Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו מושג לגבי הנחה, אפילו של 1000 שקל, על הטיפו החדשה? מישהו קיבל משהו סימלי במעמד ההזמנה?{חוץ ממחזיק מפתחות!}

זה לא ה-1000 שקל. פשוט סתם סוג של עיקרון. נתקלתי בהרבה מקרים של הזמנת רכב חדש, וקיבלו הנחות, אפילו סימליות, אפילו "מתנות קטנות". קודניות, חיישנים וכו...לא שאני צריך את זה, אבל סתם שזה יתורגם בכסף. גם 50% מערכם של "המתנות" הללו.

במעמד הזמנת הרכב היום, היא{סוכנת מכירות}, לא הסכימה להוריד אפילו שקל ממחיר הרכב! 101,122 שקל.

מימון כן אפשרי,{עולה להם כסף, אבל אני לא צריך} אבל גם בהעברת הסכום במלאו, שום דבר. "0". כלום.

בנוסף הם לא מוכנים לוותר על התקנת הטימטום המושלם שנקרא: MOBILEYE, גם במחיר ביטול ההזמנה.

אשמח לחוות דעת.

תודה, יוסי.

פורסם

לא הזמנתי טיפו עדיין, אבל מניסיון בחברות אחרות - יחס יכול להשתנות בין סוכנויות.

לקראת ימי מכירות יש גם יותר גמישות.

על המובייל איי לא הייתי מוותר. זה מוצר טוב. מקסימום תשתיק אותו.

פורסם

אם עשית נסיעת מבחן ברכב ובמתחרות ואהבת את הרכב, ההבדל הקטן הזה במחיר לא אמור לעשות את ההבדל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באתי בהשקה דיברו על הנחה בטלפון, הגעתי לא הסכימו לרדת שקל על הידנית. בקיצור בזבזו את זמני...

פורסם

אני באמת לא מבין.

מה שמשנה זה כמה מורידים על המחירון או מה הרכב שהכי מתאים לתקציב נתון?

אם איזה יבואן רושם מחיר "רשמי" מסויים, ונותן הנחה במעמד הקנייה, זה שיקול להעדיף את הרכב על פני יבואן שמראש מוכר במחיר המוצהר?

למה, כי גרמו לקונה להרגיש שהוא השיג משהו במו"מ?!

מה שאמור לשנות זו התמורה והמחיר של אפשרות אחת כנגד השנייה, לא תהליך הקנייה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל ככה תרגיש שיצאת פראייר - עיקרון. מה תספר לחברים, שקנית רכב חדש במחיר של הפרוספקט בלי לנצל ולמצוץ אותם עד הטיפה האחרונה?

אבל באסה שאי אפשר להוריד מובילאיי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מבין מה הבעיה.

הוא לא התלונן שאין הנחה, רק רצה לוודא אם יש או אין.

מי מכם היה מוכן לצאת בלי הנחה\מתנה בסוכנות שאכן נותנת אותן, כדי לצאת גב-גבר?

אגב, אני מסכים לגמרי שמחיר אמיתי, באמת בלי הנחות הרבה יותר נח לצרכן, ואני בהחלט הייתי מעדיף את המצב הזה, אם זה אכן המצב, כמו בדאצ'יה, על פני יבואן שמאלץ אותי לשפשף את כשורי המו"מ החלודים שלי.

פורסם

שלא נדבר על ימי מבצעים שבהם חותכים מחירים. אחת החוויות הטובות בקניית דאצ׳יה, אני מניח, זה שלא מתבאסים אחר כך שהרכב נמכר בכמה וכמה אלפים פחות, שלא נדבר על שוק יד 2.

פורסם

גם ככה הטיפו נמכר במחיר נמוך יחסית אז בשביל מה לחפש עוד הנחה? הרי ברור שלא יורידו שקל מהמחיר.. בקניית רכב אף פעם לא התמקחתי על מחיר, כי מחיר זה מחיר אין מה לעשות. אלא אם כן מציעים לי הנחה אני מקבל אבל אני לא מבקש הנחה או מתמקח.

פורסם
גם ככה הטיפו נמכר במחיר נמוך יחסית אז בשביל מה לחפש עוד הנחה? הרי ברור שלא יורידו שקל מהמחיר.. בקניית רכב אף פעם לא התמקחתי על מחיר, כי מחיר זה מחיר אין מה לעשות. אלא אם כן מציעים לי הנחה אני מקבל אבל אני לא מבקש הנחה או מתמקח.

פעם נהגו למכור באמת ככה: "זה המחיר, זה מה יש, לא מעוניין? הנה הדלת"!

אבל כבר מזמן לא נהוג לשלם את מחיר המחירון "היבש", וברוב החברות גם לא מתייחסים לכך חשיבות רבה, כי... יש מבצעים, ימי מכירות, ומבצע מתמשך כל כך הרבה זמן, שזה הופך כבר להיות המחיר הריאלי של הרכב עם הזמן. דוגמאות: ניסן מיקרה, איביזה רפרנס, פיאסטה, ויש עוד כאלה.

אבל אתה כנראה לקוח מעולה.{עבור היבואנים}.

העניין הוא, שכבר קניתי רכבים חדשים. ומניסיון ועובדות, יש סוכנויות "גמישות יותר" ויש כאלה שלא. זה תלוי. במקרה הזה, זה לא רכב שמתומחר נמוך מדי לקבוצתו.{ זה מה שהם אומרים}אלה, זה מה שהוא שווה בדיוק. מה שאתה משלם, זה מה שאתה מקבל. לכן כשמספרים לך את זה, ואתה יודע שזה לא מדוייק, אתה מנסה. לכן רציתי לדעת אם יש סוכנויות פיאט "רעבות" יותר. זה הכל.

שוב, לא מחפש את ה-1000 שקל לפה ולשם, אלה מנסה לברר עובדה בסך הכל.

• תוכן חדש...