת xena, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם חושבים על המאליבו החדשה{1.5 טורבו}?,רצוי ממי שנהג או בבעלותו רכב כזה. כרגע זה הרכב היחיד על הכוונת.
הודעה אחרונה מאת ROEY.A, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 725 צפיות
ראיתי בפרסומים של מועדון הוט את ה208 דיזל ב88k מחיר משתלם השאלה לא ראיתי בשום מקום ברשת שיש גרסה אוטומטית חוץ מהפרסום של המועדון. למישהו יש פרטים? Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם לי יש רכב ישן ואני מאוד מעוניין לשמור אותו לתווך ארוך.עלה לי רעיון(בטוח שאני לא ראשון) לקנות רכב מאותו סוג ישן במינימום של השקעה. ברצוני לקנות רכב ישן ללא טסט במינימום של כסף ובגלל זה מעוניין לברר פרטים מדויקים מה נדרש לעשות כדי לעשות רכישה בצורה הכי נכונה אבל במינימום של המינימום. לא רוצה לעשות עברת בעלות כדי לחסוך ,אני רוצה לרכוש רכב כמו שקונים רכבים לברזל. מה צריך לעשות מוכר ואיזה הסכם צריך לבצע ? כמובן לאחר פירוק של חלקים מרכב (תורם) אני רוצה למכור את הרכב ללא חלקים יקרים לברזל. אשמח לקבל תשובות מדויקות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש בפורום (לאחר תקופה של השתתפות פאסיבית) אני מעוניין לקנות רכב בשנתונים 2000-2003 תקציב עד 8000 והשאלה אם עדיף לנסר או בלנו או אלמרה או אוקטביה. ויש עוד רכב מעניין שמחירו זול במפתיע (או שלא) פורד מונדאו והשאלה מה עדיף מכולם. הצרכים שלי הם לזוג צעיר, רכב אמין ונוח, שמתאים גם לנסיעות ארוכות ולא רק מהבית למכולת. וחשוב גם צריכת דלק טובה. תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, שואל בשביל משפחה קרובה: קיבלתי הצעה מאחת חברות הליסינג, המחיר עצמו פחות רלוונטי וההתלבטות כרגע היא בין: סיאט איביזה 1.0 עם טורבו, DSG. או מאזדה 2 אקטיב. הנסועה תהיה של 30 אלף קמ בשנה בערך, חשוב שהרכב יהיה מאובזר, שיהיה נוח לנסיעה, בידוד רעשים ושיוט נוח. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yt09, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים היום לקחתי סיטיגו לבדיקה שנת 2013 יד שניה עם 86 K קמ מחיר 29K והנה הממצאים : רציתי לשאול האם ובאיזה תנאים (מחיר) כדאי לקחת את הרכב ? יש לציין שהוחלף לפני שנה קלאץ' בגלל בעיה בהעברת הילוכים .והבוחן ציין שהיה קצת ריח שרוף מהגיר ולכן עדיף לעבור בדיקה ממוחשבת כדי לדעת את הדברים לעומק. מידע נוסף הרכב הוא של בחורה שגרה בירושלים (עליות וירידות ...) וכנראה שכתוצאה מכך יש שחיקה של הקלאץ. אשמח לדעת מה סדר גודל תשלום לתיקון של התקלות האלה גם אם זה בהערכה גסה תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 6 תגובות
- 762 צפיות
היי, אני מחפש רכב ראשון חשובים לי הדברים הבאים: 1. קטן (עברתי דירה לאיזור שבו יש ממש מצוקה). 2. אוטומט (כדי שגם בת הזוג תוכל לנהוג) 3. אמין. לעבודה כיום אני מגיע ברגל כך שהרכב לא יסע המון בשנה וחשוב לי שיהיה לי ראש שקט ולא אצטרך להתרוצץ למוסכים. כרגע ההתלבטות היא בין מאזדה 2 ל- יונדאי i20. דעות ? הצעות נוספות ? דברים שכדאי לדעת ? תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 3 תגובות
- 684 צפיות
היי אשמח לתגובה של אנשים שיש להם נסיון עם צרפתיות. מתלבט לקנות סיטרואן סי 3 1.4 אוטומט שנת 2004 עם 130.000 ק"מ שמורה מכנית אבל לא כל כך מבחינת צבע. רכב ישמש כרכב לנסיעה בין עירונית בלבד. מדובר על דגם המפואר SX PACK איך הרכב?האם טיפולים באמת יקרים או סבירים?האם צריכת דלק בין עירונית בנסיעה רגועה(90 מקסימום) תהיה באזור 1:14? אשמח לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון עם צרפתיות. כמו כן אשמח ליעוץ מה לבדוק ברכב עוד לפני הגעה למכון בדיקות כדי לחסוך זמן וכסף
הודעה אחרונה מאת Leklerk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 734 צפיות
אהלן אני מתלבט לגבי הסובארו B3 הדגם של ה 2000 לבין מאזדה 3 בצורה הישנה שנת 2008 או כל רכב אחר כלשהו מבחינת רכב ראשון , התקציב לרכב עומד על 25+- . אז מה אתם אומרים עליהם ? טובים כרכב ראשון ? טיפולים יקרים ? סוחבים ? כי קראתי בכל מיני מקומות ויש שטוענים שכן ויש שטוענים שלא
הודעה אחרונה מאת Asaf Yosef, -
-
שלום לחברי הפורום, אני נכה , בביטוח לאומי עוזרים לי לרכוש רכב לניידות . (נכות מולדת בגפיים התחתונות). אין לי צורך בציוד מיוחד כלשהו -מקל הליכה עושה את עבודתו נאמנה . הסוכנות הראשונה בה בקרתי הייתה הונדה. מכל ההיצע שהיה בסוכנות,הג'אז מצאה חן בעיניי. כמה שהרכב קומפקטי מבחוץ (בדיוק מה שאני מחפש ) ,בפנים הוא די מרווח . תנוחת הישיבה הייתה בסדר גמור , קצת גבוהה -מאוד אהבתי . בזכות התוספת הקטנה לגובה-אני נכנס ויוצא מהרכב ללא קושי . לצורך השוואה -בסוכנות עמדו שני ג'יפונים אליהם היה לי מאוד קשה להיכנס . תא המטען די צנום, צריך קצת יותר (בלי הורדת המושבים). התרשמתי גם מאבזור הבטיחות שקיים ברכב זה ,הופתעתי שרכב כה קטן זוכה למערכות מתקדמות . עם תא המטען הקטן אפש…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 793 צפיות
שלום רב! מחפשים משפחתית משנת 2011 ומעלה דרישות: בטיחות אמינות שנתון כמה שיותר חדש תקציב עד 45 עם אפשרות של למתוח ל50 אם ישנה "מציאה" בגז' (בגלל זה משפחתית ולא סופר מיני) כרגע יש ילד אחד וכבר רוצים להתכונן לעוד לא קילומטרז' גבוה לא השכרה עקב סיבות משפחתיות לא צרפתיות כמה דגמים שראיתי אשמח לדעת דעות לכאן ולכאן וכן דגמים אחרים (למשל חשבתי על פוקוס אבל בזכות הפורום ירדתי ממנו): I25 I30CW הונדה אינסייט סוזוקי SX4 תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת jaspion, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itsik170
- פריג'י
- sperial
- עוזי ל
- Be roo
- amosbmw
- Camaro 92
- om2
- RS
- Rongaflugen
- yoav911gt2
- אבי ים