Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגיד שאני לקוח מעולה עבור היבואנים, בכל מקרה לא הייתי רוצה לצאת "ישראלי" ולהוות מטרד לסוכן המכירות..

השוואת מחירים ובדיקת מחיר, לרבות התמקחות, זה מה שנקרא "צרכנות נבונה". תקרא לזה "מטרד" או איך שאתה רוצה.

תחרות מחירים יוצרת בדרך כלל סיכוי לירידתם או קבלת הטבות למיניהם. על אותם מוצרים, קיימים כיום יבואנים מקבילים וסוכנויות יבוא אישי לרכבים, עקב מחירים מופרכים והזויים של חצי מהרכבים שנמכרים, אצלנו ואף יותר מזה. ואני לא מדבר כרגע על מיסים בכלל...

הרבה משפחתיות מתומחרות אצלנו, ללא כל היגיון, כ-מעל 130000 שקל. אין לזה שום הצדקה למחירים הללו. למה המחירים הללו? כי אנשים קונים אותם במחירים הללו. הלוואות ללא ריבית, לפעמים ללא מקדמה, "מתנות" למיניהם, טרייד אין במחירי שחיטה כשרה,והמציל הלאומי, בדמות ליסינג שעושה טובה ונותן "הנחה בכסף" לאותו רכב עם מחיר הזוי. שגם לאחר ההנחה הזו מחירו עדיין מרקיע שחקים.

אז המצב בפיאט שונה? ממש לא. הרכב עצמו רק "בסדר" אבל נחות {ליד רכבים ה-130K}, ומאותה סיבה הוא מתומחר נמוך מהם משמעותית, ולא בגלל שייכותו לקבוצה זו. אפשר לומר שמימדיה החיצוניים של הרכב מזכירים רכבים יקרים יותר, אבל כאן מתחיל יתרון הרכב וגם מסתיים.

ואם כבר מדברים על תמחור, אם הקורולה והאלנטרה מתומחרות סביב מעל 130000 שקל, הטיפו הייתה צריכה לעלות לא יותר מ-92000 שקל לדגם האוטומטי הפשוט, ו-100000 שקל ל"מפואר" יותר.

משיקולים משפחתיים וצורך ברכב גדול יותר, הביאו אותי לכיוון הרכב הזה, ואשקול את קנייתו בימים הקרובים, עם או ללא הנחה.

יוסי.

• תוכן חדש...